Με την διαφορά ότι η δική μου είναι αξιόπιστη πηγή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο
- hellegennes
Re: Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Η μέση θερμοκρασία Ιουλίου ήταν όμως αρκετά υψηλότερη από όλους τους άλλους Ιούλιους.hellegennes έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 22:10Κανείς δεν λέει ότι είναι δροσιά, αλλά δεν είναι και υψηλή θερμοκρασία για τέλος Ιουλίου. Έχει χαθεί τελείως το μέτρο.sharp έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 16:23 Αφού φτάσαμε οι 34 βαθμοί να θεωρούνται δροσιά, σημαίνει ότι τα πράγματα είναι πολύ δραματικά.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Libre arbitre
Κι εμένα ήταν του εθνικού αστεροσκοπείου Αθηνών...
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Πώς κανείς, δεν διαβάζεις;hellegennes έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 22:10Κανείς δεν λέει ότι είναι δροσιά, αλλά δεν είναι και υψηλή θερμοκρασία για τέλος Ιουλίου. Έχει χαθεί τελείως το μέτρο.sharp έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 16:23 Αφού φτάσαμε οι 34 βαθμοί να θεωρούνται δροσιά, σημαίνει ότι τα πράγματα είναι πολύ δραματικά.
vantono έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 14:02 Ευχάριστο αεράκι σημερα, ηλιοφάνεια πολυ αλλά δροσούλα και 34 βαθμοι.
Πολυ ευχάριστο αυτο το αεράκι οταν εισαι κλεισμενος στην τσιμεντούπολη, αλλά μαλακία οταν εισαι διακοπές. Σηκώνει κύμα και σου χαλάει τη θαλασσα. Συν τον κινδυνο της πυρκαγιάς αυξημένο.
- Libre arbitre
E, θα του ξέφυγεsharp έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 22:13Πώς κανείς, δεν διαβάζεις;hellegennes έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 22:10Κανείς δεν λέει ότι είναι δροσιά, αλλά δεν είναι και υψηλή θερμοκρασία για τέλος Ιουλίου. Έχει χαθεί τελείως το μέτρο.sharp έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 16:23 Αφού φτάσαμε οι 34 βαθμοί να θεωρούνται δροσιά, σημαίνει ότι τα πράγματα είναι πολύ δραματικά.
vantono έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 14:02 Ευχάριστο αεράκι σημερα, ηλιοφάνεια πολυ αλλά δροσούλα και 34 βαθμοι.
Πολυ ευχάριστο αυτο το αεράκι οταν εισαι κλεισμενος στην τσιμεντούπολη, αλλά μαλακία οταν εισαι διακοπές. Σηκώνει κύμα και σου χαλάει τη θαλασσα. Συν τον κινδυνο της πυρκαγιάς αυξημένο.
- hellegennes
Αρκετά υψηλότερη δεν ήταν, ελαφρώς υψηλότερη από τον μέσο όρο ήταν και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Καλύτερα συνεχόμενες μέρες σχετικά ήπιας ζέστης παρά κύματα καύσωνα με θερμοκρασίες που δεν επιβιώνει ανθρώπινος οργανισμός και ενδιάμεσα διαλείμματα ψυχρότερων ημερών.Libre arbitre έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 22:12Η μέση θερμοκρασία Ιουλίου ήταν όμως αρκετά υψηλότερη από όλους τους άλλους Ιούλιους.hellegennes έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 22:10Κανείς δεν λέει ότι είναι δροσιά, αλλά δεν είναι και υψηλή θερμοκρασία για τέλος Ιουλίου. Έχει χαθεί τελείως το μέτρο.sharp έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 16:23 Αφού φτάσαμε οι 34 βαθμοί να θεωρούνται δροσιά, σημαίνει ότι τα πράγματα είναι πολύ δραματικά.
6 μέρες με 36 βαθμούς είναι ακριβώς ίδιος μέσος όρος σε σχέση με 3 μέρες με 28 βαθμούς και 3 μέρες με 44, αλλά μακράν προτιμότερο είναι το πρώτο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
sharp έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 22:13Πώς κανείς, δεν διαβάζεις;hellegennes έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 22:10Κανείς δεν λέει ότι είναι δροσιά, αλλά δεν είναι και υψηλή θερμοκρασία για τέλος Ιουλίου. Έχει χαθεί τελείως το μέτρο.sharp έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 16:23 Αφού φτάσαμε οι 34 βαθμοί να θεωρούνται δροσιά, σημαίνει ότι τα πράγματα είναι πολύ δραματικά.
