Όχι. Αλλά μπορώ να έρθω να παρακολουθήσω; Δε θα λέω τίποτα. Περίπου.Εμπεδοκλής έγραψε: 25 Αύγ 2019, 02:13Κανονίσαμε με πμ στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ τη Δευτέρα. Θα είναι ΜΜΑ φάση αλλά μας λείπει η κοπέλα που θα κρατά το χαρτόνι με τους γύρους. Τι λες έρχεσαι;Naida έγραψε: 25 Αύγ 2019, 02:10 Άμα είναι να πέσει ξύλο να φύγω από το νήμα. Ή μπορεί και να μη φυγω. Αλλά θα ήθελα να το ξέρω για να έχω την επιλογή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άγριο έγκλημα στην Καβάλα (δι' ασήμαντον αφορμήν)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Άγριο έγκλημα στην Καβάλα (δι' ασήμαντον αφορμήν)
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Μα έχουν όλοι σχεδόν όπλα!!!
Εάν δεν το παρατήρησες, το φονικό έγινε με κυνηγετική καραμπίνα!!!
Ο κάθε ψυχοπαθής μπορεί άνετα να βγάλει άδεια για μία κυνηγετική καραμπίνα και να αγοράσει φυσίγγια για αγριογούρουνο!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ποσοι εχετε οπλα εδω μεσα ?
Ωραία ερώτηση, τύπε
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Θα πρέπει να προσδιορίσεις τον όρο "όπλα".
.
- perseus
Εσυ λες οτι εδω σχεδον εχουν ολοι οπλα,αρα εσυ πρεπει να πεις ,εχεις οπλο,
?
?
Δεν έγραψα κάτι τέτοιο...perseus έγραψε: 25 Αύγ 2019, 11:48 Εσυ λες οτι εδω σχεδον εχουν ολοι οπλα,αρα εσυ πρεπει να πεις ,εχεις οπλο,
?
Αλλά σου ξαναγράφω ότι πρέπει να προσδιορίσεις τον όρο "όπλο"...
.
- perseus
Τι λες μωρε ξαναδιάβασε το ποστ σουOANNHSEA έγραψε: 25 Αύγ 2019, 09:06Μα έχουν όλοι σχεδόν όπλα!!!
Ο κάθε ψυχοπαθής μπορεί άνετα να βγάλει άδεια για μία κυνηγετική καραμπίνα και να αγοράσει φυσίγγια για αγριογούρουνο!!!
.
Δεν είναι τυχαίο ότι έχω τρεις προτάσεις σε τρεις διαφορετικές γραμμές!!!perseus έγραψε: 25 Αύγ 2019, 12:12Τι λες μωρε ξαναδιάβασε το ποστ σουOANNHSEA έγραψε: 25 Αύγ 2019, 09:06Μα έχουν όλοι σχεδόν όπλα!!!
.
Με λίγα λόγια διαχωρίζω το "όπλα" από τις κυνηγετικές καραμπίνες!!!
Οπότε το ξαναγράφω: μπορείς να δώσεις τον προσδιορισμό "όπλο" για να έχεις και απάντηση στην ερώτηση:
.
-
Εμπεδοκλής
Το γιαταγάνι, ενθίμιο του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα, πιάνεται;
Πυροβόλο.οπλο? Και.μη μου πεις καρυοφιλιΕμπεδοκλής έγραψε: 25 Αύγ 2019, 14:24Το γιαταγάνι, ενθίμιο του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα, πιάνεται;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Τα καρυοφιλια, τουρκικα οπλα δεν ηταν? Αισχος. Παρτε κανα Μαγκνουμ
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
Εμπεδοκλής
Μπορώ να δηλώνω ότι σπάω αυτοκίνητα που παρκάρουν παράνομα, εδώ μέσα να σκούζετε όσο θέλετε, και να μην μπορεί να μου κάνει κανείς τίποτε.Lord Brum έγραψε: 25 Αύγ 2019, 14:25Πυροβόλο.οπλο? Και.μη μου πεις καρυοφιλιΕμπεδοκλής έγραψε: 25 Αύγ 2019, 14:24Το γιαταγάνι, ενθίμιο του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα, πιάνεται;
Αν όμως δηλώσω κατοχή πυροβόλου όπλου, υποθετικά γκλοκ για παράδειγμα, κινδυνεύω από το νόμο. Οπότε, πάσο...
Αλλά εκτεθείτε ψεκασμένοι μου, εκτεθείτε...
-
Εμπεδοκλής
Στρακαστρουκας έγραψε: 25 Αύγ 2019, 14:27Τα καρυοφιλια, τουρκικα οπλα δεν ηταν? Αισχος. Παρτε κανα Μαγκνουμ
Αμόρφωτε τσομπάνη, η λέξη «καριοφίλι» είναι εξελληνισμός της ιταλικής φίρμας κατασκευής όπλων «Carlo e figli» που στα ελληνικά δεν είναι τίποτα άλλο από την φράση «Καρόλου και υιών».
Θα πέσεις μια μερα σε κάποιον πειραγμενο σαν εσένα και θα γελασουμεΕμπεδοκλής έγραψε: 25 Αύγ 2019, 14:29Μπορώ να δηλώνω ότι σπάω αυτοκίνητα που παρκάρουν παράνομα, εδώ μέσα να σκούζετε όσο θέλετε, και να μην μπορεί να μου κάνει κανείς τίποτε.Lord Brum έγραψε: 25 Αύγ 2019, 14:25Πυροβόλο.οπλο? Και.μη μου πεις καρυοφιλιΕμπεδοκλής έγραψε: 25 Αύγ 2019, 14:24
Το γιαταγάνι, ενθίμιο του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα, πιάνεται;
Αν όμως δηλώσω κατοχή πυροβόλου όπλου, υποθετικά γκλοκ για παράδειγμα, κινδυνεύω από το νόμο. Οπότε, πάσο...
Αλλά εκτεθείτε ψεκασμένοι μου, εκτεθείτε...![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 103 Απαντήσεις
- 2641 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-