!!! DEVELOPMENT MODE !!!

(Δηθεν?) Δημοσιογράφος του OPEN....

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: (Δηθεν?) Δημοσιογράφος του OPEN....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Custom_F έγραψε: 18 Μαρ 2020, 10:50
Naida έγραψε: 18 Μαρ 2020, 10:46
Custom_F έγραψε: 18 Μαρ 2020, 10:33

Δεν είπα ότι είναι άξιο προσβολής μανούλα μου!

Είπα ότι θα ενοχληθεί από αυτό!!!! Κ εκείνη την ώρα ψάχνεις να πεις κάτι για να ενοχλήσεις τον άλλο!!! Να τον εκνευρισεις.

Με το να προσβάλεις κάποιον ανάπηρο για την αναπηρία του, θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Θα φας κ ξύλο.

Εκτός κ αν πρέπει να αναγάγουμε τους γκέι στην κατηγορία αμεα.

Να ξεκαθαρίσω ότι μετάφραση κάνω. Δε με ενοχλούν οι γκέι. Με ενοχλούν οι άσχημες συμπεριφορές από ποιον κ αν προέρχονται. Αν τώρα κάποιος ανάπηρος το έκανε αυτό, ελαφρυντικά θα έπαιρνε. Το να μην τον βρίσεις επειδή είναι ανάπηρος, ίσως τον ενοχλούσε.
Μα το είπα κι εγώ. Δεν είναι το ίδιο γκει και αμεα.
Φυσικά και θα βρίσεις και κάποιον αμεα αν φερθεί σαν μαλακας. Επειδή είναι μαλάκας. Αν είναι ανάπηρος πχ θα του αντε μωρέ καροτσάκια; (οπως έλεγαν πχ στον σοιμπλε) όχι θα εστιάσεις στην μαλακισμένη συμπεριφορά του. Το ίδιο θεωρώ πρέπει να γίνεται σε όλους.
Όχι, αλλά θα του πεις....
Τι να σου πω, είσαι κ ανάπηρος!
Αυτό θα του στοιχίσει...

Ναιδάκι σαγαπω πολυ, αλλά κουράστηκα μανούλα μου με τον πανελιστα, πόνεσε το κεφάλι μου...

Να ξέρεις πάντως ότι χεστηκάμε για τις σεξουαλικες του προτιμήσεις.
Αν θέλεις να προσβάλεις κάποιον όμως, θα τον χτυπήσεις εκεί που πονάει. Το ότι πονάει εκεί, εκείνος το αφήνει.

Δεν περιγράφω αλλοοοοοο...

Ο γκομινος τι κάνει; κλεισμένος;
Εσύ ναι, άλλοι όχι :D αλλά ναι ας μη το συνεχίσουμε, έχουμε διαφωνία απόψεων :lol:

Υγ Ελπίζω να 'ναι καλά σε κάποιο υπόγειο κλεισμένος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2020, 11:21
Otto Weininger έγραψε: 18 Μαρ 2020, 11:19
Veni Vidi Vici έγραψε: 18 Μαρ 2020, 11:05
Αν εσείς μπαίνατε σε ένα φαρμακείο, σήμερα και η κοπέλα δεν φορούσε προστατευτικό εξοπλισμό, θα της "την λέγατε" ή όχι;

Όχι.
Γιατί εμείς γνωρίζουμε ότι το γάντι προστατεύει αυτόν που το φοράει και όχι τους άλλους. Το να πιάνω λοιπόν τα πάντα με τα γάντια και μετά να σου δίνω το φάρμακο είναι εξίσου επικίνδυνο. Αυτό που έκανε η κοπέλα, να βάζει αντισηπτικό σε κάθε συνδιαλλαγή είναι το πιο ασφαλές για τον πελάτη και το πιο επώδυνο για εκείνη.

Ντάξει τώρα; Αυτό προσπάθησε να εξηγησει και η κοπέλα στον βρωμιάρη που φώναζε αλλά δεν άκουγε.
Κακώς, κάκιστα.

