!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

πατησιωτης έγραψε: 16 Οκτ 2022, 16:31
George_V έγραψε: 16 Οκτ 2022, 16:27 Ληψη αποφασης για εκτελεση της πράξης (τσεκ. Για να ειναι στη λιστα ειχαν την αποφαση να συνευρεθουν)

2. Προπαρασκευαστικες ενεργειες για τελεση της πράξης (τσεκ. Μηνυματα και διερευνηση αντιτιμου, ραντεβου κτλ.)

3. Μη ολοκληρωση της πράξης για οποιοδηποτε λογο (μισο τσεκ. Ισως χρειαστει μια πιο διασταλτικη ερμηνεια αλλα μονο "ϊσως").
Δεν υπάρχουν αυτά.Το σεξ με ενήλικες είναι ελεύθερο.Ο καθένας που δεν έκανε μπορεί να πει μου είπαν ότι είναι 16 ή και 18 χρονών και συμφώνησα αλλά όταν είδα ότι είναι μικρή δεν πήγα.Δεν μπορεί να διωχθεί και να διωχθεί δηλαδή προς ικανοποίηση της κοινής γνώμης θα αθωωθεί.
Θα αθωωθεί για την κατηγορία της παιδοφιλίας.

Το επιβαρυντικό της πρόθεσης για συνεύρεση με ανήλικες (16-18) που "διατίθενται" μέσω μαστρωπείας ισχύει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Με λίγα λόγια, σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι καθόλου κακό πράγμα η καταγραφή και των "αθώων", που χρησιμοποιούν αυτές τις πλατφόρμες.

Ελπίζω απλώς να μην καταστρέφονται τα στοιχεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

btw, εχω μιλήσει για το θέμα αυτο με ατομο του ΔΣ αθηνών (ΝΔκράτης/ισσα μέχρι το κόκαλο) που εχουμε φιλικές οικογενειακές σχέσεις, και με ενα συγγενή μου δικηγόρο που ενα φεγγαρι ασχολιόταν κι αυτός με τα κοινά, και μου εχει κανει εντύπωση που και οι δύο υποψιάζονται ένα πολύ μεγάλο όνομα ως καρακαταμπλεγμένο στην υπόθεση.
Δεν μπορώ να διευκρινίσω ουτε να σας πω περισσότερα απο 'δω μεσα, για το αν προκειται για πολιτικό ή μεγαλοδικηγορο ή μεγαλοεπιχειρηματία ή κάτι αλλο, ούτε μπορώ να βασιστώ σε μια... υποψία δίχως το παραμικρό ίχνος αποδείξεων.

Μου κάνει εντύπωση παντως πως και οι δύο υποψιάζονται το συγκεκριμενο ατομο.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Gherschaagk έγραψε: 16 Οκτ 2022, 17:08
vantono έγραψε: 16 Οκτ 2022, 17:07 Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια - Μαρτυρία σοκ: Ερχονταν επώνυμοι στον Μίχο, έπαιρναν το παιδί και εξαφανίζονταν

Μαρτυρία σοκ από κάτοικο στη γειτονιά του Ηλία Μίχου που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια: «Ερχονταν επώνυμοι εδώ. Ετρωγαν, αγκαλιάζονταν, φιλιόντουσαν με τον 53χρονο και μετά έπαιρναν το παιδί και εξαφανίζονταν. Ανάμεσά τους μεγαλοδικηγόρος, καλλιτέχνες, πολιτικοί ακόμα και ιερείς»
Δλδ η Άννα Φόνσου και ο Χάρης Ρώμας;
Δεν ξερω τι μπορει να εννοει. Αν ο συγκεκριμενος γείτονας εχει δει κάτι και το θεωρεί σοβαρή ένδειξη για κατι στην υποθεση, ας παει να το καταγγείλει επισημα στην αστυνομια. Αυτο που κανει ειναι απλά δηλωσεις εντυπωσιασμου στα καναλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vantono έγραψε: 16 Οκτ 2022, 17:17 btw, εχω μιλήσει για το θέμα αυτο με ατομο του ΔΣ αθηνών (ΝΔκράτης/ισσα μέχρι το κόκαλο) που εχουμε φιλικές οικογενειακές σχέσεις, και με ενα συγγενή μου δικηγόρο που ενα φεγγαρι ασχολιόταν κι αυτός με τα κοινά, και μου εχει κανει εντύπωση που και οι δύο υποψιάζονται ένα πολύ μεγάλο όνομα ως καρακαταμπλεγμένο στην υπόθεση.
Δεν μπορώ να διευκρινίσω ουτε να σας πω περισσότερα απο 'δω μεσα, για το αν προκειται για πολιτικό ή μεγαλοδικηγορο ή μεγαλοεπιχειρηματία ή κάτι αλλο, ούτε μπορώ να βασιστώ σε μια... υποψία δίχως το παραμικρό ίχνος αποδείξεων.

Μου κάνει εντύπωση παντως πως και οι δύο υποψιάζονται το συγκεκριμενο ατομο.
Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση, που θεωρείς σημαντικό το ότι εμπλέκεται ένα "μεγάλο όνομα" στην υπόθεση.

