Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες αντοχές, σε αυτό συμβάλει πολύ και ο σωματότυπος. Ίσως της ταιριάζει καλύτερα η κολύμβηση.- Casper - έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:42Κάνει και μια συμφοιτήτρια τρέξιμο και σήμερα μου είπε πως αντέχει 10 λεπτά και σταματάει πεθαμένη. Έπαθε σοκ όταν άκουσε το 30λεπτοΠάνας έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:39 Πολύ καλά!
Τώρα έχεις ένα μέτρο να ξέρεις τις επιδόσεις σου σε σχέση με άλλους και με την ηλικία σου.Μου φάνηκε παράξενο γιατί είναι 21, δεν πίνει, δεν καπνίζει και ούτε έχει κάποιο πρόβλημα υγείας.
Τελικά είμαι καλύτερα απ' ότι περίμενα. Στοχεύω στο excellent(πολύ χρήσιμο το τεστ)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
the end
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
τι εννοείς;Juno έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:37Είναι εδώ ο κύριος Τέλης;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 05 Οκτ 2019, 02:20 Το πμ απο τον κ. Τέλη που με ρωτάει με απολυτη σοβαρότητα αν ειμαι ημιαυγό...![]()
ωραία πύτισσα η ζωή
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
πέρασα από τον αθηναίο Πιτ σήμερα
σπανακόρυζο με μαργαρίνη, ψωμί φρυγανιά, τα τελευταία πομοντόρια με λάδι και φέτα, λουκάνικα με τριμένη φρέσκια ρίγανη
το καλό κρασί μας τελείωσε
ωραία πύτισσα η ζωή
-
the comet the course the tail
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 08 Οκτ 2019, 23:27πέρασα από τον αθηναίο Πιτ σήμερα
σπανακόρυζο με μαργαρίνη, ψωμί φρυγανιά, τα τελευταία πομοντόρια με λάδι και φέτα, λουκάνικα με τριμένη φρέσκια ρίγανη
το καλό κρασί μας τελείωσε
![]()
-
- Casper -
Ωραίο αυτό. Δεν είχα ιδέα. Θα το ψάξω.Πάνας έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:49Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες αντοχές, σε αυτό συμβάλει πολύ και ο σωματότυπος. Ίσως της ταιριάζει καλύτερα η κολύμβηση.- Casper - έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:42Κάνει και μια συμφοιτήτρια τρέξιμο και σήμερα μου είπε πως αντέχει 10 λεπτά και σταματάει πεθαμένη. Έπαθε σοκ όταν άκουσε το 30λεπτοΠάνας έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:39 Πολύ καλά!
Τώρα έχεις ένα μέτρο να ξέρεις τις επιδόσεις σου σε σχέση με άλλους και με την ηλικία σου.Μου φάνηκε παράξενο γιατί είναι 21, δεν πίνει, δεν καπνίζει και ούτε έχει κάποιο πρόβλημα υγείας.
Τελικά είμαι καλύτερα απ' ότι περίμενα. Στοχεύω στο excellent(πολύ χρήσιμο το τεστ)
Ο κύριος Τέλης είναι στο phorum με άλλο νικ;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 08 Οκτ 2019, 23:25τι εννοείς;Juno έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:37Είναι εδώ ο κύριος Τέλης;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 05 Οκτ 2019, 02:20 Το πμ απο τον κ. Τέλη που με ρωτάει με απολυτη σοβαρότητα αν ειμαι ημιαυγό...![]()
![]()
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Το χθεσινό βράδυ με τον κολλητό με πλεηστέσιο και σουβλάκια και μπύρες και στριφτά με καπνό Καρέλια και συζητήσεις 

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Δεν κανατε στριμινγκ ομωςNaida έγραψε: 10 Οκτ 2019, 09:08 Το χθεσινό βράδυ με τον κολλητό με πλεηστέσιο και σουβλάκια και μπύρες και στριφτά με καπνό Καρέλια και συζητήσεις![]()
Γιατί να κάνουμε στριμινγκ;Ορέστης 35 έγραψε: 10 Οκτ 2019, 14:27Δεν κανατε στριμινγκ ομωςNaida έγραψε: 10 Οκτ 2019, 09:08 Το χθεσινό βράδυ με τον κολλητό με πλεηστέσιο και σουβλάκια και μπύρες και στριφτά με καπνό Καρέλια και συζητήσεις![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Για να χαρουν και οι υπολοιποι.Naida έγραψε: 10 Οκτ 2019, 14:32Γιατί να κάνουμε στριμινγκ;Ορέστης 35 έγραψε: 10 Οκτ 2019, 14:27Δεν κανατε στριμινγκ ομωςNaida έγραψε: 10 Οκτ 2019, 09:08 Το χθεσινό βράδυ με τον κολλητό με πλεηστέσιο και σουβλάκια και μπύρες και στριφτά με καπνό Καρέλια και συζητήσεις![]()
![]()
Από τι να χαρούν;Ορέστης 35 έγραψε: 10 Οκτ 2019, 14:37Για να χαρουν και οι υπολοιποι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι να χαρουμε ρε ορθερφαιφ;
Απο το τζι τι εϊ της ναδαις;
Απο το τζι τι εϊ της ναδαις;
-
Ορέστης 35
Γιατι οι αλλοι που κανουν στριμινγκ ειναι καλυτεροι;
Μα δεν βλέπω κάτι ενδιαφέρον στο νακανω στριμινγκ σε αγνώστους
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-