Μπαν δεν πρόκειται να φάω, που να χτυπιέσαι χάμω. Επίσης να κοιτάς τη δική σου καμπούρα. Τα τελευταία χρόνια ασχολεισαι μονίμως μαζί μου. Αν θες να μιλήσουμε περί αρρωστειας. Ξεπαρεού.xioni έγραψε: 19 Φεβ 2024, 20:26 Καλό είναι πάντως η Πασιφάη να ηρεμήσει και να σταματήσει να είναι τόσο προσβλητική. Είναι κρίμα γι αυτήν να φάει μπαν μιας και φαίνεται πως δεν έχει κανονική ζωή. Η εμμονή της πάντως με την ΓΑΛΗ είναι στα όρια της αρρώστιας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Cecily Anne έγραψε: 19 Φεβ 2024, 20:20Άντε!και πώς γράφεις έτσι μαρή, λες και μπέρδεψε τις τρύπες η διάρροια;
Χαππενς

Αλήθεια αυτό με τα κακά κλπ τι φάση;
Σε ενοχλούν τα κακά κακα και τα τα καλά κακα οκ φασις;
Πιχι βρωμοπουστας ζαιος καλό
Γεωργιάδης αποδεδειγμένα παιδείας Μπαν;
Πες μου κοκοναμ οσοπαραγγελνω
Γιατί, απολαμβάνεις ασυλίας; Τες πα,εβίβα. Πιες τα κρασιά σου και μην λες πολλά. Για το καλό σου το λέω.Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2024, 20:29Μπαν δεν πρόκειται να φάω, που να χτυπιέσαι χάμω. Επίσης να κοιτάς τη δική σου καμπούρα. Τα τελευταία χρόνια ασχολεισαι μονίμως μαζί μου. Αν θες να μιλήσουμε περί αρρωστειας. Ξεπαρεού.xioni έγραψε: 19 Φεβ 2024, 20:26 Καλό είναι πάντως η Πασιφάη να ηρεμήσει και να σταματήσει να είναι τόσο προσβλητική. Είναι κρίμα γι αυτήν να φάει μπαν μιας και φαίνεται πως δεν έχει κανονική ζωή. Η εμμονή της πάντως με την ΓΑΛΗ είναι στα όρια της αρρώστιας.
Καλός είναι πάντως να ξεσκεπάσουμε τις περσονες μας,( το λέω γιατί ήμουν αθώος)
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Πάντως 10 σελίδες πίσω έλεγες να μπαναριστούν όσοι χρησιμοποίησαν τον όρο πούστης.Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2024, 20:29Μπαν δεν πρόκειται να φάω, που να χτυπιέσαι χάμω. Επίσης να κοιτάς τη δική σου καμπούρα. Τα τελευταία χρόνια ασχολεισαι μονίμως μαζί μου. Αν θες να μιλήσουμε περί αρρωστειας. Ξεπαρεού.xioni έγραψε: 19 Φεβ 2024, 20:26 Καλό είναι πάντως η Πασιφάη να ηρεμήσει και να σταματήσει να είναι τόσο προσβλητική. Είναι κρίμα γι αυτήν να φάει μπαν μιας και φαίνεται πως δεν έχει κανονική ζωή. Η εμμονή της πάντως με την ΓΑΛΗ είναι στα όρια της αρρώστιας.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα σου Πασίφω μου. Θεωρείς ότι ΙΣΧΥΕΙ ό,τι γράφεις.Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2024, 20:24Ισχύει οτι σου είπα παραπάνω.Cecily Anne έγραψε: 19 Φεβ 2024, 20:22Όχι, ούτε καν. Κανονικά γράφω! Ελάχιστα πιο χαρωπά. Επίσης δεν συνοφρυωνομαι!Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2024, 20:19
Με δουλεύεις μανίτσα, αλλά καλό πιώμα. Θα μπορούσα να κάνω το ίδιο αλλά δεν νομιζω πως αξίζει να μπω στο τριπάκι τέτοια ώρα.
Ελπίζω κάποια στιγμή να το ξεπεράσεις. Για το καλό του περιβάλλοντος σου, που ταλαιπωρείται αδίκως από τις εκρήξεις σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όχι, στο μπολντ. Ξεπαρεού τώρα.xioni έγραψε: 19 Φεβ 2024, 20:32Γιατί, απολαμβάνεις ασυλίας; Τες πα,εβίβα. Πιες τα κρασιά σου και μην λες πολλά. Για το καλό σου το λέω.Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2024, 20:29Μπαν δεν πρόκειται να φάω, που να χτυπιέσαι χάμω. Επίσης να κοιτάς τη δική σου καμπούρα. Τα τελευταία χρόνια ασχολεισαι μονίμως μαζί μου. Αν θες να μιλήσουμε περί αρρωστειας. Ξεπαρεού.xioni έγραψε: 19 Φεβ 2024, 20:26 Καλό είναι πάντως η Πασιφάη να ηρεμήσει και να σταματήσει να είναι τόσο προσβλητική. Είναι κρίμα γι αυτήν να φάει μπαν μιας και φαίνεται πως δεν έχει κανονική ζωή. Η εμμονή της πάντως με την ΓΑΛΗ είναι στα όρια της αρρώστιας.