Έπρεπε κάθε φαρμακείο να έχει και κάποιον μεταφραστή για ουόλοφ.
Νομίζω είναι ουολώφ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ερμής έγραψε: 18 Μαρ 2020, 10:56
Naida έγραψε: 18 Μαρ 2020, 10:49
Ερμής έγραψε: 18 Μαρ 2020, 10:34
ναι γιατι θα αργούσαν να με περάσουν απο του σκυλιού τον κώλο ως φαλοκράτη.
Βασικά άλλο θα έπρεπε να σας πειράζει και άλλο σας πειράζει.
Αν ήσουν φαλοκρατης καλώς θα σε έλεγαν φαλοκράτη.
βλέπεις που βλέποντας το δέντρο, χάνεις το δάσος; Μην εισαι ιδεοληπτική.
αυτο το πράγμα δεν έστρεψε πάνω του τα βλέμματα επειδή του αρέσει να είναι γεμιστός, αλλά επειδή είναι για κλωτσιές λόγω συμπεριφοράς.
Ας πούμε τώρα και κάθε πρωι τέτοια ώρα στο ράδιο ακούω έναν δηλωμένο γκέι ραδιοφωνικό παραγωγό, που τα έχωσε απίστευτα στην προαναφερθείσα τρελή.
Μεγάλη διαφορά του ομοφυλόφιλου και της πούστρας.
Naida έγραψε: 18 Μαρ 2020, 10:53

Οπότε αν ήταν ανάπηρος και φεροταν σαν μαλακας, θα τον πρόσβαλλαν χρησιμοποιώντας την αναπηρία του. Ε;

τωρα το είδα. Προς τι η συσχέτιση αναμεσα στο γκεϊλίκι και την αναπηρία; Η αναπηρία δεν ειναι επιλογή
Εγω είμαι η ιδεοληπτικη; :lol: εντάξει.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:49
Ασέβαστος έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:45
Naida έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:41

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να εστιάσουμε στις σεξουαλικές του προτιμήσεις.
μα αυτο θελει. αλλιως δεν θα συμπεριφεροταν ετσι.
Τι λες μωρέ ασεβαστε; τι αυτό θέλει; πρώτη φορά βλέπεις άνθρωπο να υστεριάζει και να γίνεται αγενής; επειδή δουλεύεις και με πελάτες λογικά θα έχεις εμπειρία από κακοτροπους και σαλεμένους. Μπορεί να του κάνει μήνυση. Όλο αυτό που γίνεται τι νοημα έχει; να ικανοποιήσει ο κάθε πικραμένος το εγώ του;
δε μιλω για την υστερια. μιλω για τον τροπο που μιλα, το ξεκαθαρο ξεφωνημενο πουστριλικι.
υπαρχουν πολλοι πουστηδες, που μιλουν και συμπεριφερονται σαν κανονικοι ανθρωποι. δεν το κρυβουν, αλλα δεν το κραζουν κιολας, ειναι αξιοπρεπεις.

ετουτη η συμπεριφορα, η ψιλη φωνη,το κουνημα, οι πουστροεκφρασεις "χρυσε μου" κλπ ειναι προσκληση για κραξιμο. επιτηδες το κανουν, τους αρεσει η προσοχη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Gherschaagk έγραψε: 18 Μαρ 2020, 11:21 Παίδες ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ανάπηρος στο μυαλό. Γι' αυτό και κάνει το σκηνικό, γι' αυτό και τραβάει το βίντεο, γι' αυτό και μας ενοχλεί τόσο η συμπεριφορά του.
Διαφωνώ, δεν έχει το ακαταλογιστο.
Αν πχ βίαζε μια κοπέλα, θα τον βγάζαμε αθώο;
Αν σκότωνε άνθρωπο;
Θα τον απαλασσαμε;

Το ότι είναι σκατοψυχος και όχι ιδιαίτερα έξυπνος δεν τον αθωώνει.
Μια χαρά γνώριζε τις συνέπειες των πράξεών του, για αυτό τώρα το έχει γυρίσει στις συγγνώμες.

Απλά έχει μίσος για τον κόσμο,λες και του φταίει κανενας αλλος,η κοινωνία , που είναι ανωμαλος
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Naida έγραψε: 18 Μαρ 2020, 11:22 Υγ Ελπίζω να 'ναι καλά σε κάποιο υπόγειο κλεισμένος.
Γλυκούλαααα!!! :lol:

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Gherschaagk έγραψε: 18 Μαρ 2020, 11:24
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2020, 11:21
Otto Weininger έγραψε: 18 Μαρ 2020, 11:19

Όχι.
Γιατί εμείς γνωρίζουμε ότι το γάντι προστατεύει αυτόν που το φοράει και όχι τους άλλους. Το να πιάνω λοιπόν τα πάντα με τα γάντια και μετά να σου δίνω το φάρμακο είναι εξίσου επικίνδυνο. Αυτό που έκανε η κοπέλα, να βάζει αντισηπτικό σε κάθε συνδιαλλαγή είναι το πιο ασφαλές για τον πελάτη και το πιο επώδυνο για εκείνη.

