!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Μωρέ έτσι ειναι όπως φαίνονται.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Ξυπνησα σημερα με ορεξη. Ειδα λιγο ενα ρεπορταζ για τον κειμενογραφο Πιερ Κριστιν. Εκανα λιγο γυμναστικη. Ηθελα να παω καπου γιατι εχει ωραια μερα. Μετα εφαγα αυγα τηγανητα με ψωμι. Μετα με επιασε μια ατονια-νυστα. Τωρα εχω κατσει στη βεραντα και κοιταω τον ηλιο που φευγει. Για ποτε περναει η ωρα, ειναι απιστευτο. Πρεπει να κλεισω κι ενα απογευματινο ραντεβου να δουν το λαιμο μου γιατι εχω προβλημα και τα πρωινα ειναι το Μαρτη. Πρεπει οπωσδηποτε να παρω ενα ζευγαρι αθλητικα για να περπαταω χωρις να πονανε οι πατουσες. Μια κοπελα απ τη σχολη μενει καπου στη γειτονια μου. Αυτη ειναι η μονη που με χαιρεταει. Γενικα αποφευγω να ερθω κοντα στους αλλους γιατι φοβαμαι οτι θα με ρωτησουν πραγματα για τη ζωη μου που ντρεπομαι να πω. Χτες γραψαμε διαγωνισμα εξαμηνου. Ειχαμε επισης εργασια να μελετησουμε ξενογλωσσα τραγουδια και να γραψουμε περιληψεις. Μονο εγω την εκανα. Κριμα νομιζα οτι θα βλεπαμε βιντεοκλιπ στην οθονη. Με ενθουσιαζουν λιγο παραπανω απ τους αλλους αυτα. Μια φορα ειχα χειροκροτησει στο τελος του βιντεο χιχι.Naida έγραψε: 28 Ιαν 2020, 15:22Ναι αμέ.
Εγώ θα βάλω απ' όλα όσα πήρα πάντως σήμεραΟρέστης 35 έγραψε: 28 Ιαν 2020, 15:59Ξυπνησα σημερα με ορεξη. Ειδα λιγο ενα ρεπορταζ για τον κειμενογραφο Πιερ Κριστιν. Εκανα λιγο γυμναστικη. Ηθελα να παω καπου γιατι εχει ωραια μερα. Μετα εφαγα αυγα τηγανητα με ψωμι. Μετα με επιασε μια ατονια-νυστα. Τωρα εχω κατσει στη βεραντα και κοιταω τον ηλιο που φευγει. Για ποτε περναει η ωρα, ειναι απιστευτο. Πρεπει να κλεισω κι ενα απογευματινο ραντεβου να δουν το λαιμο μου γιατι εχω προβλημα και τα πρωινα ειναι το Μαρτη. Πρεπει οπωσδηποτε να παρω ενα ζευγαρι αθλητικα για να περπαταω χωρις να πονανε οι πατουσες. Μια κοπελα απ τη σχολη μενει καπου στη γειτονια μου. Αυτη ειναι η μονη που με χαιρεταει. Γενικα αποφευγω να ερθω κοντα στους αλλους γιατι φοβαμαι οτι θα με ρωτησουν πραγματα για τη ζωη μου που ντρεπομαι να πω. Χτες γραψαμε διαγωνισμα εξαμηνου. Ειχαμε επισης εργασια να μελετησουμε ξενογλωσσα τραγουδια και να γραψουμε περιληψεις. Μονο εγω την εκανα. Κριμα νομιζα οτι θα βλεπαμε βιντεοκλιπ στην οθονη. Με ενθουσιαζουν λιγο παραπανω απ τους αλλους αυτα. Μια φορα ειχα χειροκροτησει στο τελος του βιντεο χιχι.Με ποναει πολυ ο ωμος μου. Τα δαχτυλα μου εχουν κανει πολλες οριζοντιες ζαρες. Δεν ξερω αν φταει το κρυο, η ηλικια, ή μια κρεμα νιβεα για τα χερια που εβαζα. Ειμαι καχυποπτος με τα καλυντικα προιοντα γιατι κανουν κακο ενιοτε. Μια ενυδατικη LRP που εβαλα στο προσωπο το εκανε κατακοκκινο. Μια αλλη με ειχε γεμισει μικρα σπυρακια. Προχτες εφτιαξα ριζοτο με λαχανικα μπαρμπασταθη και κοκκινες πιπεριες Φλωρινης. Εχουν πολλα αντιοξειδωτικα αλλα ειναι ακριβες. Η υγιεινη διατροφη ειναι πιο ακριβη και απο τα συμπληρωματα.
