Στο μπούτσο μας.
Δεν είναι όλα δικομματισμός.
Δες το δάσος, μην γίνεσαι μπλε κνίτης
Στο μπούτσο μας.
https://www.youtube.com/watch?v=LNEDdtKA29M&t=2svantono έγραψε: 07 Αύγ 2021, 00:35 Δεν εβλεπα σκάι. Μιλησαν ξεκάθαρα για αναρχικους, το εγραφαν στον τίτλο απο κατω, ή κατι τετοιο? Κατι αόριστο για πλήθος που πηγε να εμποδίσει πυροσβέστες είδα να γράφεται εδω μεσα.
Με το σκεπτικό ότι τους χαρακτηρισμούς θα στους επιστρέφω εις διπλούν και δεν έχω καμμία όρεξη για τέτοια,είναι η αλήθεια.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2021, 00:34
Με βάση ποιο σκεπτικό θεωρείς ότι μπορείς να μου βάλεις όρους στο πως θα σου μιλάω και τι χαρακτηρισμούς θα σου αποδίδω, καλό μου;![]()
Συμβαινουν αυτα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αγνώστους και αγανακτισμένους νεολαίους τους χαρακτηρίζει ο ρεπόρτερ μεχρι το 0:38 που ειδα. Διευκρινίζει για αναρχικους στην πορεια του βιντεο, ή δεν χρειάζεται να δω άλλο?ST48410 έγραψε: 07 Αύγ 2021, 00:37https://www.youtube.com/watch?v=LNEDdtKA29M&t=2svantono έγραψε: 07 Αύγ 2021, 00:35 Δεν εβλεπα σκάι. Μιλησαν ξεκάθαρα για αναρχικους, το εγραφαν στον τίτλο απο κατω, ή κατι τετοιο? Κατι αόριστο για πλήθος που πηγε να εμποδίσει πυροσβέστες είδα να γράφεται εδω μεσα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Οι χαρακτηρισμοί από τα αριστόσκυλα δεν μ' επηρέασαν ποτέ, κακομοίρη μου.BigChiefWahoo έγραψε: 07 Αύγ 2021, 00:37Με το σκεπτικό ότι τους χαρακτηρισμούς θα στους επιστρέφω εις διπλούν και δεν έχω καμμία όρεξη για τέτοια,είναι η αλήθεια.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2021, 00:34
Με βάση ποιο σκεπτικό θεωρείς ότι μπορείς να μου βάλεις όρους στο πως θα σου μιλάω και τι χαρακτηρισμούς θα σου αποδίδω, καλό μου;![]()
Καλή μου.
Μπα δεν ειπώθηκε ΤΙΠΟΤΑ τέτοιο. Λίγοι άγνωστοι νέοι. Ποιοι και γιατί δεν αναφέρθηκε κάπου.vantono έγραψε: 07 Αύγ 2021, 00:35Δεν εβλεπα σκάι. Μιλησαν ξεκάθαρα για αναρχικους, το εγραφαν στον τίτλο απο κατω, ή κατι τετοιο? Κατι αόριστο για πλήθος που πηγε να εμποδίσει πυροσβέστες είδα να γράφεται εδω μεσα.
Τη βενζίνη την είχαν, για να κάψουν τον κορωνοϊό.vantono έγραψε: 07 Αύγ 2021, 00:31Μαλλον έσπασαν στην ομολογία. Παραδέχτηκαν οτι ειναι Ερντογανικοί λακέδες, και ειπε η αστυνομια "άσε, το τελευταιο που θελουμε τωρα ειναι να μπλεξουμε με τουρκους πρακτορες".![]()
Όντωστ, επί λεβεντομαλάκα φύγανε οι περισσότεροι.πατησιωτης έγραψε: 06 Αύγ 2021, 23:39sys3x έγραψε: 06 Αύγ 2021, 23:34 Μάνμου, το μισό της μισής μορφωμένης Ελλάδας έχει φύγει από την... Ελλάδα, ήδη.
Πριν από τον Μητσοτάκη πάντως.![]()
Μπας και είχαν μπιτόνια χωρίς βενζίνη, ξερωγώ με νερό ή άδεια.
Δεν άκουσα τον χαρακτηρισμό "αναρχικοί" κάπου.vantono έγραψε: 07 Αύγ 2021, 00:39 Αγνώστους και αγανακτισμένους νεολαίους τους χαρακτηρίζει ο ρεπόρτερ μεχρι το 0:38 που ειδα. Διευκρινίζει για αναρχικους στην πορεια του βιντεο, ή δεν χρειάζεται να δω άλλο?
Εξωγηινοι ηταν,οκ,καταλαβαμε.vantono έγραψε: 07 Αύγ 2021, 00:39Αγνώστους και αγανακτισμένους νεολαίους τους χαρακτηρίζει ο ρεπόρτερ μεχρι το 0:38 που ειδα. Διευκρινίζει για αναρχικους στην πορεια του βιντεο, ή δεν χρειάζεται να δω άλλο?ST48410 έγραψε: 07 Αύγ 2021, 00:37https://www.youtube.com/watch?v=LNEDdtKA29M&t=2svantono έγραψε: 07 Αύγ 2021, 00:35 Δεν εβλεπα σκάι. Μιλησαν ξεκάθαρα για αναρχικους, το εγραφαν στον τίτλο απο κατω, ή κατι τετοιο? Κατι αόριστο για πλήθος που πηγε να εμποδίσει πυροσβέστες είδα να γράφεται εδω μεσα.