!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΝΒΑ
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: ΝΒΑ
Kαλύτερα να μην παίξει καθόλου, θα είναι σκουριασμένος για 3-4 παιχνίδια τουλάχιστον.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Τα λάθη του πρώτου παιχνιδιού, μια φορά γίνονται. Βάλαμ(ν)ε μυαλό πιστεύω και ελπίζω ότι ο Γιάννης θα συνεχίσει το επιθετικό παιχνίδι που έκανε στο δεύτερο και τους πήρε τα σώβρακα, όπως του ζήτησε ο κόουτς. Επίσης, δεν πιστεύω (ή τέλος πάντων, δεν θέλω να πιστεύω) ότι ο Χόρφορντ θα καταφέρει να ξαναπιάσει τέτοια απόδοση απέναντι στον Γιάννη. Πρακτικά, αυτός τον έσβησε στο πρώτο. Ή, σε τελική ανάλυση αν ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο, ας αρχίσει να μοιράζει ασίστ ο Φρικ όποτε του κάνουν τριπλ-τιμ, κι αυτό φέρνει αποτέλεσμα πολλές φορές.arisordeath έγραψε: 03 Μάιος 2019, 14:07 Νομίζω ότι ήταν στο πάγκο με τα πολιτικά και αναμένεται σε κάποιο από τα επόμενα..βλέπω μπουλκουμε σήμερα,μακάρι να διαψευστω βέβαια η έστω να σπάσουμε την έδρα σε κάποιο άλλο παιχνίδι..
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Δε νομίζω ότι το πρώτο παιχνίδι ήταν θέμα μυαλού, για νεύρα μου φάνηκε εμένα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Η ομαδα του χοντρου με ποιον παιζει στα playoffs?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Το ίδιο είναι, αν το καλοσκεφτείς. Βάλανε μυαλό και δεν είχαν νεύρα, στο επόμενο.Chilloutbuddy έγραψε: 03 Μάιος 2019, 15:29 Δε νομίζω ότι το πρώτο παιχνίδι ήταν θέμα μυαλού, για νεύρα μου φάνηκε εμένα.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας