ΑστυνομεύουνεΣουβλίτσα έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 14:37 Συγγνώμη για την ενδεχομένως ηλίθια ερώτηση αλλά για να κρατήσουν Ελλάδα Τουρκία ήσυχες, χρειάζεται να βγάλουν αεροπλανοφόρο?
Ποιός θα κουνηθεί με τους Αμερικάνους εδώ;
ΑστυνομεύουνεΣουβλίτσα έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 14:37 Συγγνώμη για την ενδεχομένως ηλίθια ερώτηση αλλά για να κρατήσουν Ελλάδα Τουρκία ήσυχες, χρειάζεται να βγάλουν αεροπλανοφόρο?
ειναι σαν την τροχαιαΣουβλίτσα έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 14:37 Συγγνώμη για την ενδεχομένως ηλίθια ερώτηση αλλά για να κρατήσουν Ελλάδα Τουρκία ήσυχες, χρειάζεται να βγάλουν αεροπλανοφόρο?
elchav έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 15:34Την τελευταία ώρα;Cecily Anne έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 15:26 Έχει παρακολουθήσει κάποιος την στάση της Ιταλίας να μου την εξηγήσει ;
Σουβλίτσα έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 14:47 Ναι, αυτό ρωτάω, χρειάζεται ολόκληρο αεροπλανοφόρο για να αστυνομεύσουν -μόνο-Έλληνες και Τούρκους?
Είπα προηγουμένως οτι μπορεί να ρωτώ χαζομάρες γιατί δεν κατέχω θέματα μάχης αλλά το αεροπλανοφόρο στα αυτιά μου ακούγεται σαν υπερβολή. Δεν υπάρχουν άλλα μέσα?
Όχι δεν είναι υπερβολή. Για αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχουν άλλα μέσα, είναι το πιο ιδανικό. Για αυτό τα έχουνεΣουβλίτσα έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 14:47
Είπα προηγουμένως οτι μπορεί να ρωτώ χαζομάρες γιατί δεν κατέχω θέματα μάχης αλλά το αεροπλανοφόρο στα αυτιά μου ακούγεται σαν υπερβολή. Δεν υπάρχουν άλλα μέσα?
Θα μας κεράσει μπακλαβά.Σουβλίτσα έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 15:45 Δηλαδή, εαν εμείς καταρρίψουμε κάποιο τούρκικο μαχητικό ή βουλιάξουμε κάποιο τούρκικο καράβι, το αεροπλανοφόρο τί θα κάνει?![]()
Έχω την εντύπωση ότι απλά είναι μια κίνηση στη σκακιέρα. Κάνουμε μια "επιθετική " κίνηση αλλά χωρίς υπερβολές.Japetus έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 13:42Το θέμα είναι ότι το λιμενικό με τα νεροπίστολά του συνηθίζει τέτοιες ασκήσεις να τις κάνει εντός χωρικών υδάτων, όπου είναι άλλωστε και ο αντικειμενικος χώρος ευθύνης του, ενημερωνοντας τοπικα τους ενδιαφερόμενους, χωρίς να χρειάζεται να εκδώσει navtex.
Υδράργυρος έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 14:05Ο λόγος που οι Αμερικάνοι στέλνουν το αεροπλανοφόρο είναι για να σιγουρέψουν οτι κανείς δε θα κουνηθεί, δε θα υπάρξει θερμό επεισόδιο, και το θέμα θα λυθεί με διαπραγμάτευση (για το αποτέλεσμα της οποίας έιμαστε σίγουροι)Σουβλίτσα έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 13:49
Αλλού επισημαίνεται οτι αυτός είναι ένας κύριος λόγος που οι Αμερικάνοι αποστέλουν αεροπλανοφόρο στην Σούδα
από τη στιγμή που οι Τούρκοι τα μαζέψαμε δεν υπήρχε λόγος να κάνει το ΠΝ την άσκηση ...τεν τεν έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 16:04Έχω την εντύπωση ότι απλά είναι μια κίνηση στη σκακιέρα. Κάνουμε μια "επιθετική " κίνηση αλλά χωρίς υπερβολές.Japetus έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 13:42Το θέμα είναι ότι το λιμενικό με τα νεροπίστολά του συνηθίζει τέτοιες ασκήσεις να τις κάνει εντός χωρικών υδάτων, όπου είναι άλλωστε και ο αντικειμενικος χώρος ευθύνης του, ενημερωνοντας τοπικα τους ενδιαφερόμενους, χωρίς να χρειάζεται να εκδώσει navtex.