Ντάξει τώρα; Αυτό προσπάθησε να εξηγησει και η κοπέλα στον βρωμιάρη που φώναζε αλλά δεν άκουγε.
Κακώς, κάκιστα.

Έπρεπε κάθε φαρμακείο να έχει και κάποιον μεταφραστή για ουόλοφ.
Νομίζω είναι ουολώφ.
Το ουόλοφ είναι ντοπιολιαλιά. Θα αγνοήσουμε και τις ντοπιολιαλιές τώρα; Εεεεε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Ασέβαστος έγραψε: 18 Μαρ 2020, 11:25
ετουτη η συμπεριφορα, η ψιλη φωνη,το κουνημα, οι πουστροεκφρασεις "χρυσε μου" κλπ ειναι προσκληση για κραξιμο. επιτηδες το κανουν, τους αρεσει η προσοχη.
Αυτός που έγραψα εχθές,φωνάζουν στον κόσμο ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΣΟ ΘΥΛΗΠΡΕΠΗΣ ΕΙΜΑΙ
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Naida έγραψε: 18 Μαρ 2020, 11:25
Naida έγραψε: 18 Μαρ 2020, 10:49

Αν ήσουν φαλοκρατης καλώς θα σε έλεγαν φαλοκράτη.
αυτο το πράγμα δεν έστρεψε πάνω του τα βλέμματα επειδή του αρέσει να είναι γεμιστός, αλλά επειδή είναι για κλωτσιές λόγω συμπεριφοράς.
Ας πούμε τώρα και κάθε πρωι τέτοια ώρα στο ράδιο ακούω έναν δηλωμένο γκέι ραδιοφωνικό παραγωγό, που τα έχωσε απίστευτα στην προαναφερθείσα τρελή.
Naida έγραψε: 18 Μαρ 2020, 10:53

Οπότε αν ήταν ανάπηρος και φεροταν σαν μαλακας, θα τον πρόσβαλλαν χρησιμοποιώντας την αναπηρία του. Ε;

τωρα το είδα. Προς τι η συσχέτιση αναμεσα στο γκεϊλίκι και την αναπηρία; Η αναπηρία δεν ειναι επιλογή
φυσικά. Μένεις στην επιλογή του και όχι στη συμπεριφορά του. Αν ο συγκεκριμένος μιλούσε εξίσου προκλητικά αλλά χωρις τα γκεϊλίκια θα μίλαγες για φαλλοκράτη που την πέφτει στο κοριτσάκι, τό ειπες και παραπάνω άλλωστε οτι καλώς θα είχε ειπωθεί.
Ε αυτό λέμε και τώρα απλά αλλάζει το φύλο.
Φαλλοκράτης που την πέφτει στο κοριτσάκι απο τη μία
Πούστρα που την πέφτει στο κοριτσάκι απο την άλλη.
Ισότητα. Ή όχι;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Prepon έγραψε: 18 Μαρ 2020, 11:25
Gherschaagk έγραψε: 18 Μαρ 2020, 11:21 Παίδες ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ανάπηρος στο μυαλό. Γι' αυτό και κάνει το σκηνικό, γι' αυτό και τραβάει το βίντεο, γι' αυτό και μας ενοχλεί τόσο η συμπεριφορά του.
Διαφωνώ, δεν έχει το ακαταλογιστο.
Αν πχ βίαζε μια κοπέλα, θα τον βγάζαμε αθώο;
Αν σκότωνε άνθρωπο;
Θα τον απαλασσαμε;

Το ότι είναι σκατοψυχος και όχι ιδιαίτερα έξυπνος δεν τον αθωώνει.
Μια χαρά γνώριζε τις συνέπειες των πράξεών του, για αυτό τώρα το έχει γυρίσει στις συγγνώμες.

