Όλη την ώρα. Το ποστ στο οποίο απάντησα ήταν μια τέτοια φορά.sys3x έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 10:11 Κακώς, δεν έχεις πιάσει τον εαυτό σου πάμπολλες φορές να καταλαβαίνει πράματα που δεν καταλαβαίνει ένας δεξιός πχ;
Εσύ πως κατάντησες γουάναμπη κοθμούνι, μόνο από το οικογενειακό σου περιβάλλον; χωρίς καμία δικιά σου κριτική σκέψη; δεν είπες ποτές μέσα σου, το μαλάκα δεν καταλαβαίνει τίποτα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
Γραφικός
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Αντίθετα εγώ όταν έγραψα να σας στείλουν μαζί σε ένα ξερονήσι οπλισμένους και να ανασάνει η χώρα το εννοούσα.
Αν είχα εξουσία θα το έκανα χωρίς να παίξει το μάτι μου καθόλου.
Δεν μπορείτε να συμβιώσετε;
Σφαχτείτε μεταξύ σας χωρίς να μπορείτε να βλάψετε τους άλλους.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Γραφικός
Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία.Chainis έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 10:23 Αντίθετα εγώ όταν έγραψα να σας στείλουν μαζί σε ένα ξερονήσι οπλισμένους και να ανασάνει η χώρα το εννοούσα.
Με μίσος θρέφεσαι, το να έχεις εχθρούς και να φαντασιώνεσαι ξερονήσια είναι βασικό συστατικό της ύπαρξής σου
Να πας στο ξερονησι παρεα με τα κουμουνια.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Chainis έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 10:23Αντίθετα εγώ όταν έγραψα να σας στείλουν μαζί σε ένα ξερονήσι οπλισμένους και να ανασάνει η χώρα το εννοούσα.
Αν είχα εξουσία θα το έκανα χωρίς να παίξει το μάτι μου καθόλου.
Δεν μπορείτε να συμβιώσετε;
Σφαχτείτε μεταξύ σας χωρίς να μπορείτε να βλάψετε τους άλλους.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Παίδες, ο anti-social ο οποίος είχε για αβαταρ μια φάτσα με μεγάλη μύτη, τι γίνεται; εχει κανένας νέα του; Ηταν αρκετά έξυπνο παιδι και πλακατζής.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τότε κακώς προσβλήθηκες ρε μλκ, στο κάτω κάτω αριστερός δεν είσαι; σιγά.Γραφικός έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 10:17Όλη την ώρα. Το ποστ στο οποίο απάντησα ήταν μια τέτοια φορά.sys3x έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 10:11 Κακώς, δεν έχεις πιάσει τον εαυτό σου πάμπολλες φορές να καταλαβαίνει πράματα που δεν καταλαβαίνει ένας δεξιός πχ;
Εσύ πως κατάντησες γουάναμπη κοθμούνι, μόνο από το οικογενειακό σου περιβάλλον; χωρίς καμία δικιά σου κριτική σκέψη; δεν είπες ποτές μέσα σου, το μαλάκα δεν καταλαβαίνει τίποτα;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
κοινωνικοποιήθηκε.μίστερ μαξ έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 10:44 Παίδες, ο anti-social ο οποίος είχε για αβαταρ μια φάτσα με μεγάλη μύτη, τι γίνεται; εχει κανένας νέα του; Ηταν αρκετά έξυπνο παιδι και πλακατζής.
.
.
-
Γραφικός
Έχεις πιει καφέ;sys3x έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 10:46 Τότε κακώς προσβλήθηκες ρε μλκ, στο κάτω κάτω αριστερός δεν είσαι; σιγά.
Φυσικά, αλλά όχι στην κούπα με τον Άρη, στην άλλη με τα συννεφάκια.
.
.
Κανένα μίσος, αυτό είναι χαρακτηριστικό των ακραίων.Γραφικός έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 10:27Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία.Chainis έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 10:23 Αντίθετα εγώ όταν έγραψα να σας στείλουν μαζί σε ένα ξερονήσι οπλισμένους και να ανασάνει η χώρα το εννοούσα.
Με μίσος θρέφεσαι, το να έχεις εχθρούς και να φαντασιώνεσαι ξερονήσια είναι βασικό συστατικό της ύπαρξής σου
Πολύ απλά κάποια στιγμή η χώρα πρέπει να απαλλαγεί από αυτή την γάγγραινα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Δεν έχω θέση, δεν είμαι φασίστας ούτε μαύρου ούτε κόκκινου χρώματος.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
sys3x έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 10:47κοινωνικοποιήθηκε.μίστερ μαξ έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 10:44 Παίδες, ο anti-social ο οποίος είχε για αβαταρ μια φάτσα με μεγάλη μύτη, τι γίνεται; εχει κανένας νέα του; Ηταν αρκετά έξυπνο παιδι και πλακατζής.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μεταμορφώθηκε σε τέρας και πήγε σε άλλο φόρουμ.μίστερ μαξ έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 10:44 Παίδες, ο anti-social ο οποίος είχε για αβαταρ μια φάτσα με μεγάλη μύτη, τι γίνεται; εχει κανένας νέα του; Ηταν αρκετά έξυπνο παιδι και πλακατζής.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Προσωπική ρε. Με ωμέγα. Θα μας κοροϊδεύουν οι κουμμουνιστές από άλλα φόρα που μας διαβάζουν ότι είμαστε αμόρφωτοι.
Εντάξει μεταξύ μας δεν τρέχει τίποτα αλλά μη γινόμαστε ρόμπες και σε άλλους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 745 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 42 Απαντήσεις