!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Που ειναι καλυτερα να ζει καποιος;Ελλαδα η Γερμανια;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Achristect

Re: Που ειναι καλυτερα να ζει καποιος;Ελλαδα η Γερμανια;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Achristect »

Chilloutbuddy έγραψε: 15 Μάιος 2020, 19:30 Ψυχολογικό είναι, δεν υπάρχει κίνδυνος :lol:
Να σε μυρισει θελει μόνο
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Chilloutbuddy έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:46
Πάνε Νιγηρία αν είσαι άντρας. Για πάνε να σε δω :lol:
Τώρα γύρισε ο κολλητός μου, ναυπηγός, τους κόλλησε το πλοίο με βλάβη στο Λάγος, το οποίο είναι βασικά η μασχάλη του πλανήτη, και τρέχανε να το βγάλουνε από κει μέσα όπως όπως. Επρεπε κατα σειρά να βγει απ'το αεροδρόμιο και να φτάσει ζωντανός στο λιμάνι (κατόρθωμα Α), να πάει το βράδυ στο ξενοδοχείο (κατόρθωμα Β), να φάει χωρίς να πεθάνει (κατόρθωμα Γ) και να επαναλάβει όλα αυτά 3 μέρες σερί (HΡΩAC). Συνοδεία παντού δύο μπράβοι/οδηγοί της εταιρίας (με όπλα) γιατί αλλιώς κινδυνεύεις να στην πέσουν διάφοροι στα φανάρια (με όπλα), και γενικά οι περιγραφές από κίνηση/αστυνομία/αυτοκίνητα/υποδομές ήταν βασικά μαντ μαξ.
Νιγηρία αγόρι μου είχε ο πατέρας μου έργο για χρόνια. Μιλάμε για τοο χάασιμοο... Περπατούσε με μπράβους με όπλα, και κάθε φορά που απευθυνόταν σε αστυνομικό, ο αστυνομικός του ζητούσε φιλοδώρημα, money. :smt005: Θα σου πω παρόμοιες ιστορίες με του φίλου σου, από εκφόρτωση στο λιμάνι για εργοτάξιο. Εδώ δεν θέλω να δώσω σημεία. :smt005:
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Achristect έγραψε: 15 Μάιος 2020, 20:04
Chilloutbuddy έγραψε: 15 Μάιος 2020, 19:30 Ψυχολογικό είναι, δεν υπάρχει κίνδυνος :lol:
Να σε μυρισει θελει μόνο
:smt005:
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

:lol:

Chilloutbuddy μελβουρνη πρεπει να εχει την καλυτερη "τιμη/αποδοση" απο ολες τις πολεις του εξωτερικου για τον ελληνα

εννοω μεγαλη ελληνικη παροικια,αλλα και μισθοι και υποδομες και ηλιος
Achristect

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Achristect »

Κόκκορας έγραψε: 15 Μάιος 2020, 20:54 :lol:

Chilloutbuddy μελβουρνη πρεπει να εχει την καλυτερη "τιμη/αποδοση" απο ολες τις πολεις του εξωτερικου για τον ελληνα

Αυστραλες βλέπονται?
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Τώρα που είδα το ζωντανό με τα δόντια. Έχω φέρει παλιά μια Γερμανίδα στην Πελοπόννησο, και της έχω πει ότι έχει καρχαρίες, παραμύθι, φτηνός καραμπαμπισμός. Σούζα την είχα.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Εχμ, πάντως δεν εννοούσα την Αθήνα, όταν είπα ότι προτιμώ την Ελλάδα από την κεντρική Ευρώπη. Αν και εχει και καποιες γειτονιές που μ'αρέσουν άπειρα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Cavaliere έγραψε: 15 Μάιος 2020, 20:58 Τώρα που είδα το ζωντανό με τα δόντια. Έχω φέρει παλιά μια Γερμανίδα στην Πελοπόννησο, και της έχω πει ότι έχει καρχαρίες, παραμύθι, φτηνός καραμπαμπισμός. Σούζα την είχα.

για μεδουσσες μιλησες; να κανεις την συνδεση με την μυθολογια!