Σου αρέσουν τα μαθήματα ε; χαίρομαι
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Βαζεις αντιρυτιδικη;Naida έγραψε: 28 Ιαν 2020, 19:29Εγώ θα βάλω απ' όλα όσα πήρα πάντως σήμεραΟρέστης 35 έγραψε: 28 Ιαν 2020, 15:59Ξυπνησα σημερα με ορεξη. Ειδα λιγο ενα ρεπορταζ για τον κειμενογραφο Πιερ Κριστιν. Εκανα λιγο γυμναστικη. Ηθελα να παω καπου γιατι εχει ωραια μερα. Μετα εφαγα αυγα τηγανητα με ψωμι. Μετα με επιασε μια ατονια-νυστα. Τωρα εχω κατσει στη βεραντα και κοιταω τον ηλιο που φευγει. Για ποτε περναει η ωρα, ειναι απιστευτο. Πρεπει να κλεισω κι ενα απογευματινο ραντεβου να δουν το λαιμο μου γιατι εχω προβλημα και τα πρωινα ειναι το Μαρτη. Πρεπει οπωσδηποτε να παρω ενα ζευγαρι αθλητικα για να περπαταω χωρις να πονανε οι πατουσες. Μια κοπελα απ τη σχολη μενει καπου στη γειτονια μου. Αυτη ειναι η μονη που με χαιρεταει. Γενικα αποφευγω να ερθω κοντα στους αλλους γιατι φοβαμαι οτι θα με ρωτησουν πραγματα για τη ζωη μου που ντρεπομαι να πω. Χτες γραψαμε διαγωνισμα εξαμηνου. Ειχαμε επισης εργασια να μελετησουμε ξενογλωσσα τραγουδια και να γραψουμε περιληψεις. Μονο εγω την εκανα. Κριμα νομιζα οτι θα βλεπαμε βιντεοκλιπ στην οθονη. Με ενθουσιαζουν λιγο παραπανω απ τους αλλους αυτα. Μια φορα ειχα χειροκροτησει στο τελος του βιντεο χιχι.Με ποναει πολυ ο ωμος μου. Τα δαχτυλα μου εχουν κανει πολλες οριζοντιες ζαρες. Δεν ξερω αν φταει το κρυο, η ηλικια, ή μια κρεμα νιβεα για τα χερια που εβαζα. Ειμαι καχυποπτος με τα καλυντικα προιοντα γιατι κανουν κακο ενιοτε. Μια ενυδατικη LRP που εβαλα στο προσωπο το εκανε κατακοκκινο. Μια αλλη με ειχε γεμισει μικρα σπυρακια. Προχτες εφτιαξα ριζοτο με λαχανικα μπαρμπασταθη και κοκκινες πιπεριες Φλωρινης. Εχουν πολλα αντιοξειδωτικα αλλα ειναι ακριβες. Η υγιεινη διατροφη ειναι πιο ακριβη και απο τα συμπληρωματα.
άμα βγω παρδαλή θα κρύβομαι στις σκιές.
Σου αρέσουν τα μαθήματα ε; χαίρομαι![]()
Όχι. Μια ενυδατική βάζω κι αυτή οπότε θυμάμαι. Δε θέλω να ξεκινήσω αντιρυτιδικες
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Λενε ειναι καλο να τις ξεκινας πριν κανεις ρυτιδες.Naida έγραψε: 28 Ιαν 2020, 23:13Όχι. Μια ενυδατική βάζω κι αυτή οπότε θυμάμαι. Δε θέλω να ξεκινήσω αντιρυτιδικες![]()
Ορέστης 35 έγραψε: 28 Ιαν 2020, 23:22Λενε ειναι καλο να τις ξεκινας πριν κανεις ρυτιδες.Naida έγραψε: 28 Ιαν 2020, 23:13Όχι. Μια ενυδατική βάζω κι αυτή οπότε θυμάμαι. Δε θέλω να ξεκινήσω αντιρυτιδικες![]()
Ότι ήταν να γίνει έγινε τώρα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Εχει ακουσει για την ρετινολη;Naida έγραψε: 28 Ιαν 2020, 23:33Ορέστης 35 έγραψε: 28 Ιαν 2020, 23:22Λενε ειναι καλο να τις ξεκινας πριν κανεις ρυτιδες.Naida έγραψε: 28 Ιαν 2020, 23:13
Όχι. Μια ενυδατική βάζω κι αυτή οπότε θυμάμαι. Δε θέλω να ξεκινήσω αντιρυτιδικες![]()
Ότι ήταν να γίνει έγινε τώρα.
Με έχει πιάσει υπερένταση και δεν μπορώ να κοιμηθώ.
Εχω ακούσει για κρέμες που έχουν ρετινολη.Ορέστης 35 έγραψε: 29 Ιαν 2020, 00:02Εχει ακουσει για την ρετινολη;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...