Μάλλον θα διαβάζουμε κάποια διαφορετική γλώσσα, γιατί δεν λέει "δροσούλα 34 βαθμών", λέει "δροσούλα ΚΑΙ 34 βαθμοί". Το πρωί είχε δροσιά, κοντά στους 20 ήταν η θερμοκρασία εδώ και φυσούσε δροσερός αέρας. Στα ελληνικά ο δροσερός αέρας λέγεται δροσιά. Δεν ξέρω στην δική σου γλώσσα πώς το λέτε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Machine ghost
Εδώ τις μετράτε ποιος την έχει πιο μεγάλη! Καλή φάση .
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Libre arbitre
Δώσε πόνο!Τοξοβόλος_UK έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 20:49 O θερμότερος μήνας όλων των εποχών από τότε που έχουμε επίσημες καταγραφές έφτασε στο τέλος του.
Για την συντριπτική πλειοψηφία της χώρας είχαμε ρεκόρ μέσων Τ.
Ειδικά η Β.Ελλάδα τοπικά έσπασε και ρεκόρ απόλυτα μέγιστων Τ. Η Θράκη έχει εξαυλώσει κάθε έννοια προηγούμενου θερμότερου μήνα. Η Αλεξανδρούπολη που εδώ και 70 χρόνια δεν είχε δώσει ποτέ 40 βαθμούς στις 18 Ιουλίου έδωσε 41.4 συντρίβοντας το προηγούμενο των 39.8
Παρακάτω το κέντρο της Θεσσαλονίκης από τον ιστορικό σταθμό του ΑΠΘ συντρίβοντας τον 2ο θερμότερο μήνα όλων των εποχών που ήταν ο Ιούλιος του 2012.
![]()
Δώσε πόνο!Για την συντριπτική πλειοψηφία της χώρας είχαμε ρεκόρ μέσων Τ.
Δώσε πόνο!Ειδικά η Β.Ελλάδα τοπικά έσπασε και ρεκόρ απόλυτα μέγιστων Τ. Η Θράκη έχει εξαυλώσει κάθε έννοια προηγούμενου θερμότερου μήνα. Η Αλεξανδρούπολη που εδώ και 70 χρόνια δεν είχε δώσει ποτέ 40 βαθμούς στις 18 Ιουλίου έδωσε 41.4 συντρίβοντας το προηγούμενο των 39.8

Πόσες συνολικά μέρες με πάνω από 36 βαθμούς έχουμε εκτός από τις 15 συνεχόμενες;
Θά 'χε ξεχάσει τον κλιματισμό ανοιχτόLibre arbitre έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 22:15E, θα του ξέφυγεsharp έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 22:13Πώς κανείς, δεν διαβάζεις;hellegennes έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 22:10
Κανείς δεν λέει ότι είναι δροσιά, αλλά δεν είναι και υψηλή θερμοκρασία για τέλος Ιουλίου. Έχει χαθεί τελείως το μέτρο.
Πολυ ευχάριστο αυτο το αεράκι οταν εισαι κλεισμενος στην τσιμεντούπολη, αλλά μαλακία οταν εισαι διακοπές. Σηκώνει κύμα και σου χαλάει τη θαλασσα. Συν τον κινδυνο της πυρκαγιάς αυξημένο.![]()
- Libre arbitre
sharp έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 22:44Θά 'χε ξεχάσει τον κλιματισμό ανοιχτό![]()
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Καλά ήταν σήμερα "δροσιά" έκανε, γύρω στους 33c μέγιστη, δηλαδή κανονική θερμοκρασία για την εποχή.
Τεράστια διαφορά σε σχέση με τα τρελά 38αρια και 40αρια των προηγούμενων ημερών.
Τεράστια διαφορά σε σχέση με τα τρελά 38αρια και 40αρια των προηγούμενων ημερών.
- Libre arbitre
Αλιόσα έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 22:47 Καλά ήταν σήμερα "δροσιά" έκανε, γύρω στους 33c μέγιστη, δηλαδή κανονική θερμοκρασία για την εποχή.
- Τοξοβόλος_UK
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση