!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

The Rebel έγραψε: 17 Φεβ 2025, 19:41
Kauldron έγραψε: 17 Φεβ 2025, 16:59
Saturn έγραψε: 17 Φεβ 2025, 16:49 Έχουμε ξαναρωτήσει νομίζω για τα παραπάνω
Μιλούν για φαινόμενο fireball ή για συμμετοχή στην πρωτογενή ή δευτερογενή φωτιά?
Είχε ανοίξει ολόκληρο νήμα ο Αυνανόπουλος με τίτλο Fireball.
Βέβαια δε το μέτρησε στα νήματα για τα Τέμπη, όπως δε μέτρησε και το νήμα για την ομοιοπαθητική που άνοιξε για να κάνει δολοφονία χαρακτήρα στη Καρυστιανού.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

[img]https://i.postimg.cc/NffM8Wxq/4800 ... .jpg[/img]

[img]https://i.postimg.cc/jSDSmP9M/Gj3- ... webp[/img]

[img]https://i.postimg.cc/CKDLLYwD/4-Sc ... .jpg[/img]
:g030:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
nemo

Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

εχω μια απορια σχετικα με τον τιτλο ...γιατι να δειτε τα βιντεο αφου οπως λετε δεν ειναι τα γνησια

τελικως πως θα αποδεχτει οτι το γνησιο ειναι οντως γνησιο;
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Eχουν λυσαξει οι ψεκες
Που βρηκε το βιντεο ο Πορτοσαλτε
Για τα υπολοιπα στοιχεια που βλεπουν καθε μερα το φως της δημοσιοτητας δεν νοιαζονται καθολου
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

enaon έγραψε: 17 Φεβ 2025, 13:30
Μαδουραίος έγραψε: 17 Φεβ 2025, 13:25 Πουθενα δεν αναφερεται οτι υπηρχε στικακι με τα τρια βιντεο πριν τις 8/2.Εσυ εκει να επιμενεις.
μην μου κολάς, θα σου δώσω σημασία, δεν το καταλαβαίνεις;

και σταματα να ανεβάζεις πίπες.
μπορεις να ζητησεις και απο τον ηλιο να σταματησει να ειναι ζεστος. το ιδιο αποτελεσμα θα εχεις. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

https://twitter.com/GeorghyZhukov/statu ... rV_7Q&s=19

SeaHawk.

Καλά, την ουρά του βγάζει απεξω, αλλά λέμε.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Ο Διευθυντής και ιδιοκτήτης του Γραφείου, Κώστας Μ. Κάπος, είναι διπλ. Ενεργειακός/Μηχανολόγος μηχανικός, κάτοχος τίτλων ΒS in Thermal & Environmental Engineering και ΜS in Mechanical Engineering από το πανεπιστήμιο University of Illinois των ΗΠΑ.

Είναι τακτικό μέλος των επαγγελματικών ενώσεων ASME, SAE, ASHRAE (Πρόεδρος για την περιοχή του Southern Illinois το 1986-87) και ΤΕΕ, κάτοχος πιστοποίησης ΡΕ (Professional Engineer) και πιστοποιημένος Ενεργειακός Επιθεωρητής Β' Τάξεως. Eπίσης είναι κάτοχος Μελετητικού Πτυχίου Γ' Τάξεως για Ηλεκτρομηχανολογικά και Περιβαλλοντικά Έργα.

Εχει δημοσιεύσει πάνω από 30 επιστημονικά άρθρα και έχει συμμετάσχει σε πολλά Ελληνικά και διεθνή συνέδρια ως εισηγητής, κυρίως επάνω σε θέματα ενεργειακού σχεδιασμού, διαδικασιών κάυσεων και αρχιτεκτονικού και αστικού φωτισμού.

Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε τόσο σαν ελεύθερος επαγγελματίας, όσο και σαν ανώτερο στέλεχος (manager στην εταιρεία Preussag-Whessoe LGA Gas Technologies Ltd και Δ/ντης Η/Μ Μελετών του Γραφείου Δοξιάδη AE) σε μερικά από τα σημαντικότερα τεχνικά έργα της χώρας.