Απλά έχει μίσος για τον κόσμο,λες και του φταίει κανενας αλλος,η κοινωνία , που είναι ανωμαλος
:smt005:
Ασέβαστος έγραψε: 18 Μαρ 2020, 11:25
Naida έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:49
Ασέβαστος έγραψε: 17 Μαρ 2020, 20:45

μα αυτο θελει. αλλιως δεν θα συμπεριφεροταν ετσι.
Τι λες μωρέ ασεβαστε; τι αυτό θέλει; πρώτη φορά βλέπεις άνθρωπο να υστεριάζει και να γίνεται αγενής; επειδή δουλεύεις και με πελάτες λογικά θα έχεις εμπειρία από κακοτροπους και σαλεμένους. Μπορεί να του κάνει μήνυση. Όλο αυτό που γίνεται τι νοημα έχει; να ικανοποιήσει ο κάθε πικραμένος το εγώ του;
δε μιλω για την υστερια. μιλω για τον τροπο που μιλα, το ξεκαθαρο ξεφωνημενο πουστριλικι.
υπαρχουν πολλοι πουστηδες, που μιλουν και συμπεριφερονται σαν κανονικοι ανθρωποι. δεν το κρυβουν, αλλα δεν το κραζουν κιολας, ειναι αξιοπρεπεις.

Το πρόβλημα σου ποιο είναι; ο τρόπος που μιλάει και κουνιέται ή το ότι επιτίθεται μαλακωδως σε έναν άνθρωπο που βαράει πιθανόν διπλοβάρδιες για να τον εξυπηρετήσει και να είναι εκεί; άπειρους βέβαια τέτοιους έχουμε δει σε διάφορες περιπτώσεις να μιλάνε και να υστερίαζουν σε υπαλλήλους που προσπαθούν να εξυπηρετησουν. Πρόκειται για αγνή, κλασική ζωντοβολιαση.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ερμής έγραψε: 18 Μαρ 2020, 11:30
Naida έγραψε: 18 Μαρ 2020, 11:25

φυσικά. Μένεις στην επιλογή του και όχι στη συμπεριφορά του. Αν ο συγκεκριμένος μιλούσε εξίσου προκλητικά αλλά χωρις τα γκεϊλίκια θα μίλαγες για φαλλοκράτη που την πέφτει στο κοριτσάκι, τό ειπες και παραπάνω άλλωστε οτι καλώς θα είχε ειπωθεί.
Ε αυτό λέμε και τώρα απλά αλλάζει το φύλο.
Φαλλοκράτης που την πέφτει στο κοριτσάκι απο τη μία
Πούστρα που την πέφτει στο κοριτσάκι απο την άλλη.
Ισότητα. Ή όχι;
Εγω μένω στην επιλογή του Ερμακο; για δες καλύτερα τι γράφετε ακόμα και εσύ. Που από τις 5 λεξεις σας οι 3 αφορούν την σεξουαλικοτητα του. Δεν την πέφτει στο κορίτσι επειδή είναι γυναίκα. Μη τα κάνετε όλα μουτι.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 18 Μαρ 2020, 10:18
Ακριβώς αυτό είναι το θέμα. Δεν θα σε χτυπούσε κάνεις στο ότι είσαι ετερόφυλος.
κι ομως. cis λευκος στρειτ ειναι πρωτος στοχος σε καποιους κυκλους...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

εγκλεισμος σε ψυχειατρειο τοτε.

αλλιως δεν ειναι δικαιολογια, να κανεις οτι γουσταρεις και μετα να λες "ειμαι αρρωστος, φταιει η αρρωστια μου"

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Εγω θα ελεγα οτι πλεον δεν ειναι ωραιο να ασχολουμαστε με τον συγκεκριμενο ανθρωπο.Εχει θεματα,δεν χρειαζονται περισσοτερα σχολια.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 18 Μαρ 2020, 11:33
Το πρόβλημα σου ποιο είναι; ο τρόπος που μιλάει και κουνιέται ή το ότι επιτίθεται μαλακωδως σε έναν άνθρωπο που βαράει πιθανόν διπλοβάρδιες για να τον εξυπηρετήσει και να είναι εκεί; άπειρους βέβαια τέτοιους έχουμε δει σε διάφορες περιπτώσεις να μιλάνε και να υστερίαζουν σε υπαλλήλους που προσπαθούν να εξυπηρετησουν. Πρόκειται για αγνή, κλασική ζωντοβολιαση.
το προβλημα ειναι η επιθεση στην κοπελλα.

το οτι αναμεσα στα λοιπα γαμωσταυριδια που θα του ριχνα αν ημουν εκει θα ηταν και καμποσα που αφορουν το πουστριλικι του, ειναι επειδη ο ιδιος επελεξε να ειναι ξεφωνημενη σκατοπουσταρα, αντι για απλως γκει.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”