!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Έχουμε ξαναρωτήσει νομίζω για τα παραπάνω
Μιλούν για φαινόμενο fireball ή για συμμετοχή στην πρωτογενή ή δευτερογενή φωτιά?
Μιλούν για φαινόμενο fireball ή για συμμετοχή στην πρωτογενή ή δευτερογενή φωτιά?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Είχε ανοίξει ολόκληρο νήμα ο Αυνανόπουλος με τίτλο Fireball.Saturn έγραψε: 17 Φεβ 2025, 16:49 Έχουμε ξαναρωτήσει νομίζω για τα παραπάνω
Βέβαια δε το μέτρησε στα νήματα για τα Τέμπη, όπως δε μέτρησε και το νήμα για την ομοιοπαθητική που άνοιξε για να κάνει δολοφονία χαρακτήρα στη Καρυστιανού.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ο Βέλγος είναι αυτός που είπε ο Λακαφώσσης για τα πλαστό πόρισμα?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Συγνώμη, αλλά επειδή έχω shadow ban τον πφορουμικο εκπρόσωπο τύπου της κυβέρνησης, ποια είναι η επίσημη δικαιολογία για τις ημερομηνίες;
Κάτι πήρε το μάτι μου χθες αλλά δεν έδωσα σημασία.
Κάτι πήρε το μάτι μου χθες αλλά δεν έδωσα σημασία.
πηρε θεση και ο πολιορκητης της ελλαδος
Iasonas Apostolopoulos
@Iasonas_Apost
·
3 ώ
Οι ακροδεξιές πατερίτσες σκούζουν μόνο όταν ο δράστης είναι αλλοδαπός. Όταν ο δράστης είναι έλληνας και έχει σκοτώσει 57 ανθρώπους στα τρένα, τότε ψηφίζουν υπέρ του στο ευρωκοινοβούλιο. Γιατί αυτό ήταν πάντα η Ακροδεξιά. Αδυσώπητοι προς τους αδύναμους, ραγιάδες στους ισχυρούς.
Iasonas Apostolopoulos
@Iasonas_Apost
·
3 ώ
Οι ακροδεξιές πατερίτσες σκούζουν μόνο όταν ο δράστης είναι αλλοδαπός. Όταν ο δράστης είναι έλληνας και έχει σκοτώσει 57 ανθρώπους στα τρένα, τότε ψηφίζουν υπέρ του στο ευρωκοινοβούλιο. Γιατί αυτό ήταν πάντα η Ακροδεξιά. Αδυσώπητοι προς τους αδύναμους, ραγιάδες στους ισχυρούς.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ολα τα νηματα θα μπουν αγαπητε φιλεKauldron έγραψε: 17 Φεβ 2025, 16:59 Είχε ανοίξει ολόκληρο νήμα ο Αυνανόπουλος με τίτλο Fireball.
Βέβαια δε το μέτρησε στα νήματα για τα Τέμπη, όπως δε μέτρησε και το νήμα για την ομοιοπαθητική που άνοιξε για να κάνει δολοφονία χαρακτήρα στη Καρυστιανού.
Ημεθα αντικειμενικοτατοι
πές βρε, γιατι κανεις την παπια στο αλλο νημα; Πόσα πρέπει να εχεις ξεχάσει για να ζητήσεις μονος σου απο τον βερια να σε μπανάρει;
- SeaHawk
Δεν νομιζω να εχω ξεχασει νηματα
Αλλα μενουν ακομη αρκετες σελιδες δεν εχει ολοκληρωθει η αρχειοθετηση
Τα νηματα τα οποια αναφερεις ειναι πιο προσφατα δεν εχω φτασει ακομη σε αυτες τις σελιδες.
Τα νηματα τα οποια αναφερεις ειναι πιο προσφατα δεν εχω φτασει ακομη σε αυτες τις σελιδες.
δεν νομιζω οτι δεν εχεις ξεχάσει. Πές ομως, πόσα πρεπει να εχεις ξεχάσει σε ενα μηνα, δικά σου μόνο, για να συμφωνήσουμε οτι εισαι για πέταμα;SeaHawk έγραψε: 17 Φεβ 2025, 18:10 Δεν νομιζω να εχω ξεχασει νηματα
Σε αυτό το νήμα έχω διαβάσει από το μεγάλο τρολ του φορουμ ότι επιβεβαιώθηκε η γνησιότητα των βίντεο προχωράμε.
Πολύ βιάζετε να τα βγάλει γνήσια.
Πως τον ανέχεστε;
Πως τον αφήνετε να γράφει συνέχεια ανακρίβειες και αρλούμπες;
Πολύ βιάζετε να τα βγάλει γνήσια.
Πως τον ανέχεστε;
Πως τον αφήνετε να γράφει συνέχεια ανακρίβειες και αρλούμπες;
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Θειος Σκρουτζ
@skroutzmcduck
·
4 ώ
Πάμε να δούμε για «πυροσφαιρα» ένα μικρό παράδειγμα για να καταλάβετε πόσο γίδια είστε μερικοί εδώ μέσα. Παρακάτω βλέπουμε πυροσφαιρα με πόσο που παραλίγο να σκοτωθούν? Να πούμε 15-20 λίτρα βενζίνη?
Ο ψεκας φανταζόταν 3-3,5 τόνους #ξυλολιο στα #τεμπη
#Τεμπη_εργαλειοποιηση
https://x.com/i/status/1891452841501380764
συμπληρωνω η εκρηξη και πυρομπαλα θα ηταν εκατο φορες πιο δυνατη αν ηταν μια μερα ηλιολουστη
@skroutzmcduck
·
4 ώ
Πάμε να δούμε για «πυροσφαιρα» ένα μικρό παράδειγμα για να καταλάβετε πόσο γίδια είστε μερικοί εδώ μέσα. Παρακάτω βλέπουμε πυροσφαιρα με πόσο που παραλίγο να σκοτωθούν? Να πούμε 15-20 λίτρα βενζίνη?
Ο ψεκας φανταζόταν 3-3,5 τόνους #ξυλολιο στα #τεμπη
#Τεμπη_εργαλειοποιηση
https://x.com/i/status/1891452841501380764
συμπληρωνω η εκρηξη και πυρομπαλα θα ηταν εκατο φορες πιο δυνατη αν ηταν μια μερα ηλιολουστη
- SeaHawk
Mιλα με ονοματαNiki έγραψε: 17 Φεβ 2025, 18:14 Σε αυτό το νήμα έχω διαβάσει από το μεγάλο τρολ του φορουμ ότι επιβεβαιώθηκε η γνησιότητα των βίντεο προχωράμε.
Γιατι εγω εχω δει παρα πολλους να εχουν βγαλει πορισμα οτι δεν ειναι γνησιο
θα μου πείς πόσα δικα σου πόστ πρέπει να εχεις ξεχάσει σε ενα μηνα, για να ζητήσεις να σε μπαναρει ο βερια, η να κανω πόλ;
Kauldron έγραψε: 17 Φεβ 2025, 16:59Είχε ανοίξει ολόκληρο νήμα ο Αυνανόπουλος με τίτλο Fireball.Saturn έγραψε: 17 Φεβ 2025, 16:49 Έχουμε ξαναρωτήσει νομίζω για τα παραπάνω

- SeaHawk
viewtopic.php?f=36&t=59701&start=45enaon έγραψε: 17 Φεβ 2025, 19:36
θα μου πείς πόσα δικα σου πόστ πρέπει να εχεις ξεχάσει σε ενα μηνα, για να ζητήσεις να σε μπαναρει ο βερια, η να κανω πόλ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 82 Απαντήσεις