Ακριβώς αυτό κάνατε για τα γεωπολυμερή.break έγραψε: 05 Ιουν 2024, 10:08Κάνεις σαν το κλασικό αντιρρησία σε εταιρική συνάντηση που δεν θέλει να φτιαχτεί κάτι και που θα προβάλει 100 λόγους για τους οποίους οτιδήποτε προτείνουν οι άλλοι δεν θα δουλέψει. Δεν σκέφτεσαι να βρεις λύσεις. Σκέφτεσαι να βρεις προβλήματα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Hancock Vs Dibble περι Ατλαντίδας- 4,5 ώρες αγνού καψίματος
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Re: Hancock Vs Dibble περι Ατλαντίδας- 4,5 ώρες αγνού καψίματος
- omg kai 3 lol
break έγραψε: 05 Ιουν 2024, 09:27 Προφανώς δεν ξέρεις τι είναι η αλφαδοσωλήνα. Η αλφαδοσωλήνα δεν είναι αλφάδι. Είναι μία μακρυά διάφανη σωλήνα που την γεμίζεις με νερό και μετά δύο άτομα την πιάνουν και πάνε τα δύο άκρα της σε δύο σημεία που θέλουν να φέρουν επίπεδα και προσέχουν ώστε η στάθμη του νερού στα δύο άκρα να ευθυγραμμίζεται με τα αντικείμενα που μετρούν.
Έτσι ίσιωναν ταβάνια πριν βγουν τα περιστροφικά λέηζερ.
Και θα έρθουν μετά οι αρχαιολόγοι σε μερικούς αιώνες που θα έχει ξεχαστεί το κόλπο, θα δουν τα αρχαία ταβάνια που είχαν απόκλιση μισό χιλιοστό σε εκατοντάδες μέτρα απόσταση και σε διαφορετικά δωμάτια... και θα πουν .... αδύνατο να τα είχαν ισιώσει πριν βγουν τα λέηζερ... σίγουρα δεν έφτιαξαν αυτοί τα σπίτια... κάποιοι από την Ατλαντίδα τους βοήθησαν.![]()
break έγραψε: 05 Ιουν 2024, 10:08Το ακουμπάς στο έδαφος που όπως είπαμε το έχεις ήδη ισιώσει και το τραβάς για να το τεντώσεις. Το βλέπεις και με το μάτι αν έχει κάτσει ευθεία στο έδαφος αν απομακρυνθείς προς τα πίσω και το κοιτάξεις στην ευθεία.nrg έγραψε: 05 Ιουν 2024, 01:11 Αν το κάνεις με σχοινί τότε πώς το έχεις απόλυτα τεντωμένο με μήκος 230 μέτρα;
Αν δεν είναι τεντωμένο, τότε κάνει κοιλιά.
Κάνεις σαν το κλασικό αντιρρησία σε εταιρική συνάντηση που δεν θέλει να φτιαχτεί κάτι και που θα προβάλει 100 λόγους για τους οποίους οτιδήποτε προτείνουν οι άλλοι δεν θα δουλέψει. Δεν σκέφτεσαι να βρεις λύσεις. Σκέφτεσαι να βρεις προβλήματα.
θα μπορουσαν επισης να ειχαν σκαψει κι ενα μικρο αυλακι 5x5 ποντους και να το γεμισουν με νερο περιμετρικα στις διαστασεις της πυραμιδας και να εχουν ετσι αυτοματως με τη σταθμη του νερου σε καθε σημειο της περιμετρου την απολυτη ευθυγραμμιση, οπως συνηθιζαν να κανουν σε διαφορες κατασκευες στην αρχαιοτητα
πραγματι ηταν πολυ βλακες και πρωτογονοι αυτοι οι αρχαιοι μεχρι να εφευρεθει το αλφαδο-laser και το gps
omg kai 3 lol έγραψε: 05 Ιουν 2024, 10:14δεν ειχε εφευρεθεί η σωληνα πλαστικου τοτες
βρες αλλον τροπο
Δεν χρειάζεται να είχαν την αλφαδοσωλήνα. Μπορούσαν να είχαν κάτι αντίστοιχο. Και ο omg λέει από πάνω τι ακριβώς αντίστοιχο μπορούσαν να είχαν. Ένα αυλάκι περιμετρικά γεμάτο νερό.