Αν κάποιος θεωρει πως τα γραφομενά μου ειναι αιτία για μπάνιο, ιδού η Ρόδος. Επίσης αντιλαμβάνεσαι πολύ καλά τι είπα και τους λογους που το εβαλα στο τραπέζι. Όχι;Bazoomba έγραψε: 19 Φεβ 2024, 20:33Πάντως 10 σελίδες πίσω έλεγες να μπαναριστούν όσοι χρησιμοποίησαν τον όρο πούστης.Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2024, 20:29Μπαν δεν πρόκειται να φάω, που να χτυπιέσαι χάμω. Επίσης να κοιτάς τη δική σου καμπούρα. Τα τελευταία χρόνια ασχολεισαι μονίμως μαζί μου. Αν θες να μιλήσουμε περί αρρωστειας. Ξεπαρεού.xioni έγραψε: 19 Φεβ 2024, 20:26 Καλό είναι πάντως η Πασιφάη να ηρεμήσει και να σταματήσει να είναι τόσο προσβλητική. Είναι κρίμα γι αυτήν να φάει μπαν μιας και φαίνεται πως δεν έχει κανονική ζωή. Η εμμονή της πάντως με την ΓΑΛΗ είναι στα όρια της αρρώστιας.
- Cecily Anne
Δεν βρίζω τους πουστηδες, όλα κι όλα. Το μαύρο πρόβατο το εχω κι εγώ σπίτι. Έχεις καταλάβει γιατί το λένε μαύρο ενώ είναι άσπρο? Εγω όχι.Πλέριος έγραψε: 19 Φεβ 2024, 20:30Cecily Anne έγραψε: 19 Φεβ 2024, 20:20Άντε!και πώς γράφεις έτσι μαρή, λες και μπέρδεψε τις τρύπες η διάρροια;
Χαππενς
Αλήθεια αυτό με τα κακά κλπ τι φάση;
Σε ενοχλούν τα κακά κακα και τα τα καλά κακα οκ φασις;
Πιχι βρωμοπουστας ζαιος καλό
Γεωργιάδης αποδεδειγμένα παιδείας Μπαν;
Πες μου κοκοναμ οσοπαραγγελνω
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τα λέμε αύριο με θιγμένους και μη συμπχορουμίστας.
Φιλάκια στις νεοελληνίζουσες κοινότητες που στήνουν τις παράγκες τους, στον δικό τους γαλαξία.
Φιλάκια στις νεοελληνίζουσες κοινότητες που στήνουν τις παράγκες τους, στον δικό τους γαλαξία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 19 Φεβ 2024, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ουστ έμεσμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2024, 20:33Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα σου Πασίφω μου. Θεωρείς ότι ΙΣΧΥΕΙ ό,τι γράφεις.Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2024, 20:24Ισχύει οτι σου είπα παραπάνω.Cecily Anne έγραψε: 19 Φεβ 2024, 20:22
Όχι, ούτε καν. Κανονικά γράφω! Ελάχιστα πιο χαρωπά. Επίσης δεν συνοφρυωνομαι!![]()
Ελπίζω κάποια στιγμή να το ξεπεράσεις. Για το καλό του περιβάλλοντος σου, που ταλαιπωρείται αδίκως από τις εκρήξεις σου.
Aντιλαμβάνομαι ότι τα τραβάει ο οργανισμός της γραίας, αλλά αυτό δεν σχετίζεται με την συνέπεια αυτών που γράφεις. Είτε ποινικοποιούμε τις προσβόλες είτε όχι.Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2024, 20:37Αν κάποιος θεωρει πως τα γραφομενά μου ειναι αιτία για μπάνιο, ιδού η Ρόδος. Επίσης αντιλαμβάνεσαι πολύ καλά τι είπα και τους λογους που το εβαλα στο τραπέζι. Όχι;Bazoomba έγραψε: 19 Φεβ 2024, 20:33Πάντως 10 σελίδες πίσω έλεγες να μπαναριστούν όσοι χρησιμοποίησαν τον όρο πούστης.Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2024, 20:29
Μπαν δεν πρόκειται να φάω, που να χτυπιέσαι χάμω. Επίσης να κοιτάς τη δική σου καμπούρα. Τα τελευταία χρόνια ασχολεισαι μονίμως μαζί μου. Αν θες να μιλήσουμε περί αρρωστειας. Ξεπαρεού.
Το σχόλιο μου αφορά το μπολνταρισμένο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Είδα τα κρασά και διάβασα και για παράγκες και , άσχετο, έχω ενα κλειστό "ΠΑΡΑΓΚΑ" λευκό, να τ'άνοιγα;
Αν και πίνω μόνο με παρέα ή με φαγητό
Αν και πίνω μόνο με παρέα ή με φαγητό
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
(μην συσχετίσει η Γαλή το σχόλιό μου ως αναφορά στο δικό της, καμία σχέση, πραγματικά μου ήρθε στο μυαλό γιατι δεν το άνοιξα το μεσημέρι με το φαγητό)
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Μπαζ, έχω επίγνωση των οσων γραφω. Θεωρώ πως τα γραπτα μου δεν είναι επ'ουδενί για μπαν. Πολλώ δε μάλλον στο ηθικό επίπεδο που έχει γίνει βορά εδω μέσα τις τελευταιες μέρες από άλλους.Bazoomba έγραψε: 19 Φεβ 2024, 20:43Aντιλαμβάνομαι ότι τα τραβάει ο οργανισμός της γραίας, αλλά αυτό δεν σχετίζεται με την συνέπεια αυτών που γράφεις. Είτε ποινικοποιούμε τις προσβόλες είτε όχι.Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2024, 20:37Αν κάποιος θεωρει πως τα γραφομενά μου ειναι αιτία για μπάνιο, ιδού η Ρόδος. Επίσης αντιλαμβάνεσαι πολύ καλά τι είπα και τους λογους που το εβαλα στο τραπέζι. Όχι;Bazoomba έγραψε: 19 Φεβ 2024, 20:33
Πάντως 10 σελίδες πίσω έλεγες να μπαναριστούν όσοι χρησιμοποίησαν τον όρο πούστης.
Το σχόλιο μου αφορά το μπολνταρισμένο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