vantono έγραψε: 15 Φεβ 2021, 17:15
Γαμώ τις πρωτευουσιάνικες βλαχούτσες, που απο το πρωί βλεπω παντου τριγύρω μου παρμπριζ αμαξιων με καυλωμένους τους υαλοκαθαριστηρες, ενω οχι απλά δεν εχει στρώσει χιονι, αλλα δεν εχει ριξει ουτε 1/3 νιφάδας εδω μεσα (ακομα, τουλαχιστον). Που ακομα και να ειχε ριξει και να το ειχε στρωσει 1,5 μέτρο, το αμαξι πρεπει να μεινει παρα πολλες ωρες (αν οχι μερες) σε πληρη ακινησια για να σκαλωσουν οι υαλοτέτοιοι, και Αν.
Ψευτοπρωτευουσιάνοι βλαχοχλιμήτζουρες ουραγκοτάγκοι! Ουρτ!
δεν ισχυει.
λιγο υγρασια, καμποσο κρυο, και το πρωι οι υαλοκαθαριστηρες θα ειναι ακινητοι. ειναι παντα καλη ιδεα να τους σουζαρεις, και κακο σε κανεναν δεν κανεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Εικονες αποκαλυψης στην προσπαθεια μου να κινηθω το πρωι στο κεντρο με το αυτοκινητο.
Αυτοκινητα εμεναν παντου, λεωφορεια ακινητοποιημενα, πεζοι επεφταν κατω και πολλες ΜΟΥΝΑΡΕΣ με το χαμογελο στα χειλη εβγαζαν βιντεο και θεωρω οτι η ευφορια τους θα μετασχηματιστει το βραδυ σε σεξουαλικη πραξη.
ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Υπέροχη μέρα, επιτέλους να καταλάβουμε λίγο χειμώνα!
Πάντως έξω από το σπίτι μου ένας ηλίθιος προσπάθησε να περάσει με αυτοκίνητο χωρίς καν αλυσίδες από τον δρόμο που είναι πνιγμένος στο χιόνι. Φυσικά κόλλησε και γλύστρισε προς τα πίσω πέφτοντας πάνω σε μια πινακίδα σπάζοντας τον προφυλακτήρα του. Μετά από 15 λεπτά μαρσάρισμα το παράτησε μες την μέση (δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς) και έφυγε.