Απλώς γιατί αυτό αποδεικνύει ότι για μερικούς, αν δεν παίζει μεγάλο ή σημειολογικό ψάρι στην υπόθεση, το σενάριο δεν έχει ενδιαφέρον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

vantono έγραψε: 16 Οκτ 2022, 17:19
Gherschaagk έγραψε: 16 Οκτ 2022, 17:08
vantono έγραψε: 16 Οκτ 2022, 17:07 Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια - Μαρτυρία σοκ: Ερχονταν επώνυμοι στον Μίχο, έπαιρναν το παιδί και εξαφανίζονταν

Μαρτυρία σοκ από κάτοικο στη γειτονιά του Ηλία Μίχου που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια: «Ερχονταν επώνυμοι εδώ. Ετρωγαν, αγκαλιάζονταν, φιλιόντουσαν με τον 53χρονο και μετά έπαιρναν το παιδί και εξαφανίζονταν. Ανάμεσά τους μεγαλοδικηγόρος, καλλιτέχνες, πολιτικοί ακόμα και ιερείς»
Δλδ η Άννα Φόνσου και ο Χάρης Ρώμας;
Δεν ξερω τι μπορει να εννοει. Αν ο συγκεκριμενος γείτονας εχει δει κάτι και το θεωρεί σοβαρή ένδειξη για κατι στην υποθεση, ας παει να το καταγγείλει επισημα στην αστυνομια. Αυτο που κανει ειναι απλά δηλωσεις εντυπωσιασμου στα καναλια.
Ακριβώς. Ο καθένας με την χαζομάρα του. Κανονικά θέλει ξύλο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 16 Οκτ 2022, 17:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

https://www.in.gr/2022/10/16/greece/se- ... -12xronis/

Για έναν 36χρονο λένε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την απόλυσή του.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Έπρεπε να δώσει εντολή ο Πλεύρης για να βγει σε διαθεσιμότητα; Διοικητές νοσοκομείων κλπ είναι διακοσμητικοί;
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Πόσο πρέπει να φοβάται μια γυναίκα ένας άντρας για να πάει και να βιάσει ένα κοριτσάκι;
Πόσες φοβίες πρέπει να έχει; πόσα σωματικά μειονεκτήματα;
Αυτά δεν τα συζητάνε στα κανάλια απλά λένε για κάτι ψυχολογικά προβλήματα.
Τέρμα τα ψυχολογικά δεν την γλυτώνουν με αυτά.
Μπουχτίσαμε με τις αοριστολογίες των ψυχολογικών προβλημάτων.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

mao mao έγραψε: 16 Οκτ 2022, 17:49 Έπρεπε να δώσει εντολή ο Πλεύρης για να βγει σε διαθεσιμότητα; Διοικητές νοσοκομείων κλπ είναι διακοσμητικοί;
Μια χαρά το κάνει και ο διοικητής του νοσοκομείου αλλά μάλλον θέλει να παρέμβει.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Θα επαναλάβω ότι παλιά (νέος και άγαμος) δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από 18χρονη μαθήτρια σε πολυήμερη εκδρομή Γ' Λυκείου. Ήρθε απρόσκλητα στο δωμάτιο μου σχεδόν μεθυσμένη. Θα μπορούσα κάλλιστα να την πηδήξω και να μη μάθει κανείς τίποτα. Επειδή είχα και έχω ακόμα ηθικές αρχές, ξύπνησα τη συνάδελφο συνοδό και την έστειλα να την αναλάβει.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Στύγιος έγραψε: 16 Οκτ 2022, 18:15 Θα επαναλάβω ότι παλιά (νέος και άγαμος) δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από 18χρονη μαθήτρια σε πολυήμερη εκδρομή Γ' Λυκείου. Ήρθε απρόσκλητα στο δωμάτιο μου σχεδόν μεθυσμένη. Θα μπορούσα κάλλιστα να την πηδήξω και να μη μάθει κανείς τίποτα. Επειδή είχα και έχω ακόμα ηθικές αρχές, ξύπνησα τη συνάδελφο συνοδό και την έστειλα να την αναλάβει.
Ρε τύπε, αυτά είναι εύκολα.

Θέλω να συνδυάσεις με το νήμα, την ιστορία με το Corsair.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Magnus3 έγραψε: 16 Οκτ 2022, 15:08
Lord Brum έγραψε: 16 Οκτ 2022, 14:53
Υδράργυρος έγραψε: 16 Οκτ 2022, 14:20
ενώ για παράδειγμα πια κοινωνία και ποιο κράτος έχει καταφέρει να εντάξει καθυστερημένους πολιτισμικά ανθρώπους με παρακμιακή υποκουλτούρα?
Αδιάφορο, εχει την υποχρεωση το κρατος να κανει οτι προβλεπεται απο την νομοθεσια και απο τα οργανα που εχει για να προστατεψει τα παιδια.
βεβαίως, για αυτό πρέπει να αφαιρεθεί η γονική μέριμνα από γύφτους και ναρκομανείς.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”