Οχι. Εσενα τι σε νοιαζει; Αφου μας ξεκαθαρισες την θεση σου,,,ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2019, 18:29Είδε δυο παρέες να τσακώνονται, διάλεξε έναν στην τύχη και άρχισε να τον δέρνει;Pedro έγραψε: 05 Αύγ 2019, 17:27 Το θεμα εδω ειναι οτι ο αστυνομος ουτε τον ειδε να βαφει,ουτε τον ενημερωσε καποιος,απλα ειδε δυο παρεες να τσακωνονται και ενεπλακη. Απο την στιγμη που ειναι μονος θα επρεπε να καλεσει ενισχυσεις και να τελειωσει το θεμα ομορφα διχως βιαιοπραγιες![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αστυνομικος vs καγκουρα γκραφιτα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αστυνομικος vs καγκουρα γκραφιτα
Είπα για κάποιον που είναι του χεριού σου, όχι πιο σωματώδης.hellegennes έγραψε: 05 Αύγ 2019, 18:38Δεν είναι άποψη, είναι ο νόμος. Κι αν δεν μπορώ να τον ακινητοποιήσω γιατί είναι πιο σωματώδης, τότε θα είμαι ηλίθιος αν προσπαθήσω και δεν κινδυνεύει η δική μου ζωή. Αλλά η ερώτησή σου δεν αφορούσε νόμιμη άμυνα, αφορούσε άμυνα περιουσίας.Juno έγραψε: 05 Αύγ 2019, 18:22 Δηλαδή, αν δεν μπορείς να τον ακινητοποιήσεις, θα κάνεις έρανο για καινούριο μαγαζί. Ok αφού δεν υπάρχει ασυνέπεια λόγου και πράξεων.
Δημοκρατία έχουμε, οι απόψεις όλων είναι σεβαστές.
Ας επιστρέψουμε τώρα στον πραγματικό κόσμο. Στον πραγματικό κόσμο δεν είμαστε νταήδες ούτε παράνομοι. Λαμβάνουμε μέτρα ασφαλείας για να προστατευτούμε. Το μέτρο που έχω στο μαγαζί μου είναι κάμερες ασφαλείας και ποτέ δεν μένει μόνο του ένα άτομο στο μαγαζί. Και τα δυο έχουν κόστος. Πληρώνω για να είμαι ασφαλής, δεν αφήνω τον εαυτό μου απροστάτευτο για να έρθει η στιγμή που χρειάζομαι προστασία και να πυροβολήσω κάποιον με την δικαιολογία ότι ήμουν απροστάτευτος. Μεριμνώ και προλαμβάνω, δεν το παίζω καουμπόης και εκδικητής.
Άσε λοιπόν αυτούς που αναλαμβάνουν το πραγματικό κόστος να μιλάνε. Θες να ζεις σε ένα κράτος με νόμους και τάξη; Πλήρωνε. Δεν θα λειτουργούν οι νόμοι και οι αρχές όποτε θες εσύ.
Κανείς δεν κάνει την πάπια αν μπορεί να βοηθήσει. Δεν χρειάζεται να είναι αστυνομικός. Ούτε χρειάζομαι την συνδρομή αστυνομικού εκτός υπηρεσίας για να κάνει την δουλειά της αστυνομίας. Δεν λειτουργεί έτσι το κράτος και η έννομη τάξη.Juno έγραψε: 05 Αύγ 2019, 18:22 Απλώς σκέψου και το ενδεχόμενο, μετά από πιθανή απόταξη του συγκεκριμένου αστυνομικού να βρεθείς σε ανάγκη και να υπάρχει αστυνομικός εκτός υπηρεσίας δίπλα σου που θα κάνει την πάπια.
Τέλος πάντων αν οι πράξεις σου είναι συνεπείς προς αυτά που είπες, δεν μπορώ να σου πω κάτι, αλλά έχω δικαίωμα να διαφωνήσω.
Δεν γνωρίζω προσωπικώς περίπτωση αυτοδικίας ότι ο Χ έκανε κάτι στο Ψ, αλλά στην επαρχία με τις μεταθέσεις του πατέρα μου, μικρή άκουγα ιστορίες στο σχολείο ότι πχ χθες έπεσαν πυροβολισμοί και κάποιος της περιοχής που δεν τον ήξερα, έτρεχε με το αγροτικό στα βουνά. Τότε που ήταν διάτρητα τα σύνορα. Δεν άκουσα ποτέ για σύλληψη.
Όσο για το ότι κανείς δεν κάνει την πάπια αν μπορεί να βοηθήσει, μην ορκίζεσαι. Εγώ ξέρω έναν. Ξαναλέω όχι αστυνομικό.
Ειδικά αν βλέπουν συναδέλφους τους να υφίστανται συνέπειες, δεν ξέρεις τι θα κάνουν.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Σιγά που θα δώσω δουλειά στον άεργο αλητάμπουρα, να μου γεμίσει το σπίτι γκράφιτι!Pedro έγραψε: 05 Αύγ 2019, 18:02Νανδρε παρτον για κηπουρο ή θυρωρο γιατι σε λιγο δεν θα εχει να φαει.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- hellegennes
Μα αν είναι του χεριού μου, μπορώ να τον ακινητοποιήσω. Κι όπως είπα είναι πάντα δύο άτομα στο μαγαζί.Juno έγραψε: 05 Αύγ 2019, 18:50 Είπα για κάποιον που είναι του χεριού σου, όχι πιο σωματώδης.
Τέλος πάντων αν οι πράξεις σου είναι συνεπείς προς αυτά που είπες, δεν μπορώ να σου πω κάτι, αλλά έχω δικαίωμα να διαφωνήσω.
Δεν γνωρίζω προσωπικώς περίπτωση αυτοδικίας ότι ο Χ έκανε κάτι στο Ψ, αλλά στην επαρχία με τις μεταθέσεις του πατέρα μου, μικρή άκουγα ιστορίες στο σχολείο ότι πχ χθες έπεσαν πυροβολισμοί και κάποιος της περιοχής που δεν τον ήξερα, έτρεχε με το αγροτικό στα βουνά. Τότε που ήταν διάτρητα τα σύνορα. Δεν άκουσα ποτέ για σύλληψη.
Όσο για το ότι κανείς δεν κάνει την πάπια αν μπορεί να βοηθήσει, μην ορκίζεσαι. Εγώ ξέρω έναν. Ξαναλέω όχι αστυνομικό.
Ειδικά αν βλέπουν συναδέλφους τους να υφίστανται συνέπειες, δεν ξέρεις τι θα κάνουν.
Επιπροσθέτως, αυτά που λέω είναι συμβουλές της αστυνομίας.
Εγώ ζω κάθε μέρα με αυτούς τους κινδύνους. Ότι κάποιος θα έρθει να κάνει ζημιά, να κλέψει, κτλ. Δεν είναι θεωρίες. Ας πούμε, αυτό που είπες ότι θα έβγαζες τον κλέφτη από το μαγαζί, κάνοντας βούκινο ότι είναι κλέφτης, αφενός είναι παράνομο*, αφετέρου είναι βλακεία, γιατί δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει κι αν θα εκδικηθεί. Μόνο αν συλληφθεί έχεις μια κάποια ασφάλεια.
* πρέπει να είσαι σε θέση να το αποδείξεις κι εγώ δεν κατέθεσα αγωγή κατά αγνώστου, απλά ζήτησα την συμβουλή της αστυνομίας. Το έχω μεν σε βίντεο, αλλά το έχω παράτυπα, γιατί δεν το έχω καταθέσει σαν στοιχείο. Οι εμφανίσεις του συγκεκριμένου κλέφτη απείχαν πάνω από 15 μέρες μεταξύ τους, που είναι το μέγιστο που επιτρέπει ο νόμος να διατηρείται ένα βίντεο στο καταγραφικό του CCTV.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Re: Και λιγες του εριξε
Έψαξα σχετικά δημοσιεύματα και όλα είναι χθεσινά. Σε κάθε περίπτωση, τα πιο λεπτομερή αναφέρουν ότι η συμπλοκή είχε ξεκινήσει από πριν μεταξύ της ομάδας που προσπάθησε να κάνει γκράφιτι και κάποιων άλλων που προσπάθησαν να τους εμποδίσουν. Ο αστυνομικός ενεπλάκη σε αυτήν τη φάση.Chainis έγραψε: 05 Αύγ 2019, 18:32Ήταν άσχημος αφού.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2019, 18:29Είδε δυο παρέες να τσακώνονται, διάλεξε έναν στην τύχη και άρχισε να τον δέρνει;Pedro έγραψε: 05 Αύγ 2019, 17:27 Το θεμα εδω ειναι οτι ο αστυνομος ουτε τον ειδε να βαφει,ουτε τον ενημερωσε καποιος,απλα ειδε δυο παρεες να τσακωνονται και ενεπλακη. Απο την στιγμη που ειναι μονος θα επρεπε να καλεσει ενισχυσεις και να τελειωσει το θεμα ομορφα διχως βιαιοπραγιες![]()
![]()
Με δεδομένο λοιπόν το ότι λογικά θα υπήρξαν και συγκεκριμένες μαρτυρίες για την αιτία της σύρραξης, δεν βρίσκω καθόλου περίεργο το ότι δεν κατατέθηκαν μηνύσεις.
Οπότε, η έκβαση της υπόθεσης θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον γιατί το επεισόδιο ξεκίνησε με την απόπειρα κάποιων να σταματήσουν αυτόν -ή αυτούς- που θέλησαν να διαπράξουν βανδαλισμό, ο οποίος όλως τυχαίως είναι επίσης αδίκημα.
Προσωπικώς πάντως τους βανδάλους δεν τους θεωρώ πολίτες αλλά δίποδα. Κατά τα φαινόμενα, μας προέκυψαν αρκετοί υπερασπιστές των συγκεκριμένων διπόδων, πράγμα που με λίγη θετική σκέψη μπορεί να εκληφθεί και ως μια μορφή ζωοφιλίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Και λιγες του εριξε
Είναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2019, 19:04 Κατά τα φαινόμενα, μας προέκυψαν αρκετοί υπερασπιστές των συγκεκριμένων διπόδων, πράγμα που με λίγη θετική σκέψη μπορεί να εκληφθεί και ως μια μορφή ζωοφιλίας.
Όπως έχουν υπό την προστασία τους τα τετράποδα αδέσποτα έχουν και τα δίποδα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Λάθος σου που δεν το κατέθεσες.hellegennes έγραψε: 05 Αύγ 2019, 19:02Μα αν είναι του χεριού μου, μπορώ να τον ακινητοποιήσω. Κι όπως είπα είναι πάντα δύο άτομα στο μαγαζί.Juno έγραψε: 05 Αύγ 2019, 18:50 Είπα για κάποιον που είναι του χεριού σου, όχι πιο σωματώδης.
Επιπροσθέτως, αυτά που λέω είναι συμβουλές της αστυνομίας.
Εγώ ζω κάθε μέρα με αυτούς τους κινδύνους. Ότι κάποιος θα έρθει να κάνει ζημιά, να κλέψει, κτλ. Δεν είναι θεωρίες. Ας πούμε, αυτό που είπες ότι θα έβγαζες τον κλέφτη από το μαγαζί, κάνοντας βούκινο ότι είναι κλέφτης, αφενός είναι παράνομο*, αφετέρου είναι βλακεία, γιατί δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει κι αν θα εκδικηθεί. Μόνο αν συλληφθεί έχεις μια κάποια ασφάλεια.