Υπήρξε ο προϊστάμενος επίβλεψης για το Έργο της Ασφάλειας (C4I) των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Ως μελετητής αρχιτεκτονικού και αστικού φωτισμού έχει σχεδιάσει και επιβλέψει τον φωτισμό στα σημαντικότερα κλασσικά και μεσαιωνικά μνημεία της χώρας, έχοντας στην πορεία ορίσει τους κανόνες και τη μεθοδολογία για τον φωτισμό τέτοιων μνημείων (μνημεία Ακρόπολης, Ελευσίνας, Κάστρο Πατρών, λιμένας Ναυπάκτου, Ροτόντα, κλπ). Επίσης έχει σχεδιάσει το φωτισμό στους πιο σημαντικούς αστικούς χώρους της Ελλάδας (Πεδίο Άρεως, Λυκαβηττό κλπ).

Για το επιστημονικό του έργο έχει καταχωρηθεί στο Who-is-Who in Science and Engineering και η δουλειά του έχει αναφερθεί σε διάφορα άρθρα του Τύπου.
http://www.kapos.eu/costas-kapos/

Επιτέλους, κάποιος να ριξει φως σε αυτή την ιστορία!

Y.Γ. Search before you post
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

vatraxos έγραψε: 20 Φεβ 2025, 21:11
Πάντα.

Επειδή θέλω κάποια πράγματα να μπαίνουν σε τάξη, του απάντησα με σχόλιο, το οποίο (scripta manent) βάζω κι εδώ.

Δεν θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου πολύ, αλλά δεν δέχομαι και κρυφές κριτικές που μου κοινοποίησαν κάποιοι φίλοι...
(το άρθρο της Καθημερινής, είναι 6-7 ετών, αλλά το έβαλε για εντυπωσιασμό)

========================
ΑΓΑΠΗΤΕ κ. ΣΑΡΙΔΑΚΗ, σας ευχαριστώ πολύ για την καλή διάθεση να με σχολιάσετε και να κάνετε τον κόπο να μπείτε στη σελίδα μου (την οποία δεν εχω ενημερώσει εδώ και πολλά χρόνια) αλλά πιστεύω ότι στα πλαίσια μιας καλόπιστης ανταλλαγής απόψεων, δεν θα σβήσετε το σχόλιό μου.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Με τον κ. Πορτοσάλτε δεν έχω καμία προσωπική επαφή και δεν ανήκω σε καμία πολιτική παράταξη, γιατί, όπως είπατε, είμαι "ελευθέρας βοσκής" και δεν έχω καμία εξάρτηση. Με κάλεσε ο ίδιος για να του εκθέσω τις απόψεις μου και φυσικά το ακροατήριό του αποτελείται από συμπολίτες μας διαφόρων μορφωτικών επιπέδων. Θα ήταν λοιπόν "δηθενιά" να του μιλήσω με την τεχνική-επιστημονική jargon που θα με αναδείκνυε ως ειδικό. Του μίλησα με απλούς όρους φυσικής Β' Γυμνασίου και σας ζητώ συγγνώμη εάν μίλησα για βάρος αντί για μάζα, είμαι βέβαιος ότι εκτέθηκα στον φίλτατο ταξιτζή που άκουγε την εκπομπή.

Όλο το αφήγημα που χρησιμοποίησα ήταν για να καταλάβουμε τη βιαιότητα της σύγκρουσης των 2 τραίνων που κυριολεκτικά διέλυσε τα 2 πρώτα βαγόνια από την κάθε αμαξιστοιχία. Ετσι είπα ότι μια και το 54% της απελευθερωθείσας ενέργειας το εισέπραξαν αυτά τα 4 βαγόνια, το αποτέλεσμα θα ήταν σαν να τους βάζαμε 108 κιλά ΤΝΤ και τελείωσα εδώ, γιατί η ενδιαφέρουσα αλληλουχία είναι παρακάτω.

Έχουμε λοιπόν 2 εν λειτουργία μηχανές (δεν γνωρίζω εάν η 2η της εμπορικής απλά συρόταν) που διαλύονται από τη σύγκρουση και η φωτογραφία της ΠΥ μας δείχνει τους Μ/Σ τους διαλυμένους (βλ. φωτογραφία), οι οποίοι βρίσκονται ΣΤΟ ΣΑΣΙ της κάθε μηχανής. Αυτό σημαίνει ότι από 1500 έως και 8000 λίτρα ελαίου σιλικόνης εκτοξεύτηκαν γύρω από το σημείο της σύγκρουσης υπό μορφή αερολύματος, τη στιγμή που τα βραχυκυκλώματα προκαλούν βολταϊκά τόξα 25kV με θερμοκρασίες που φτάνουν τους 5-6000°C στο ίδιο σημείο.

Κι εδώ γίνεται το μεγάλο λάθος με τα "άφλεκτα λάδια σιλικόνης" γιατί εάν γνωρίζατε (ως συνάδελφος πιστευω ότι μπορείτε να βρειτε", οι μακρομοριακοί δεσμοί που υπάρχουν συντηρούνται με εισαγωγή υδρογονανθράκων, μια και η σιλικόνη ΔΕΝ μπορεί να σχηματίσει μακρομόρια. Ετσι, στους 300C αυτοί σπάνε και το λάδι γίνεται μια εύφλεκτη σούπα που αναφλέγεται και μάλιστα πολύ έντονα.

Θα σας πρότεινα να το διαπιστώσετε, ψεκάζοντας λίγο λάδι σιλικόνης επάνω στη σημείο που λειτουργεί μια ηλεκτροκόλληση, μόνο προσοχή να μην πάθετε κακό και το έχω τύψεις.

Όσο για τις σπουδές μου, ήμουν στο Illinois για 8 χρόνια, τα 3 εκ των οποίων έκανα έρευνα επάνω στις διαδικασίες ανάφλεξης, μετάδοσης της φλόγας και μηχανισμούς δημιουργίας ρύπων από συνθετικά καύσιμα, σε εμβολοφόρους και περιστροφικούς κινητήρες, στο Combustion Lab της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών. Αλλά δυστυχώς αυτά έγιναν την περίοδο 1986-1988 και φοβάμαι ότι δεν είναι στο data base των ιστοσελίδων που ψάχνετε, είμαι βλέπετε αρχαίος, αλλά με χαρά να έρθετε στο γραφείο μου να σας δώσω τις δημοσιεύσεις μου να τις διαβάσετε, ίσως μάθετε κάτι περισσότερο, μια και ήμουν ο πρώτος που μοντελοποίησε τη διαδικασία μετάδοσης της φλόγας μέσα σε θαλάμους καύσης Wankel.

Είμαι επίσης Τακτικό Μέλος της ASME, ASHRAE και SAE. Η χρηματοδότηση της έρευνας μου με $300.000 εκείνη την εποχή έγινε από το Lewis Research Center της ΝASA και το Oak Ridge National Laboratory του Dept. of Energy, αν τα έχετε ακούσει.

Όμως, ο αείμνηστος πατέρας μου, μηχανικός κι αυτός, όταν γυρισα στην Ελλάδα με έλεγε "κουτάβι" και παρεξηγιόμουν. Μετά από 37 χρόνια εργασιακής εμπειρίας όμως, με κάποια από τα μεγαλύτερα έργα στην Ελλάδα στη ζώνη μου πια (Η/Μ Δεξαμενών Ρεβυθούσας, Σωληνουργεία Κορίνθου 2ο μεγαλύτερο εργοστασιο στον κόσμο, κλπ κλπ κλπ), με Μελετητικό Πτυχίο 3ης Τάξης σε Η/Μ και Ενεργειακά έργα, ως Διευθυντ΄πης Μελετών του Γραφείου Δοξιάδη και άλλα πολλά καθήκοντα, το βρίσκω παιδαριώδες να προσπαθείτε να με υποτιμήσετε ως προς την εμπειρία και τις γνώσεις μου.

Όσον αφορά το φωτισμό που εκεί κολλήσατε, αυτό είναι το χόμπι μου, είμαι αυτοδίδακτος αφού συνεργάστηκα με μεγάλους ξενους φωτιστές και εχω μελετησει πάνω από 70 μνημεία, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ, δεξιές και αριστερές.

