alekhine έγραψε: 20 Φεβ 2020, 14:08
run: Ιδιοκτητης καφενειου στο Καρπενησι. Προσπαθει ανεπιτυχως να καταλαβει για ποιον λογο εσκασε 30 ευρω πριν 5 χρονια για να βαλει αποκωδικοποιητη στην τηλεοραση Grunding με λυχνια του μαγαζιου "αφου και χωρις να πληρωσω μια χαρα επιανε".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιό θα ήταν το ιδανικό επάγγελμα για καθέναν.
Re: Ποιό θα ήταν το ιδανικό επάγγελμα για καθέναν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εύκολα όμως. Σε μια στάση στη μέση του πουθενά, να βλέπω τα τρένα να περνούν.
Kάνε και τρίτη, με το ζέσταμα ανεβαίνεις πολύ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Alien666: κολλητός γνωστών διοργανωτών τρανσόπαρτων στα νότια Σκόπια.
Τον βρίσκεις εύκολα σε κάθε πάρτυ (μπαίνει τζάμπα) γιατί είναι αυτός στην είσοδο που σου φοράει το φωσφοριζέ βραχιολάκι. Έχει αδυναμία στη μπιλαμπόνγκ, τα κοντοπούτανα μπόνγκολα που μπορούν και στρίβουν σε συνθήκες απόλυτου σκότους και στους ζήνομορφ.
Τον βρίσκεις εύκολα σε κάθε πάρτυ (μπαίνει τζάμπα) γιατί είναι αυτός στην είσοδο που σου φοράει το φωσφοριζέ βραχιολάκι. Έχει αδυναμία στη μπιλαμπόνγκ, τα κοντοπούτανα μπόνγκολα που μπορούν και στρίβουν σε συνθήκες απόλυτου σκότους και στους ζήνομορφ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
sys3x έγραψε: 20 Φεβ 2020, 15:16 Alien666: κολλητός γνωστών διοργανωτών τρανσόπαρτων στα νότια Σκόπια.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Alien666 μήπως έχεις σχέση με συρραφή και δοκίμια; Μου κόλλησε κάτι τέτοιο όταν μπήκες στη συζήτηση.
Να κάνεις συρραφή ξένων άρθρων σε ελληνικά περιοδικά που ασχολούνται με το παραφυσικό και τους εξωγήινους;
Να κάνεις συρραφή ξένων άρθρων σε ελληνικά περιοδικά που ασχολούνται με το παραφυσικό και τους εξωγήινους;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 20 Φεβ 2020, 15:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
sys3x: Πουλάει σώβρακα στις λαϊκές. Οι κακές γλώσσες λένε ότι τα έχει αποκτήσει με ανέντιμο τρόπο από τις γκαρνταρόμπες λιγότερο έτοιμων ατόμων.
Ορέστης 35: Φυσικός στο CERN. Όσο κοιτάζει ατελείωτα υπολογιστικά feedback κι επειδή είναι κλειστά όλα τα ports και αποκλεισμένα όλα τα κακά sites, μπαίνει στο φόρουμ και αυνανίζεται.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ: Τροχονόμος σε μικρό χωριό της Ολλανδίας. Στον ελεύθερό του χρόνο κάνει κατασκευές με ανακυκλωμένα υλικά. Πλοία σε μπουκάλια, αυτοσχέδια λέγκο και χειροτεχνίες από ύφασμα.
Eθνικοκοινωνιστης: Λυριτζής σε πανηγύρια.
wooded glade: Άλογο του ιπποδρόμου με υψηλή αισθητική και καλλιέργεια. Τον ενοχλούν οι κότες απέναντι από τον στάβλο του και ιδιαίτερα αυτά τα σφαιροειδή αντικείμενα που βγάζουν από τον κώλο τους.
Kauldron: Ορνιθολόγος, σύμβουλος σε ζωολογικό κήπο. Στον ελεύθερο χρόνο του προσπαθεί να αποδείξει ότι το καβούκι έκανε την κότα.
κουλούρι Θεσσαλονίκης: Σαλεπιτζού στην Αριστοτέλους. Ονειρεύεται να γράψει τηλερομάντζο που να πρωταγωνιστεί η ίδια σε διάφορους κομπαρσικούς ρόλους. Θέλει να διαλέξει μόνη της τους πρωταγωνιστές.
Spiros252: Σχολικός τροχονόμος. Συχνά απορροφάται από το τάμπλετ του όπου διαβάζει ειδήσεις στην νοηματική γλώσσα και δεν δίνει σημασία στα διερχόμενα οχήματα που τον γαμωσταυρίζουν.
Highlander: Δοκιμαστής θερμομέτρων με όλες τις πιθανές μεθόδους μέτρησης.
Μηχανικός: Ταπετσαράς σε συνεργείο ανακαινίσεων.
Χαοτικός: Αιγυπτιολόγος με ειδίκευση στις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μουμιών.
Chainis: Αντιπρόσωπος ελβετικής εταιρείας που κατασκευάζει καπάκια από στυλό.