* πρέπει να είσαι σε θέση να το αποδείξεις κι εγώ δεν κατέθεσα αγωγή κατά αγνώστου, απλά ζήτησα την συμβουλή της αστυνομίας. Το έχω μεν σε βίντεο, αλλά το έχω παράτυπα, γιατί δεν το έχω καταθέσει σαν στοιχείο. Οι εμφανίσεις του συγκεκριμένου κλέφτη απείχαν πάνω από 15 μέρες μεταξύ τους, που είναι το μέγιστο που επιτρέπει ο νόμος να διατηρείται ένα βίντεο στο καταγραφικό του CCTV.
Και γιατί ο νόμος επιτρέπει μόνον 15 μέρες. Αν το ξέρουν και οι κλέφτες θα εμφανίζονται κάθε 16 μέρες.
Το να είναι παράνομο να τον κάνω βούκινο, δεν με απασχολεί, ας μου κάνει μήνυση. Δεν θα βγω και στη μέση της πλατείας.
Η αντίδραση του όποια και να είναι, είπες πως έχεις λάβει τα μέτρα σου.
Και αν είναι της γειτονιάς, υπάρχουν διάφορα που μπορώ να κάνω.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Sid Vicious
Αυτό ξεκαθαριστηκε ήδη όπως ξεκαθαριστηκε και το τι έγινε καθώς ο βλακεντιος γκραφιτας κατέθεσε πως ο ίδιος του ήταν που ορμηξε και χτύπησε πρώτος τον αστυνομικό.stavmanr έγραψε: 05 Αύγ 2019, 17:56Αυτό ελέγχεται από την ΠΔΕ, την ΕΔΕ και τα δικαστήρια.Sid Vicious έγραψε: 05 Αύγ 2019, 15:18Αν ο άλλος επιτέθηκε πρώτος όπως και λέγεται δε τίθεται τέτοιο θέμαstavmanr έγραψε: 05 Αύγ 2019, 15:14
με απόταξη τιμωρούνται όσοι κάνουν χρήση ή ακόμα κι όσοι αποπειρώνται να κάνουν χρήση:
- παράνομης βίας ('Άρθρο 330 Π. Κ.)
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Εδω να πω μπραβο στον συντονισμο που αλλαξε τον τιτλο του νηματος.
Υγ. Σε περιπτωσηπου δεν το εκανε ,αλλα ο αντερ μοναχος του το αλλαξε,συγχερω τον αντερ γιατι καταλαβε την πατατα..
Υγ. Σε περιπτωσηπου δεν το εκανε ,αλλα ο αντερ μοναχος του το αλλαξε,συγχερω τον αντερ γιατι καταλαβε την πατατα..
-
Γραφικός
1. Δεν είδαμε πώς άρχισε. Αν πήγαινε ο άλλος να φύγει κι ο μπάτσος τον κυνηγούσε να τον τουλουμιάσει θα έλεγα "απόλυση χθες". Αλλά δεν φάνηκε καθόλου κάτι τέτοιο.
2. Δεν του έριξε καμιά επικίνδυνη. Τον έσπρωχνε, τον τραβούσε και η μόνη πράξη βίας ήταν μια δυνατή κλοτσιά στον κώλο. Θα επιβιώσει. Ήταν τόσο ακίνδυνος ο τρόπος που τον αντιμετώπισε που αν ήμουν στην θέση του γκραφιτά δεν θα καταδεχόμουν να κάνω μήνυση.
3. Μην τον εξισώνουμε με τον Κορκονέα. Η τάση να εξισώνουμε το παραμικρό με στυγερά εγκλήματα δεν κάνει ζημιά στον φασισμό, τον τροφοδοτεί.
4. Στο συγκεκριμένο θέμα θα συμφωνήσω με τους δεξιούς (παίζει από το '13 που είμαι στο πχόρουμ να είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ με τον Chainis και τον under). Η άχρηστη αποψάρα μου λοιπόν: Αθώος ο μπάτσος. Το μένος που νιώθουν οι περισσότεροι που είναι κατά του μπάτσου πιο πολύ στηρίζεται σε αντιμπατσικά αντανακλαστικά παρά στην "στυγερότητα του εγκλήματος".
2. Δεν του έριξε καμιά επικίνδυνη. Τον έσπρωχνε, τον τραβούσε και η μόνη πράξη βίας ήταν μια δυνατή κλοτσιά στον κώλο. Θα επιβιώσει. Ήταν τόσο ακίνδυνος ο τρόπος που τον αντιμετώπισε που αν ήμουν στην θέση του γκραφιτά δεν θα καταδεχόμουν να κάνω μήνυση.
3. Μην τον εξισώνουμε με τον Κορκονέα. Η τάση να εξισώνουμε το παραμικρό με στυγερά εγκλήματα δεν κάνει ζημιά στον φασισμό, τον τροφοδοτεί.
4. Στο συγκεκριμένο θέμα θα συμφωνήσω με τους δεξιούς (παίζει από το '13 που είμαι στο πχόρουμ να είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ με τον Chainis και τον under). Η άχρηστη αποψάρα μου λοιπόν: Αθώος ο μπάτσος. Το μένος που νιώθουν οι περισσότεροι που είναι κατά του μπάτσου πιο πολύ στηρίζεται σε αντιμπατσικά αντανακλαστικά παρά στην "στυγερότητα του εγκλήματος".
Γραφικός έγραψε: 05 Αύγ 2019, 19:45 1. Δεν είδαμε πώς άρχισε. Αν πήγαινε ο άλλος να φύγει κι ο μπάτσος τον κυνηγούσε να τον τουλουμιάσει θα έλεγα "απόλυση χθες". Αλλά δεν φάνηκε καθόλου κάτι τέτοιο.
Σίγουρα μιλάμε για το ίδιο βίντεο; Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο να επιτίθεται σε κατάσταση αμόκ. Εμπιστεύεσαι αυτό το άτομο να έχει όπλο;
Εντάξει οι '"νοικοκύρηδες" πήραν το νόμο στα χέρια τους ή ακόμα;
mao mao έγραψε: 05 Αύγ 2019, 19:54Γραφικός έγραψε: 05 Αύγ 2019, 19:45 1. Δεν είδαμε πώς άρχισε. Αν πήγαινε ο άλλος να φύγει κι ο μπάτσος τον κυνηγούσε να τον τουλουμιάσει θα έλεγα "απόλυση χθες". Αλλά δεν φάνηκε καθόλου κάτι τέτοιο.
Σίγουρα μιλάμε για το ίδιο βίντεο; Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο να επιτίθεται σε κατάσταση αμόκ. Εμπιστεύεσαι αυτό το άτομο να έχει όπλο;
Υπερβολες . Εδω να τονισω πως θα ηθελα να δω και γω την αρχη . Πχ αν ο καλλιτεχνης ξεκινησε να του δωσει 1-2 μπουνιες νομιζοντας πως εχει να κανει με πολιτη πολυ λίγα έπαθε . Καταλήγοντας θα έλεγα πως
Οι μαλακίες πληρω. !
Έχεις τη δικογραφία πρόχειρη;Sid Vicious έγραψε: 05 Αύγ 2019, 19:40Αυτό ξεκαθαριστηκε ήδη όπως ξεκαθαριστηκε και το τι έγινε καθώς ο βλακεντιος γκραφιτας κατέθεσε πως ο ίδιος του ήταν που ορμηξε και χτύπησε πρώτος τον αστυνομικό.stavmanr έγραψε: 05 Αύγ 2019, 17:56Αυτό ελέγχεται από την ΠΔΕ, την ΕΔΕ και τα δικαστήρια.Sid Vicious έγραψε: 05 Αύγ 2019, 15:18
Αν ο άλλος επιτέθηκε πρώτος όπως και λέγεται δε τίθεται τέτοιο θέμα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 635 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-