τωρα παντως με το ρουφιανοκουμπο το γκουγκλαρισμα θα λεει τι με λεγε εκεινος ο παραμυθας Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

ωραία είναι, ψιλοκατάθλιψη κάτι φορές
ο περισσότερος κόσμος έφαγε κλεισούρα κορωνοϊού και δεν κατάλαβε διαφορά, αφού όλο μέσα είναι έτσι κι αλλιώς :lol:

Achristect δεν υπάρχουν "Αυστραλές", από γονίδια είναι όλες οι φυλές του Ισραήλ.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Chilloutbuddy έγραψε: 15 Μάιος 2020, 21:02

ωραία είναι, ψιλοκατάθλιψη κάτι φορές
ο περισσότερος κόσμος έφαγε κλεισούρα κορωνοϊού και δεν κατάλαβε διαφορά, αφού όλο μέσα είναι έτσι κι αλλιώς :lol:
α τοσο ωραια!μαλιστα

γι αυτους ενα σβκ οπως το εννοει ο ελ ειναι εξοδος στην αγρια ζουγκλα να υποθεσω
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Κόκκορας έγραψε: 15 Μάιος 2020, 21:01
Cavaliere έγραψε: 15 Μάιος 2020, 20:58 Τώρα που είδα το ζωντανό με τα δόντια. Έχω φέρει παλιά μια Γερμανίδα στην Πελοπόννησο, και της έχω πει ότι έχει καρχαρίες, παραμύθι, φτηνός καραμπαμπισμός. Σούζα την είχα.

για μεδουσσες μιλησες; να κανεις την συνδεση με την μυθολογια!

τωρα παντως με το ρουφιανοκουμπο το γκουγκλαρισμα θα λεει τι με λεγε εκεινος ο παραμυθας Εικόνα
Τώρα, τι με νιάζει.Μου είχε σπάσει τα νεύρα, είχε πολλά θέματα, κυκλοθυμική και νευρόσπασμα, ε, τις είπα κι εγώ ότι εδώ καρχαρίες έχουν φάει 5-6 και της μείωσα την έπαρση, μπροστά στον φόβο, όλοι ταπεινώνονται. Και με πατρικά χάδια, την πρόσεχα και την προστάτευα. Όλα σχεδιασμένα.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 15 Μάιος 2020, 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Κόκκορας έγραψε: 15 Μάιος 2020, 21:15 οργκανωση :lol:
Μιλάμε τώρα για την εποχή του Κολοκοτρώνη, μη νομίζει κανείς πως αλητεύω, οικογενειάρχης άνθρωπος. Τότε στην Πελοπόννησο περιμένανε ακόμη τον Δράμαλη.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

σταματα μπρε ,περιμεναν λεει τον δραμαλη :smt005:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 17:09 Διαλεξα τα νσυγκεκριμενα παραδειγματα για να εκθεσω το κολλημα σου
Θα μπορουσα να γραψω πχ εξ αρχης μονο περιβαντολλογικη ρυπανση αλλα ηθελα πρωτα να σε εκθεσω
Αν επαιρνες στροφες θα ειχες σταματησει ηδη με το που αναφερα την εργασιακη ασφαλεια
Αλλα εσυ εκει κολλημα
Αν τραβήξεις τις έννοιες απ' τα αφτιά, μπορείς να καταλήξεις σε όποιο μαλακισμένο συμπέρασμα θέλεις. Όταν λέμε ασφάλεια εννοούμε σωματική. Τα άλλα που λες είναι παπαριές. Όχι ότι έχεις μεγαλύτερη εργασιακή ασφάλεια στην Γερμανία του σήμερα, αλλά είναι άσχετο με το θέμα όπως και να 'χει.

Σε κάθε περίπτωση, ό,τι έχει να κάνει με ασφάλεια προκύπτει από στοιχεία που επεξεργάζονται οι αρμόδιες αρχές και οι επιστήμονες, όχι ΜΚΟ και αυθαίρετους δείκτες της πούτσας που επινοεί ο κάθε κοινωνιολόγος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”