θες να πεις ο,τι ο φούρνος δεν μύριζε για μήνες μετά, εκτος και τον είχες μόνο για κάπνισμα!waldorf έγραψε: 12 Αύγ 2024, 15:35Τα έχουμε κάνει πριν τα γράψουμε αγαπητέ.Machine ghost έγραψε: 12 Αύγ 2024, 15:32 ...
σωστά και πετάς το φούρνο μετά , τι λέτε ρε τα ξαναδιαβάζετε αύτα που γράφετε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απορίες μαγειρικής
-
Machine ghost
Re: Απορίες μαγειρικής
Χασκογελάνε τα δάσα.
Ποιός φούρνος;Όλο το σπίτι μύριζε.Machine ghost έγραψε: 12 Αύγ 2024, 15:37 ...
θες να πεις ο,τι ο φούρνος δεν μύριζε για μήνες μετά, εκτος και τον είχες μόνο για κάπνισμα!
Όμως το γευστικό αποτέλεσμα δικαιολογούσε μιά μέρα φουλ καθαριότητα.Οκ δεν θα το έκανα ξανά για μιά μελιτζάνα,αλλά το γουρουνάκι που κάπνισα άξιζε κάθε κόπο που έκανα μετά.
-
Machine ghost
έχεις παλιό φούρνο dedicated;;waldorf έγραψε: 12 Αύγ 2024, 15:50Ποιός φούρνος;Όλο το σπίτι μύριζε.Machine ghost έγραψε: 12 Αύγ 2024, 15:37 ...
θες να πεις ο,τι ο φούρνος δεν μύριζε για μήνες μετά, εκτος και τον είχες μόνο για κάπνισμα!
Όμως το γευστικό αποτέλεσμα δικαιολογούσε μιά μέρα φουλ καθαριότητα.Οκ δεν θα το έκανα ξανά για μιά μελιτζάνα,αλλά το γουρουνάκι που κάπνισα άξιζε κάθε κόπο που έκανα μετά.
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
Machine ghost
- Fata_Morgana
Δεν έχω ροκανιδια και τέτοια. Αλλά θα δοκιμάσω κάτι άλλο. Αν μου βγει θα σας το πω. Αν δε μου βγει δε σας το λέω μη με κοροϊδεύετε.waldorf έγραψε: 12 Αύγ 2024, 15:10Extreme λύση (την έχω κάνει) :Fata_Morgana έγραψε: 12 Αύγ 2024, 12:51 Έφαγα εξαιρετική μελιτζανοσαλάτα που σου άφηβε τη γεύση της καπνιστής μελιτζάνας. Υποθέτω την καπνίζουν με γκαζάκι. Πως αλλιώς να την καπνίσω χωρίς γκαζάκι να πάρει άρωμα καπνιστού; να την κάνω με αναπτήρα; να ανάψω τίποτα ξυλάκια στον νεροχύτη να τη βάλω από πάνω;
Ταψάκι μιάς χρήσης με ροκανίδια (από καλό ξύλο) και ξερά μυρωδικά επάνω.
Το ταψάκι στον πάτο του φούρνου και το προς κάπνισμα υλικό στην σχάρα από πάνω.
- Fata_Morgana
Δε τις κάνω έτσι εγώ για μελιτζανοσαλάτα αλλά το θέμα είναι το καπνίσμα. Με αυτό τον τρόπο δεν παίρνουν καπνιστό άρωμα.Machine ghost έγραψε: 12 Αύγ 2024, 15:36ανοίγεις την μελιτζάνα , ξεσποριάζεις, χαράζεις και σε μια λαδοκολα κάτω στο φούρνο στο γκριλ μέχρις αναλογα ποσο πικρες τις θες μετα λειωνεις με πηρούνι και παιζεις με ξιδι λάδι αλάτι, διορθώνεις έλαφρα τις μαλακίες με λίγη ζάχαρη , ελαφρα!Fata_Morgana έγραψε: 12 Αύγ 2024, 13:27Θα το έχω υπόψιν. Αλλά αν το παραγγείλω τώρα μέχρι να έρθει θα έχουν χαλάσει οι μελιτζάνες.
-
Machine ghost
αυτο ακριβως το καπνιστο δίνει ο φούρνος αλλα σε κόβω να ακρωτηριάζεσαι αν δοκιμάσεις, οποτε τρεχα και αγόρα καμμια αγιορείτικη που και κει σε βλέπω να μπουρδουκλωνεσαιFata_Morgana έγραψε: 12 Αύγ 2024, 16:03Δε τις κάνω έτσι εγώ για μελιτζανοσαλάτα αλλά το θέμα είναι το καπνίσμα. Με αυτό τον τρόπο δεν παίρνουν καπνιστό άρωμα.Machine ghost έγραψε: 12 Αύγ 2024, 15:36ανοίγεις την μελιτζάνα , ξεσποριάζεις, χαράζεις και σε μια λαδοκολα κάτω στο φούρνο στο γκριλ μέχρις αναλογα ποσο πικρες τις θες μετα λειωνεις με πηρούνι και παιζεις με ξιδι λάδι αλάτι, διορθώνεις έλαφρα τις μαλακίες με λίγη ζάχαρη , ελαφρα!Fata_Morgana έγραψε: 12 Αύγ 2024, 13:27
Θα το έχω υπόψιν. Αλλά αν το παραγγείλω τώρα μέχρι να έρθει θα έχουν χαλάσει οι μελιτζάνες.
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Καραμελίτσα
Φλαμπέ θα τις κάνεις;Fata_Morgana έγραψε: 12 Αύγ 2024, 16:02Δεν έχω ροκανιδια και τέτοια. Αλλά θα δοκιμάσω κάτι άλλο. Αν μου βγει θα σας το πω. Αν δε μου βγει δε σας το λέω μη με κοροϊδεύετε.waldorf έγραψε: 12 Αύγ 2024, 15:10Extreme λύση (την έχω κάνει) :Fata_Morgana έγραψε: 12 Αύγ 2024, 12:51 Έφαγα εξαιρετική μελιτζανοσαλάτα που σου άφηβε τη γεύση της καπνιστής μελιτζάνας. Υποθέτω την καπνίζουν με γκαζάκι. Πως αλλιώς να την καπνίσω χωρίς γκαζάκι να πάρει άρωμα καπνιστού; να την κάνω με αναπτήρα; να ανάψω τίποτα ξυλάκια στον νεροχύτη να τη βάλω από πάνω;
Z
- Fata_Morgana
Σιγά ρε φίλε με ξέρεις κι απταχτε και έζεις άποψη για τις μαγειρικές μου δεξιότητες; άσε που αυτό που λες δείχνει την ασχετοσύνη σου.Machine ghost έγραψε: 12 Αύγ 2024, 16:10αυτο ακριβως το καπνιστο δίνει ο φούρνος αλλα σε κόβω να ακρωτηριάζεσαι αν δοκιμάσεις, οποτε τρεχα και αγόρα καμμια αγιορείτικη που και κει σε βλέπω να μπουρδουκλωνεσαιFata_Morgana έγραψε: 12 Αύγ 2024, 16:03Δε τις κάνω έτσι εγώ για μελιτζανοσαλάτα αλλά το θέμα είναι το καπνίσμα. Με αυτό τον τρόπο δεν παίρνουν καπνιστό άρωμα.Machine ghost έγραψε: 12 Αύγ 2024, 15:36
ανοίγεις την μελιτζάνα , ξεσποριάζεις, χαράζεις και σε μια λαδοκολα κάτω στο φούρνο στο γκριλ μέχρις αναλογα ποσο πικρες τις θες μετα λειωνεις με πηρούνι και παιζεις με ξιδι λάδι αλάτι, διορθώνεις έλαφρα τις μαλακίες με λίγη ζάχαρη , ελαφρα!![]()
Αν μου βγει θα σας πω.Καραμελίτσα έγραψε: 12 Αύγ 2024, 16:11Φλαμπέ θα τις κάνεις;Fata_Morgana έγραψε: 12 Αύγ 2024, 16:02Δεν έχω ροκανιδια και τέτοια. Αλλά θα δοκιμάσω κάτι άλλο. Αν μου βγει θα σας το πω. Αν δε μου βγει δε σας το λέω μη με κοροϊδεύετε.waldorf έγραψε: 12 Αύγ 2024, 15:10 Extreme λύση (την έχω κάνει) :
