!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είδα eurovision 2018
Re: Είδα eurovision 2018
Ημιτελικο βλεπατε ρε μαλακες τοση ωρα;Ουτε οι φυλακισμενοι.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
να διαβάζουμε και το οπ, ναι;
το πείραμα συνεχίζει, νετα εναντίων ελένης, ετοιμαστείτε.
Δε το περίμενα τόσο χάλια
Στο επίσημο βίντεο ήταν καλή και το τραγουδι ωραιο εβγαζε επικνες...το χαντακώσανε και οι δικοί μας με σκηνική παρουσία αλλά είχε και πολλά φάουλ στη διοργάνωση
Στο επίσημο βίντεο ήταν καλή και το τραγουδι ωραιο εβγαζε επικνες...το χαντακώσανε και οι δικοί μας με σκηνική παρουσία αλλά είχε και πολλά φάουλ στη διοργάνωση
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Οχι τίποτα άλλο, αλλά θα γελάνε και τα συριζοβύσματα που έστειλε ο Τσακνής χωρίς διαγωνισμό πριν από 2 χρόνια.
-_-
ΦΦΦΦΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠ!!!!!!!!!!
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ελπίζω μετα από αυτό το αποτέλεσμα να περάσει τουλάχιστον η μοδα με τα ψευτοηπειρώτικα ψευτομοιρολόγια
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Φινγκόλφιν
- Μέλη που αποχώρησαν
Είχε Γιουροβίζιον χθες;
Γαμώτο, το 'χασα, είδα πως τον ήπιαμε κιόλας.
Γαμώτο, το 'χασα, είδα πως τον ήπιαμε κιόλας.
- Υπερκουλτουριάρης
Μια χαρά ήταν η Γιάννα. Ελληνικά τραγούδισε,Ελληνικά ακούστηκε,με Ελληνίδα έμοιαζε. Αν θέλετε διάκριση στείλτε τον τρίτο ξάδερφο του Αμπτελαουγκαμπούκου ντουέτο με τον Τζεησον Αντιγόνη που λέει και ο συντροφος από πάνω. Πόσο θα σας αφορά κάτι τέτοιο?
Μου άρεσε και το Βέλγιο.
Μου άρεσε και το Βέλγιο.
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
+1Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 09 Μάιος 2018, 08:58 Αν θέλετε διάκριση στείλτε τον τρίτο ξάδερφο του Αμπτελαουγκαμπούκου ντουέτο με τον Τζεησον Αντιγόνη που λέει και ο συντροφος από πάνω.
Χαλια ηταν η ξαδελφη τελειως φτωχο το τραγουδι απο σοου και εφε.Ας μην κοροιδευομαστε Γιουροβιζιον ειναι σοου και εφε και λιγοτερο το τραγουδι.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 09 Μάιος 2018, 08:58 Μια χαρά ήταν η Γιάννα. Ελληνικά τραγούδισε,Ελληνικά ακούστηκε,με Ελληνίδα έμοιαζε. Αν θέλετε διάκριση στείλτε τον τρίτο ξάδερφο του Αμπτελαουγκαμπούκου ντουέτο με τον Τζεησον Αντιγόνη που λέει και ο συντροφος από πάνω. Πόσο θα σας αφορά κάτι τέτοιο?
Μου άρεσε και το Βέλγιο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
μαλακία που τη βγαλανε εντελώς μονη της,σαν τον κούκο. Και να πεις οτι ειναι και καμια Παπαρίζου ή Αλβανοτζυμπραία ξερω γω,που και ολομοναχες να τις βγαλεις ξερουν να τραβήξουν βλέμματα, να πεις οκ. Αλλα αυτή ήταν φουλ άμπαλη άγχρωμη άγευστη. Κακώς που δεν πήρε έστω το Βλάχο μαζί της,να τον βάλουν να τρέχει πάνω κατω το στέητζ οπως στο κλιπ. Ωραίος τυπάς ειναι, αυτός θα μπορουσε να τραβήξει βλέμματα στον πουστοδιαγωνισμό. Κάπως καλύτερα θα πηγαίναμε.
Δηλαδή καποιες παρουσίες της Σερβίας στη σερβική γλώσσα και χωρίς σόου και εφέ δεν είχαν πάει ψηλά;
Το τραγούδι ήταν το καλύτερο που θυμάμαι να έχουμε στείλει. Κριτική μπορεί να γίνει στο ότι ήθελε λίγο περισσότερο κορύφωση σε κάποια σημεία-σε άφηνε κάπως ξεκρέμαστο σε κάποια σημεία, στη πίστα δόθηκε εντύπωση μπαλάντας ήθελε έναν παραπάνω τζερτζελέ (τίποτα τύμπανα ή κάτι τέτοιο) και κίνηση (ίσως κάποιον χορευτή ή το Βλάχο όπως αναφέρθηκε) και ο ήχος θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερος. Το τραγούδι όμως ήταν καλό. Προκρίθηκαν ρε τα πουστράκια της Ιρλανδίας ή η ζαβή με το ξυρισμένο κεφάλι, τι να λέμε τώρα...
Το τραγούδι ήταν το καλύτερο που θυμάμαι να έχουμε στείλει. Κριτική μπορεί να γίνει στο ότι ήθελε λίγο περισσότερο κορύφωση σε κάποια σημεία-σε άφηνε κάπως ξεκρέμαστο σε κάποια σημεία, στη πίστα δόθηκε εντύπωση μπαλάντας ήθελε έναν παραπάνω τζερτζελέ (τίποτα τύμπανα ή κάτι τέτοιο) και κίνηση (ίσως κάποιον χορευτή ή το Βλάχο όπως αναφέρθηκε) και ο ήχος θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερος. Το τραγούδι όμως ήταν καλό. Προκρίθηκαν ρε τα πουστράκια της Ιρλανδίας ή η ζαβή με το ξυρισμένο κεφάλι, τι να λέμε τώρα...
Γιατί έχει το Μάτι του Σάουρον ζωγραφισμένο στο χέρι του το στρουμφάκι;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 858 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
-
- 5 Απαντήσεις