!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η χοντροφοβία ειναι παντου...ακομα και στο σποτ της Βίκυς Σταυροπούλου ....
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Communio Sancta
Re: Η χοντροφοβία ειναι παντου...ακομα και στο σποτ της Βίκυς Σταυροπούλου ....
Παιδιά, είμαι χοντρός, και το κάνεις χιούμορ με το πάχος δεν είναι κακό. Πρώτος εγώ αυτοσατιρίζομαι. Έλεος, με τις χαζοευαισθησίες.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- hellegennes
Ας το πάρουμε από την μουσική σκηνή το κόντεξτ. Σκέψου ότι πας για ψώνια στο ΣΜ και οι ταμίες, επειδή θέλουν να απελευθερωθούν ρε αδερφέ, είναι όλοι γυμνόστηθοι· άλλωστε και στην παραλία είναι, σύμφωνα με την λαϊκή σοφία του φόρουμ (foscilis), οπότε και τι έγινε;ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Οκτ 2024, 14:13 Και ο Κραουνάκης είναι καλός μουσικός αλλά μόνον και μόνον στην ιδέα του να πετάξει τις σκηνές που φοράει στις παραστάσεις του στο κοινό που παραληρεί, ομολογώ ότι ανατριχιάζω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Οκτ 2024, 14:13 Και ο Κραουνάκης είναι καλός μουσικός αλλά μόνον και μόνον στην ιδέα του να πετάξει τις σκηνές που φοράει στις παραστάσεις του στο κοινό που παραληρεί, ομολογώ ότι ανατριχιάζω.
ΑΛΛΑ......δεν εμφανίζεται μόνο φορώντας σκηνές
Έχει εμφανιστεί και με see through

*** ευτυχώς τουλάχιστο αυτός απ όσο ξέρω δεν το έβγαλε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 03 Οκτ 2024, 14:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Το σούπερ μάρκετ δεν είναι το ίδιο σκηνικό με την παραλία. Παρατήρησα άλλωστε ότι η Ζαμάνη δεν το έκανε εκτός τόπου, αλλά στη σκηνή μιας συναυλίας που σε γενικές γραμμές βάζεις από κουστούμι διάβολου μέχρι τάνγκα με φτερά.hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 14:16Ας το πάρουμε από την μουσική σκηνή το κόντεξτ. Σκέψου ότι πας για ψώνια στο ΣΜ και οι ταμίες, επειδή θέλουν να απελευθερωθούν ρε αδερφέ, είναι όλοι γυμνόστηθοι· άλλωστε και στην παραλία είναι, σύμφωνα με την λαϊκή σοφία του φόρουμ (foscilis), οπότε και τι έγινε;ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Οκτ 2024, 14:13 Και ο Κραουνάκης είναι καλός μουσικός αλλά μόνον και μόνον στην ιδέα του να πετάξει τις σκηνές που φοράει στις παραστάσεις του στο κοινό που παραληρεί, ομολογώ ότι ανατριχιάζω.
Αυτό ακριβώς έκανε και η φίλη που προανέφερα σε προηγούμενο ποστ. Είτε πηγαίναμε με παρέα σε βραδυνές παραστάσεις "οι καρέκλες είναι για τους στενόκωλους, εμείς οι χοντροί θέλουμε πάγκο", είτε για να επιλέξει μπανιέρα για το μπάνιο της σε καταστήματα "καλά, αν μπω εγώ εδώ μέσα, δεν θα μείνει στάλα νερό, κάτι άλλο παίζει;" και όλα αυτά σε σερβιτόρους ή πωλητές με μια φοβερή φυσικότητα.Communio Sancta έγραψε: 03 Οκτ 2024, 14:15 Παιδιά, είμαι χοντρός, και το κάνεις χιούμορ με το πάχος δεν είναι κακό. Πρώτος εγώ αυτοσατιρίζομαι. Έλεος, με τις χαζοευαισθησίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- kongrosian
εγώ δεν θεωρώ κανένα σώμα γελοίο, αλλά συμπεριφορές και απόψεις.hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 14:06Αν αισθανόταν ότι έπρεπε να κατουρήσει, έπρεπε να κατουρήσει δημόσια;
Μην λες μαλακίες. Κανέναν δεν τον σοκάρει. Απλά είναι γελοίο. Εξίσου γελοίο θα ήταν να έκανα το ίδιο κι εγώ δημόσια, δεν έχω κανένα καταπληκτικό σώμα και είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα αισθάνονταν οι περισσότεροι εδώ μέσα. Τι να γίνει, ρε φίλε, κάποια πράγματα έχουν την θέση τους.kongrosian έγραψε: 03 Οκτ 2024, 06:57 το να μην είσαι εξοικειωμένος και να σε σοκάρει η θέα ενός χοντρού, είναι σαν να σε σοκάρει η θέα ενός μαύρου, ενός ζητιάνου, ενός τρανς
Όσο γελοίο θα έβρισκες να έβαζε παραλλαγές ο Άδωνης και να πήγαινε μαζί με καταδρομείς σε άσκηση να το παίξει ράμπο (σκέψου την γελοιότητα του θέματος), άλλο τόσο γελοίο είναι κι αυτό.