-
Machine ghost
τις μαγειρικές σου τέτοιες τις διαβάζω εδώFata_Morgana έγραψε: 12 Αύγ 2024, 16:28Σιγά ρε φίλε με ξέρεις κι απταχτε και έζεις άποψη για τις μαγειρικές μου δεξιότητες; άσε που αυτό που λες δείχνει την ασχετοσύνη σου.Machine ghost έγραψε: 12 Αύγ 2024, 16:10αυτο ακριβως το καπνιστο δίνει ο φούρνος αλλα σε κόβω να ακρωτηριάζεσαι αν δοκιμάσεις, οποτε τρεχα και αγόρα καμμια αγιορείτικη που και κει σε βλέπω να μπουρδουκλωνεσαιFata_Morgana έγραψε: 12 Αύγ 2024, 16:03
Δε τις κάνω έτσι εγώ για μελιτζανοσαλάτα αλλά το θέμα είναι το καπνίσμα. Με αυτό τον τρόπο δεν παίρνουν καπνιστό άρωμα.![]()
Αν μου βγει θα σας πω.Καραμελίτσα έγραψε: 12 Αύγ 2024, 16:11Φλαμπέ θα τις κάνεις;Fata_Morgana έγραψε: 12 Αύγ 2024, 16:02
Δεν έχω ροκανιδια και τέτοια. Αλλά θα δοκιμάσω κάτι άλλο. Αν μου βγει θα σας το πω. Αν δε μου βγει δε σας το λέω μη με κοροϊδεύετε.
Χασκογελάνε τα δάσα.
η μελιτζανα θελει κ ψησιμο εκτος απο καπνισμα κ οχι με φλογιστρα κ γκαζακια
ευκολα γινεται η δουλεια με τελειο αποτελεσμα -
την χρησιμοποιω κ σαν αλλη μια στρωση στον ντακο να συμπληρωνονται οι γευσεις (μου το εμαθε μια πολυ καλη μου φιλη απο τας Σερρας )
ευκολα γινεται η δουλεια με τελειο αποτελεσμα -
την χρησιμοποιω κ σαν αλλη μια στρωση στον ντακο να συμπληρωνονται οι γευσεις (μου το εμαθε μια πολυ καλη μου φιλη απο τας Σερρας )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 12 Αύγ 2024, 16:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Fata_Morgana
Ναι, ναι.Machine ghost έγραψε: 12 Αύγ 2024, 16:31τις μαγειρικές σου τέτοιες τις διαβάζω εδώFata_Morgana έγραψε: 12 Αύγ 2024, 16:28Σιγά ρε φίλε με ξέρεις κι απταχτε και έζεις άποψη για τις μαγειρικές μου δεξιότητες; άσε που αυτό που λες δείχνει την ασχετοσύνη σου.Machine ghost έγραψε: 12 Αύγ 2024, 16:10
αυτο ακριβως το καπνιστο δίνει ο φούρνος αλλα σε κόβω να ακρωτηριάζεσαι αν δοκιμάσεις, οποτε τρεχα και αγόρα καμμια αγιορείτικη που και κει σε βλέπω να μπουρδουκλωνεσαι![]()
Αν μου βγει θα σας πω.![]()
-
Machine ghost
τις τέτοιες σου;Fata_Morgana έγραψε: 12 Αύγ 2024, 16:40Ναι, ναι.Machine ghost έγραψε: 12 Αύγ 2024, 16:31τις μαγειρικές σου τέτοιες τις διαβάζω εδώFata_Morgana έγραψε: 12 Αύγ 2024, 16:28
Σιγά ρε φίλε με ξέρεις κι απταχτε και έζεις άποψη για τις μαγειρικές μου δεξιότητες; άσε που αυτό που λες δείχνει την ασχετοσύνη σου.
Αν μου βγει θα σας πω.![]()
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 677 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τίποτα