Θα σας έλεγα λοιπόν λίγη ταπεινότητα και εάν θέλατε διευκρινήσεις ως συνάδελφος, θα μπορούσαμε να τα πούμε χωρίς να προσπαθείτε να δείξετε τόοοοσο ανώτερος.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς και με την υπενθύμιση ότι εκεί που είστε ήμουνα, μόνο που τωρα εχω καποιες δεκαετίες μεγαλύτερη εμπειρία από εσάς.
===========================
ΥΓ. Μάλλον ΔΕΝ θα βρεθειτε εκεί που είμαι γιατί είστε μεν ενας αξιόλογος αστροφυσικός, αλλά ΟΧΙ μηχανικός.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
NoMoreLice

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NoMoreLice »

Otto Weininger έγραψε: 20 Φεβ 2025, 21:31
Πάντα.

Αλλά δυστυχώς αυτά έγιναν την περίοδο 1986-1988 και φοβάμαι ότι δεν είναι στο data base των ιστοσελίδων που ψάχνετε, είμαι βλέπετε αρχαίος, αλλά με χαρά να έρθετε στο γραφείο μου να σας δώσω τις δημοσιεύσεις μου να τις διαβάσετε, ίσως μάθετε κάτι περισσότερο,
:smt005: :smt005: :smt005:
Έχω 40 δημοσιεύσεις, αλλά είναι από χωριό, δεν τις ξέρεις. Τις έχω εδώ στο συρτάρι μου.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

:scross:
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Παιδιά αυτός ειναι τρελό Μαργαριτάρι. Διαβαστε τι γραφει, δεν καταλαβαίνει την διαφορά ισχύος και ενέργειας, ειναι λιγο απίστευτο. Μπορει να την εκανε ο Κυριακος την ανάρτηση.
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Υπήρξε ο προϊστάμενος επίβλεψης για το Έργο της Ασφάλειας (C4I) των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
Εντάξει καταλάβαμε.
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Άμα ειναι τόσο απλό (απλό με την έννοια οτι υπάρχουν άνθρωποι να εξηγήσουν τί έγινε πέρα από τους υδρογονάνθρακες), είτε με αυτά που έλεγε ο Λιόλος είτε με αυτά που λεει ο παραπάνω, γιατί περιμένουμε το ΕΜΠ ένα χρόνο να καταλήξει?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

https://www.facebook.com/leo.kastanas/p ... 7rkpjQADgl

Αντί δύο χρόνια τώρα να συζητάμε, τι τον έπιασε ξαφνικά τον κυρ Βασίλη και έβαλε δύο τρένα, το ένα κατάμεστο με νεαρόκοσμο, σε μετωπική σύγκρουση, συζητάμε ανοησίες για ξυλόλια και δολοφονίες. Αντί από την πρώτη στιγμή, ανακριτές, αστυνομία ΕΥΠ, δικαιοσύνη να ψάχνουν την αιτία, καταπίνουμε δήθεν διαρροές από ινστιτούτα για τις διαστάσεις της δεξαμενής του ξυλόλιου. Αλλά αυτά συμβαίνουν όταν το κέντρο που μανιπουλάρει αυτή τη στιγμή το δημόσιο διάλογο ξέρει να κάνει τη δουλειά του. Ενώ από την άλλη αμφιβάλω αν έχουν καταλάβει τι περίπου παίζεται και κυρίως από ποιους. Και αμφιβάλω γιατί τους βλέπω τελείως χαλαρούς, σχεδόν αδιάφορους. Η κυβέρνηση παρακολουθεί και επαναλαμβάνει σαν μαγνητόφωνο «θα τα βρει η δικαιοσύνη»
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Τί να συζητήσεις δηλαδή παραπάνω και μάλιστα για δυο χρόνια, τί τον έπιασε τον κυρ Βασίλη? Του έκανε βουντού ο Πούτιν, ορίστε.

Δηλαδή, να συζητάμε δυο χρόνια για τον κυρ Βασίλη (δεν λες καν για 717 και τα ρέστα) αλλά για την φωτιά και τις εγκληματικές παραλείψεις να μην λέμε τίποτα.

Δεν ξέρω, τί σόι απαιτήσεις ειναι αυτες?

Και ρίχνουμε πάλι τον μπαμπούλα μια κατάρρευσης, ενος Πούτιν που θα επιτεθεί στην Ευρώπη, ενός Ερντογαν.....σαφώς, ο Ερντογάν μπορεί και να είναι για κάποιους-και κυρίως για τα φιλαράκια του-μια κάποια λύσις...
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”