τεσπά δεν βγάζουμε άκρη.
καλή σας συνέχεια.
- Ληστοσυμμορίτης
καλά ούτε γω μαλώνω αυτούς που δεν τους αρεσει παρα μόνο τους καταρίπτω το αφήγημα που προσπαθούν να στήσουν με δήθεν επιχειρήματαhellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 14:00Δεν παύει να είναι γελοίο. Είναι γελοίο να μην έχει κανείς αντίληψη της ηλικίας του και τι αρμόζει σ' αυτήν και των ικανοτήτων του. Αυτό δεν σημαίνει να μην διασκεδάζεις, να μην σπας πλάκα και να μην νιώθεις ελεύθερος να κάνεις αυτό που θες. Μερικές φορές είναι ωραίο ακόμη και να παιδιαρίζεις. Εξαρτάται πάντα από το κόντεξτ, δεν είναι όλα τα πράγματα ίδια.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Οκτ 2024, 03:29Δεν πήγε σε καλλιστείαhellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 00:38
Δεν είναι ρατσισμός να πεις ότι είναι λογικό να το κάνει ένα νεαρό και όμορφο άτομο. Για σώμα μιλάμε. Άλλο να μην ντρέπεσαι για το σώμα σου σε βαθμό που να επηρεάζει αρνητικά την ζωή σου κι άλλο να βρίσκουμε λογικό να κάνει δημόσια επίδειξη κάποιος που δεν έχει το σώμα για να το υποστηρίξει.
Είναι σαν να βγαίνει για συναυλία κάποιος που είναι φάλτσος και παράφωνος και να λέμε "όχι, δεν είναι αντιαισθητικό". Συγγνώμη, αλλά είναι.
Όπως δεν κάνουν όλοι για τραγούδι, δεν κάνουν όλοι για μοντέλα. Αυτή είναι η ζωή, χωνέψτε το.
Κανείς δεν θα της πάρει το κεφάλι που το έκανε αλλά δεν είναι ούτε παράλογο ούτε έκφραση μίσους να σχολιάσει κανείς αρνητικά αυτό το πράγμα.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Communio Sancta
Ναι, όλα τα άλλα είναι βλακείες. Το πιο ωραίο και κλασικό, που ρωτάν εμάς τους φαλακρούς πού είμασταν κι αργήσαμε, και λέμε ότι φτιάχναμε λίγο τα μαλλιά μας.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Οκτ 2024, 14:37Αυτό ακριβώς έκανε και η φίλη που προανέφερα σε προηγούμενο ποστ. Είτε πηγαίναμε με παρέα σε βραδυνές παραστάσεις "οι καρέκλες είναι για τους στενόκωλους, εμείς οι χοντροί θέλουμε πάγκο", είτε για να επιλέξει μπανιέρα για το μπάνιο της σε καταστήματα "καλά, αν μπω εγώ εδώ μέσα, δεν θα μείνει στάλα νερό, κάτι άλλο παίζει;" και όλα αυτά σε σερβιτόρους ή πωλητές με μια φοβερή φυσικότητα.Communio Sancta έγραψε: 03 Οκτ 2024, 14:15 Παιδιά, είμαι χοντρός, και το κάνεις χιούμορ με το πάχος δεν είναι κακό. Πρώτος εγώ αυτοσατιρίζομαι. Έλεος, με τις χαζοευαισθησίες.![]()
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Ποιο αφήγημα κατέρριψες;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Οκτ 2024, 14:48καλά ούτε γω μαλώνω αυτούς που δεν τους αρεσει παρα μόνο τους καταρίπτω το αφήγημα που προσπαθούν να στήσουν με δήθεν επιχειρήματαhellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 14:00Δεν παύει να είναι γελοίο. Είναι γελοίο να μην έχει κανείς αντίληψη της ηλικίας του και τι αρμόζει σ' αυτήν και των ικανοτήτων του. Αυτό δεν σημαίνει να μην διασκεδάζεις, να μην σπας πλάκα και να μην νιώθεις ελεύθερος να κάνεις αυτό που θες. Μερικές φορές είναι ωραίο ακόμη και να παιδιαρίζεις. Εξαρτάται πάντα από το κόντεξτ, δεν είναι όλα τα πράγματα ίδια.
Κανείς δεν θα της πάρει το κεφάλι που το έκανε αλλά δεν είναι ούτε παράλογο ούτε έκφραση μίσους να σχολιάσει κανείς αρνητικά αυτό το πράγμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
χεσε με που εισαι χοντρος.Communio Sancta έγραψε: 03 Οκτ 2024, 14:15 Παιδιά, είμαι χοντρός, και το κάνεις χιούμορ με το πάχος δεν είναι κακό. Πρώτος εγώ αυτοσατιρίζομαι. Έλεος, με τις χαζοευαισθησίες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Communio Sancta
ΟΚ, πες με λίγο μερακλή.Ερμής έγραψε: 03 Οκτ 2024, 14:54χεσε με που εισαι χοντρος.Communio Sancta έγραψε: 03 Οκτ 2024, 14:15 Παιδιά, είμαι χοντρός, και το κάνεις χιούμορ με το πάχος δεν είναι κακό. Πρώτος εγώ αυτοσατιρίζομαι. Έλεος, με τις χαζοευαισθησίες.
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Ληστοσυμμορίτης
κοπελιά,ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Οκτ 2024, 14:51Ποιο αφήγημα κατέρριψες;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Οκτ 2024, 14:48καλά ούτε γω μαλώνω αυτούς που δεν τους αρεσει παρα μόνο τους καταρίπτω το αφήγημα που προσπαθούν να στήσουν με δήθεν επιχειρήματαhellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 14:00
Δεν παύει να είναι γελοίο. Είναι γελοίο να μην έχει κανείς αντίληψη της ηλικίας του και τι αρμόζει σ' αυτήν και των ικανοτήτων του. Αυτό δεν σημαίνει να μην διασκεδάζεις, να μην σπας πλάκα και να μην νιώθεις ελεύθερος να κάνεις αυτό που θες. Μερικές φορές είναι ωραίο ακόμη και να παιδιαρίζεις. Εξαρτάται πάντα από το κόντεξτ, δεν είναι όλα τα πράγματα ίδια.
ένα από το χωριό, δεν το ξέρεις
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Ωραία, τώρα έκανα εικόνα τον Κραουνάκη με τη Ζαμάνη να κυλιούνται γυμνοί στην παραλία.
Πάω να ανατινάξω το κεφάλι μου και επιστρέφω σε λίγο.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
.
Στα χωριά που δεν πλησίαζες ευκωλα Γυναίκα αν δεν είχες "άδεια" απο το σόι
η μόνη ευκαιρία να την πλησιάσεις ήταν σε χορό.....
Το νο 1 δώρο που περίμεναν τα Γύναια ήταν το Μαντήλι σου περασμένο απο τη μασχάλη σου.....
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τη θεόκαβλα που τις έπιανε με τη μυρωδιά.....
Τώρα αφτί η Ζαμάνη με το μαλλί σφουγγαρίστρα έχει αυτό το ατσουμπαλέ τσουβαλέ στύλ που βγάζει και η Γαλάνη.....
Αμφοτέρω Γιαταμπάζα.....
Με Μπάρκα θα μπαρκάριζα όμως.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Στους παραολυμπιακούς αγώνες αγωνίζονται άτομα με παρόμοιο πρόβλημα, δεν βάζουν έναν με κινητικά προβλήματα να ανταγωνιστεί αθλητές που είναι 100% οκ. Κανένας δεν κοροϊδεύει άτομα με αναπηρίες που θέλουν ν' αγωνιστούν στους παραολυμπιακούς. Ξέρεις γιατί υπάρχουν παραολυμπιακοί αγώνες; Γιατί ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΥΓΙΕΙΣ, θα ήταν βλακώδες, ακόμα και υποτιμητικό αν το θες!kongrosian έγραψε: 03 Οκτ 2024, 10:12αν ο κουτσός θέλει να τρέξει, δικαίωμά του και καθόλου γελοίο. δεν θα τον κράξω για κάτι που αφορά και επηρεάζει μόνο τον ίδιο. εδώ γίνονται και παραολυμπιακοί αγώνες πλέον.Green Dragon έγραψε: 03 Οκτ 2024, 09:43 Μα δεν είναι πρόβλημα, είναι φυσιολογικό να μου φαίνεται γελοίο. Εσύ αν δεις έναν κουτσό να πηγαίνει να τρέξει σε κατοστάρι τι θα κάνεις; Θα πεις 'μπράβο τον μάγκα'; Πόσοι άνθρωποι πιστεύεις υπάρχουν που έχουν συνηθίσει τους χοντρούς και δεν τους θεωρούν άσχημους; Για να δούμε αν είναι κάτι που συνηθίζεται.
Δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι για όλα τα πράγματα! Έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα είναι και στο μέλλον και δεν μπορεί να κάνει κανείς κάτι γι' αυτό.
ομοίως με τους χοντρούς. κάνουν κακό στην υγεία τους, σε κανέναν άλλο.
Ο κουτσός δικαίωμά του, καμία αντίρρηση αλλά και εμένα δικαίωμά μου να τον χλευάσω. Ξέρεις τι δεν εννοείς να καταλάβεις; Ότι δεν θα τον κοροϊδέψω επειδή είναι κουτσός όπως προσπαθείς σώνει και καλά να αποδείξεις αλλά επειδή είναι ΗΛΙΘΙΟΣ.
Οκ, υπάρχει και το ενδεχόμενο να είσαι άτομο με μηδέν χιούμορ, ξυνός, στριμμένος. Δεν είναι η πρώτη φορά που μου δίνεις αυτή την εντύπωση, είχες πει σε κάποια φάση ότι μόνο έναν συμπαθείς εδώ μέσα. Ε δεν είσαι ο μέσος άνθρωπος σε καμία περίπτωση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 204 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 3 Απαντήσεις