Πέρα βρέχει ε;Null έγραψε: 26 Μαρ 2025, 01:16Ο δικός μου δεν συγκινήθηκε. Ούτε το κεφάλι του δεν γύρισε, συνέχισε να χουζουρευει. Τα σκυλιά βγήκαν έξω να δουν τι παίζει.aLiCat έγραψε: 26 Μαρ 2025, 00:51 Αν έχετε γάτα, αφήστε να ακούσει το κάλεσμα αυτό...
και πείτε τις αντιδράσεις της.![]()
Η δική μου όπου και να βρίσκεται, με το που το ακούει έρχεται κοντά μου τρέχοντας για αγαπούλες και χαδάκια..
https://vocaroo.com/1jk0tHhGTcgm
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γάτες.... μιάου!
Re: Γάτες.... μιάου!
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άλλο τα γατιά και άλλο τα γατοσκυλόσκυλα.aLiCat έγραψε: 26 Μαρ 2025, 01:07Νon4me έγραψε: 26 Μαρ 2025, 00:56Δεν εχω γατα αλλα μου αρεσει πολυaLiCat έγραψε: 26 Μαρ 2025, 00:51 Αν έχετε γάτα, αφήστε να ακούσει το κάλεσμα αυτό...
και πείτε τις αντιδράσεις της.![]()
Η δική μου όπου και να βρίσκεται, με το που το ακούει έρχεται κοντά μου τρέχοντας για αγαπούλες και χαδάκια..
https://vocaroo.com/1jk0tHhGTcgm![]()
![]()
Είμαι ενθουσιασμένη με αυτό.
Κι έχω την περιέργεια για το πώς θα ανταποκριθούν και άλλα γατιά.
Λατρεύω και τους σκύλους αλλά δεν συγχέω τα είδη. Απλώς γιατί οι σκύλοι είναι πάντοτε πιο βολικοί στην ανθρώπινη ψυχολογία.
Από γατόφιλους με ψυχολογία σκυλίσιας αγέλης, άλλο τίποτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι εννοείς;ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μαρ 2025, 01:22Άλλο τα γατιά και άλλο τα γατοσκυλόσκυλα.
Λατρεύω και τους σκύλους αλλά δεν συγχέω τα είδη. Απλώς γιατί οι σκύλοι είναι πάντοτε πιο βολικοί στην ανθρώπινη ψυχολογία.
Είναι και περασμένη ώρα και, όσο να'ναι, ένα delay το έχω...
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Με κόβεις για πχορουμίστα, που θα κάνει ενδελεχείς αναλύσεις και ψυχογραφήματα;aLiCat έγραψε: 26 Μαρ 2025, 01:26Τι εννοείς;ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μαρ 2025, 01:22Άλλο τα γατιά και άλλο τα γατοσκυλόσκυλα.aLiCat έγραψε: 26 Μαρ 2025, 01:07
![]()
Είμαι ενθουσιασμένη με αυτό.
Κι έχω την περιέργεια για το πώς θα ανταποκριθούν και άλλα γατιά.
Είναι και περασμένη ώρα και, όσο να'ναι, ένα delay το έχω...![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα δεν ζήτησα κάτι τέτοιο.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μαρ 2025, 01:31Με κόβεις για πχορουμίστα, που θα κάνει ενδελεχείς αναλύσεις και ψυχογραφήματα;aLiCat έγραψε: 26 Μαρ 2025, 01:26Τι εννοείς;ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μαρ 2025, 01:22
Άλλο τα γατιά και άλλο τα γατοσκυλόσκυλα.
![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Εσύ είσαι μια χαρά, εγώ έκανα λάθος παράθεση.aLiCat έγραψε: 26 Μαρ 2025, 01:26Τι εννοείς;
Και οι δυο δικές μου δεν αντέδρασαν. Η μια γύρισε το κεφάλι της, μου ´ριξε ένα μάλλον ενοχλημένο βλέμμα και την ξανάπεσε και η άλλη δεν κουνήθηκε καν. Τα σκυλιά αναστατώνονται πιο εύκολα με τους νέους ήχους. Θα ξανακάνω το πείραμα και θα σου πω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ok
Null έγραψε: 26 Μαρ 2025, 01:16 Ο δικός μου δεν συγκινήθηκε. Ούτε το κεφάλι του δεν γύρισε, συνέχισε να χουζουρευει. Τα σκυλιά βγήκαν έξω να δουν τι παίζει.
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μαρ 2025, 11:55
Και οι δυο δικές μου δεν αντέδρασαν. Η μια γύρισε το κεφάλι της, μου ´ριξε ένα μάλλον ενοχλημένο βλέμμα και την ξανάπεσε και η άλλη δεν κουνήθηκε καν. Τα σκυλιά αναστατώνονται πιο εύκολα με τους νέους ήχους. Θα ξανακάνω το πείραμα και θα σου πω.
Για να παραμείνουν παγερά αδιάφορες και οι δυο δικές σου αλλά και του Null ο γάτος,
να υποθέσω ότι είναι η δική μου γάτα που.. υπεραντιδρά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Εγώ τις έχω κόψει τις υποθέσεις με τις δικές μου, δεν τις πιάνω πουθενά. Σήμερα έτσι, αύριο αλλιώς και αν μου κάτσει το τζόκερ της υπόθεσης μια στο τόσο, το αποδίδω πλέον σε σύμπτωση.aLiCat έγραψε: 26 Μαρ 2025, 13:29Null έγραψε: 26 Μαρ 2025, 01:16 Ο δικός μου δεν συγκινήθηκε. Ούτε το κεφάλι του δεν γύρισε, συνέχισε να χουζουρευει. Τα σκυλιά βγήκαν έξω να δουν τι παίζει.Για να παραμείνουν παγερά αδιάφορες και οι δυο δικές σου αλλά και του Null ο γάτος,ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μαρ 2025, 11:55
να υποθέσω ότι είναι η δική μου γάτα που.. υπεραντιδρά.![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σταθερά.. απρόβλεπτες, δηλαδή.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μαρ 2025, 13:45Εγώ τις έχω κόψει τις υποθέσεις με τις δικές μου, δεν τις πιάνω πουθενά. Σήμερα έτσι, αύριο αλλιώς και αν μου κάτσει το τζόκερ της υπόθεσης μια στο τόσο, το αποδίδω πλέον σε σύμπτωση.aLiCat έγραψε: 26 Μαρ 2025, 13:29Null έγραψε: 26 Μαρ 2025, 01:16 Ο δικός μου δεν συγκινήθηκε. Ούτε το κεφάλι του δεν γύρισε, συνέχισε να χουζουρευει. Τα σκυλιά βγήκαν έξω να δουν τι παίζει.Για να παραμείνουν παγερά αδιάφορες και οι δυο δικές σου αλλά και του Null ο γάτος,ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μαρ 2025, 11:55
να υποθέσω ότι είναι η δική μου γάτα που.. υπεραντιδρά.![]()
![]()
![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1107 Προβολές
-