Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 10 Οκτ 2019, 23:00Μου εχει συμβεί πολλακις και μενα αλλα παντα λύνω τελευταια στιγμη το σκοινί- Casper - έγραψε: 06 Οκτ 2019, 19:15 Με "τράβηξε" μια πέτρα στην παραλία σήμερα (είχε πάαρα πολλές).
Τότε γιατί μου απαντάς και στο καπάκι αναφέρεσαι κιόλας στην πολυλογία μου; Μάλλον θεωρείς πως ενδιαφέρει εμένα ή κάποιον άλλον αυτή η δήλωση.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 10 Οκτ 2019, 23:02Ορέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2019, 13:35 Απο το 12 που αρχισα να βγαινω μεχρι το 17 μου αρεσε πολυ να κανω βολτες το σαββατοβραδο εξω απ τα μπαρακια. Μου αρεσε η πολυκοσμια και η ευφορια του κοσμου και οι ωραιες γυναικες που εβλεπα φυσικα. Δυστυχως δεν ειχα την τολμη να μπω σε ενα μαγαζι. Το ειχα κανει μονο μια φορα στην πλατεια Καρυτση. Πηρα ενα ποτο και εκατσα σε ενα τραπεζι εξω. Η σερβιτορα δεν πηρε τα ματια της απο πανω μου οσο ημουν εκει. Με κοιταζε χαμογελωντας ειρωνικα. Μεσα σε μαγαζι ξεκαρφωτος αναμεσα στις παρεες θα ηταν χειροτερα. Ο Ελληνας δεν πηγαινει πουθενα χωρις παρεα. Ειχα φιλους χεβυμεταλλαδες που εχαναν συναυλιες γιατι δεν ειχαν παρεα να πανε. Κατανταει κουραστικο αυτο το κολλημα. Μου ειχαν πει καποιοι να πηγαινω σε μεγαλα κλαμπ για να μην ξεχωριζω και να καθομαι στη μπαρα. Ουτε αυτο το τολμησα ομως. Περναγα απεξω απ το κλαμπ, ξαναπερναγα, περναγα μια τριτη φορα, αλλα δεν.
Στεναχωρηθηκα χτες που εφυγα νωρις.
Από πού έφυγες νωρις;
Σορυ αν εχει απαντηθει, παντα διαβαζω τα τοπικ ανάποδα, πηδώντας τα ποστ της κασπερ λόγω πολυλογιας...