Το θέμα είναι. Αν εγώ ή ο omg ή κάποιος άλλος δεν μπορούσε να σκεφτεί κάποιο αντίστοιχο κόλπο, αυτό θα σήμαινε ότι δεν υπάρχει ;
Δεν βλέπεις το πρόβλημα που υπάρχει στην επιχειρηματολογία του στυλ "βρες μου πως το έκαναν ειδάλλως εξωγήινοι" ; Το ότι εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ τρόπο δεν είναι απόδειξη πως δεν υπάρχει.
-
Νετο Γκουερινο
Ποιός μίλησε για εξωγήινους ρε φίλε;break έγραψε: 05 Ιουν 2024, 10:44Δεν χρειάζεται να είχαν την αλφαδοσωλήνα. Μπορούσαν να είχαν κάτι αντίστοιχο. Και ο omg λέει από πάνω τι ακριβώς αντίστοιχο μπορούσαν να είχαν. Ένα αυλάκι περιμετρικά γεμάτο νερό.
Το θέμα είναι. Αν εγώ ή ο omg ή κάποιος άλλος δεν μπορούσε να σκεφτεί κάποιο αντίστοιχο κόλπο, αυτό θα σήμαινε ότι δεν υπάρχει ;
Δεν βλέπεις το πρόβλημα που υπάρχει στην επιχειρηματολογία του στυλ "βρες μου πως το έκαναν ειδάλλως εξωγήινοι" ; Το ότι εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ τρόπο δεν είναι απόδειξη πως δεν υπάρχει.
Αστείο ήταν. Βάλε Ατλάντες στην προκειμένη με την διαστημική τους τεχνολογία.
-
Νετο Γκουερινο
Από την στιγμή που όλα αυτά έγιναν, σαφέστατα οι κατασκευαστές είχαν βρει εκατό πατέντες,αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς
Το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι πατέντες ξεχάστηκαν,όχι από εμάς σήμερα,αλλά ακόμα και τα αρχαία χρόνια, γιατί απλούστατα οι συντεχνίες μετέδιδαν την γνώση αυστηρά σε ένα κλειστό κύκλο
Έτσι χάθηκε η γνώση το 2500 στην Αίγυπτο,η γνώση των κυκλωπειων τειχών και των θολωτών τάφων το 1200 στην Ελλάδα κτλ κτλ
Και έμειναν οι παραδόσεις ότι τελικά αυτά τα έφτιαχναν γίγαντες
Αυτό έγινε στην Αίγυπτο,αυτό έγινε στην Ελλάδα,αυτό έγινε στο Γκόζο της Μάλτας κτλ
Το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι πατέντες ξεχάστηκαν,όχι από εμάς σήμερα,αλλά ακόμα και τα αρχαία χρόνια, γιατί απλούστατα οι συντεχνίες μετέδιδαν την γνώση αυστηρά σε ένα κλειστό κύκλο
Έτσι χάθηκε η γνώση το 2500 στην Αίγυπτο,η γνώση των κυκλωπειων τειχών και των θολωτών τάφων το 1200 στην Ελλάδα κτλ κτλ
Αυτό έγινε στην Αίγυπτο,αυτό έγινε στην Ελλάδα,αυτό έγινε στο Γκόζο της Μάλτας κτλ
ισως και με τον ισκιο...δες και το βιντεο απο την σιβηρια που εβαλα και κανεις δεν εδωσε σημασιαbreak έγραψε: 05 Ιουν 2024, 10:44Δεν χρειάζεται να είχαν την αλφαδοσωλήνα. Μπορούσαν να είχαν κάτι αντίστοιχο. Και ο omg λέει από πάνω τι ακριβώς αντίστοιχο μπορούσαν να είχαν. Ένα αυλάκι περιμετρικά γεμάτο νερό.
δες τους βραχους και πες την γνωμη σου
-
Νετο Γκουερινο
Το έχω ξαναδεί φίλεnemo έγραψε: 05 Ιουν 2024, 10:54ισως και με τον ισκιο...δες και το βιντεο απο την σιβηρια που εβαλα και κανεις δεν εδωσε σημασιαbreak έγραψε: 05 Ιουν 2024, 10:44Δεν χρειάζεται να είχαν την αλφαδοσωλήνα. Μπορούσαν να είχαν κάτι αντίστοιχο. Και ο omg λέει από πάνω τι ακριβώς αντίστοιχο μπορούσαν να είχαν. Ένα αυλάκι περιμετρικά γεμάτο νερό.
δες τους βραχους και πες την γνωμη σου
Κατά 99.9% είναι φυσικοί γεωλογικοί σχηματισμοί
ειναι παντου πανω στην γη και κανενα μυστικο δεν θα εμεινε μυστικοΝετο Γκουερινο έγραψε: 05 Ιουν 2024, 10:54 Από την στιγμή που όλα αυτά έγιναν, σαφέστατα οι κατασκευαστές είχαν βρει εκατό πατέντες,αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς
συν και το μυστηριο της μεταφορας των συντεχνιων απο ενα μερος στο αλλο
αλλες ειναι οι αιτιες που διακοπηκε η ανέγερση των μεγαλιθικων
οι αποδειξεις πρεπει να ειναι στην σωστη χρονολογηση αν δεν εχουμε σωστες χρονολογησεις
τιποτα δενμας μενει
-
Νετο Γκουερινο
Εδώ στην Ελλάδα ξεχάστηκε η γραφή που υπήρχε για 1000 τουλάχιστον χρόνια,από το 2200 περίπου μέχρι το 1200
εγω τους ειδα τετραγωνισμενους με ισια κομματια .. αν οι πυραμιδες βρισκοταν σε ζουγκλαΝετο Γκουερινο έγραψε: 05 Ιουν 2024, 10:59
Το έχω ξαναδεί φίλε
η βαση τους με τις ογκωδες πετρες θα ειχαν επιζησει τα υπολοιπα θα ειχαν θαφτει στην φυτικη υλη
Σωστός! Έτσι έκαναν επιπέδωση στα χωράφια τους, για παράδειγμα. Με μεγάλα αυλάκια βέβαια, όχι 5x5.omg kai 3 lol έγραψε: 05 Ιουν 2024, 10:14break έγραψε: 05 Ιουν 2024, 09:27 Προφανώς δεν ξέρεις τι είναι η αλφαδοσωλήνα. Η αλφαδοσωλήνα δεν είναι αλφάδι. Είναι μία μακρυά διάφανη σωλήνα που την γεμίζεις με νερό και μετά δύο άτομα την πιάνουν και πάνε τα δύο άκρα της σε δύο σημεία που θέλουν να φέρουν επίπεδα και προσέχουν ώστε η στάθμη του νερού στα δύο άκρα να ευθυγραμμίζεται με τα αντικείμενα που μετρούν.
Έτσι ίσιωναν ταβάνια πριν βγουν τα περιστροφικά λέηζερ.
Και θα έρθουν μετά οι αρχαιολόγοι σε μερικούς αιώνες που θα έχει ξεχαστεί το κόλπο, θα δουν τα αρχαία ταβάνια που είχαν απόκλιση μισό χιλιοστό σε εκατοντάδες μέτρα απόσταση και σε διαφορετικά δωμάτια... και θα πουν .... αδύνατο να τα είχαν ισιώσει πριν βγουν τα λέηζερ... σίγουρα δεν έφτιαξαν αυτοί τα σπίτια... κάποιοι από την Ατλαντίδα τους βοήθησαν.
break έγραψε: 05 Ιουν 2024, 10:08Το ακουμπάς στο έδαφος που όπως είπαμε το έχεις ήδη ισιώσει και το τραβάς για να το τεντώσεις. Το βλέπεις και με το μάτι αν έχει κάτσει ευθεία στο έδαφος αν απομακρυνθείς προς τα πίσω και το κοιτάξεις στην ευθεία.nrg έγραψε: 05 Ιουν 2024, 01:11 Αν το κάνεις με σχοινί τότε πώς το έχεις απόλυτα τεντωμένο με μήκος 230 μέτρα;
Αν δεν είναι τεντωμένο, τότε κάνει κοιλιά.
Κάνεις σαν το κλασικό αντιρρησία σε εταιρική συνάντηση που δεν θέλει να φτιαχτεί κάτι και που θα προβάλει 100 λόγους για τους οποίους οτιδήποτε προτείνουν οι άλλοι δεν θα δουλέψει. Δεν σκέφτεσαι να βρεις λύσεις. Σκέφτεσαι να βρεις προβλήματα.![]()
θα μπορουσαν επισης να ειχαν σκαψει κι ενα μικρο αυλακι 5x5 ποντους και να το γεμισουν με νερο περιμετρικα στις διαστασεις της πυραμιδας και να εχουν ετσι αυτοματως με τη σταθμη του νερου σε καθε σημειο της περιμετρου την απολυτη ευθυγραμμιση, οπως συνηθιζαν να κανουν σε διαφορες κατασκευες στην αρχαιοτητα
πραγματι ηταν πολυ βλακες και πρωτογονοι αυτοι οι αρχαιοι μεχρι να εφευρεθει το αλφαδο-laser και το gps![]()
Οπότε, αν κάνεις την βάση σωστή, μετά μπορείς και με μέτρημα φυσικά (φαντάζομαι).
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
Νετο Γκουερινο
Δεν υπάρχουν πιο κατεστραμμένα μνημεία σε όλο τον κόσμο από τις πυραμίδες της Αιγύπτουnemo έγραψε: 05 Ιουν 2024, 11:05εγω τους ειδα τετραγωνισμενους με ισια κομματια .. αν οι πυραμιδες βρισκοταν σε ζουγκλαΝετο Γκουερινο έγραψε: 05 Ιουν 2024, 10:59
Το έχω ξαναδεί φίλε
η βαση τους με τις ογκωδες πετρες θα ειχαν επιζησει τα υπολοιπα θα ειχαν θαφτει στην φυτικη υλη
Από τις 100+ που έγιναν συνολικά στέκουν όρθιες το πολύ 5-6
Τους λόγους τους έχω εξηγήσει
-
Νετο Γκουερινο
Το πρόβλημα που υπάρχει με τις πυραμίδες της Γκίζας είναι πολυδιάστατο
Ξεκινάει από την πόλη των κατασκευαστών που βρήκαν,για την οποία δεν ξέρουν καν αν υπήρχε την εποχή του Χέοπα
Δεν μπορεί ρε φίλε τις πυραμίδες να τις έχτισαν άνθρωποι που ζούσαν σε πόλη των 70 στρεμμάτων,δεν γίνεται να το πιστέψεις όσο μλκας και να είσαι
Το Σέσκλο που στην μεγαλύτερη ακμή του είχε 500 κατοίκους,έχει έκταση πάνω από 100 στρέμματα
Ο οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος που τον ενδιαφέρει η αλήθεια και δεν είναι κολλημένος θα έλεγε ότι εδώ κάτι δεν πάει καλά
Αντίθετα εγώ βλέπω ότι δεν τρέχει τιποτα
Ο λόγος για μένα είναι απλός, είναι η αρρώστια που έχουν κάποιοι με το να τα βλέπουν όλα φυσιολογικά
Είναι ίδια και μεγαλύτερη αρρώστια από αυτή που έχουν οι συνομωσιολογοι
Ξεκινάει από την πόλη των κατασκευαστών που βρήκαν,για την οποία δεν ξέρουν καν αν υπήρχε την εποχή του Χέοπα
Δεν μπορεί ρε φίλε τις πυραμίδες να τις έχτισαν άνθρωποι που ζούσαν σε πόλη των 70 στρεμμάτων,δεν γίνεται να το πιστέψεις όσο μλκας και να είσαι
Το Σέσκλο που στην μεγαλύτερη ακμή του είχε 500 κατοίκους,έχει έκταση πάνω από 100 στρέμματα
Ο οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος που τον ενδιαφέρει η αλήθεια και δεν είναι κολλημένος θα έλεγε ότι εδώ κάτι δεν πάει καλά
Αντίθετα εγώ βλέπω ότι δεν τρέχει τιποτα
Ο λόγος για μένα είναι απλός, είναι η αρρώστια που έχουν κάποιοι με το να τα βλέπουν όλα φυσιολογικά
Είναι ίδια και μεγαλύτερη αρρώστια από αυτή που έχουν οι συνομωσιολογοι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 83 Απαντήσεις
- 2360 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-