Gherschaagk: Κτηνοτρόφος. Διατηρεί μονάδα εκτροφής χοίρων. Μετά από πολλές δυσκολίες και αγανάκτηση, αποφάσισε να γίνει συντονίστρια για να διαπιστώσει αν υπάρχουν και χοιρότερα.
Alien666: Νηπιαγωγός για παιδιά χωρισμένων γονιών. Οπαδός της πρακτικής εκπαίδευσης, δείχνει βιντεάκια στο Youtube που απαντάνε στα ερωτήματα που του κάνουν τα παιδιά.
Ορέστης 35: Φυσικός στο CERN. Όσο κοιτάζει ατελείωτα υπολογιστικά feedback κι επειδή είναι κλειστά όλα τα ports και αποκλεισμένα όλα τα κακά sites, μπαίνει στο φόρουμ και αυνανίζεται.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ: Τροχονόμος σε μικρό χωριό της Ολλανδίας. Στον ελεύθερό του χρόνο κάνει κατασκευές με ανακυκλωμένα υλικά. Πλοία σε μπουκάλια, αυτοσχέδια λέγκο και χειροτεχνίες από ύφασμα.
Eθνικοκοινωνιστης: Λυριτζής σε πανηγύρια.
wooded glade: Άλογο του ιπποδρόμου με υψηλή αισθητική και καλλιέργεια. Τον ενοχλούν οι κότες απέναντι από τον στάβλο του και ιδιαίτερα αυτά τα σφαιροειδή αντικείμενα που βγάζουν από τον κώλο τους.
Kauldron: Ορνιθολόγος, σύμβουλος σε ζωολογικό κήπο. Στον ελεύθερο χρόνο του προσπαθεί να αποδείξει ότι το καβούκι έκανε την κότα.
κουλούρι Θεσσαλονίκης: Σαλεπιτζού στην Αριστοτέλους. Ονειρεύεται να γράψει τηλερομάντζο που να πρωταγωνιστεί η ίδια σε διάφορους κομπαρσικούς ρόλους. Θέλει να διαλέξει μόνη της τους πρωταγωνιστές.
Spiros252: Σχολικός τροχονόμος. Συχνά απορροφάται από το τάμπλετ του όπου διαβάζει ειδήσεις στην νοηματική γλώσσα και δεν δίνει σημασία στα διερχόμενα οχήματα που τον γαμωσταυρίζουν.
Highlander: Δοκιμαστής θερμομέτρων με όλες τις πιθανές μεθόδους μέτρησης.
Μηχανικός: Ταπετσαράς σε συνεργείο ανακαινίσεων.
Χαοτικός: Αιγυπτιολόγος με ειδίκευση στις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μουμιών.
Chainis: Αντιπρόσωπος ελβετικής εταιρείας που κατασκευάζει καπάκια από στυλό.
Gherschaagk: Κτηνοτρόφος. Διατηρεί μονάδα εκτροφής χοίρων. Μετά από πολλές δυσκολίες και αγανάκτηση, αποφάσισε να γίνει συντονίστρια για να διαπιστώσει αν υπάρχουν και χοιρότερα.
Alien666: Νηπιαγωγός για παιδιά χωρισμένων γονιών. Οπαδός της πρακτικής εκπαίδευσης, δείχνει βιντεάκια στο Youtube που απαντάνε στα ερωτήματα που του κάνουν τα παιδιά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes αυτό που λες ακριβώς κάνω με το ανήψι μου. Του δείχνω βίντεο με παιδικά και με εκπαιδευτικό περιεχόμενο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- hellegennes
Σε έχω διαβάσει. 
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Είναι πολύ απλό, αφού όλες οι κότες στην αρχή της ζωής τους είχαν καβούκι, το οποίο έσπασαν.Kauldron: Ορνιθολόγος, σύμβουλος σε ζωολογικό κήπο. Στον ελεύθερο χρόνο του προσπαθεί να αποδείξει ότι το καβούκι έκανε την κότα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Αυτά πες τα στο Annals of Ornithology.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Sys3x research and development στην Corsair , προσπαθεί να φτιάξει το ultimate rgb set up . Δουλεύει στην πατέντα που έχει κατοχυρώσει από μικρό παιδί όταν στον ύπνο του ήρθε ο Τέσλα ο οποίος αιωρούνταν πάνω από ένα λιβάδι γεμάτο λάμπες που φώτιζαν σε όλα τα χρώματα του ορατού φάσματος , και τον ώθησε να κατοχυρώσει την US613809A - Method of and apparatus for diffusing RGB lighting spectrum through the natural means . Ταυτόχρονα είναι κοντά στην δημιουργία φακών επαφής RGB. Patent pending 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- hellegennes
Ενδιαφέρον. Και τι θα κάνουν αυτοί;enterprise-psi έγραψε: 20 Φεβ 2020, 16:33 Ταυτόχρονα είναι κοντά στην δημιουργία φακών επαφής RGB. Patent pending![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση