!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ισραηλινή επίθεση στο Ιραν

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Re: ισραηλινή επίθεση στο Ιραν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Οκτ 2024, 17:43
Thor έγραψε: 18 Οκτ 2024, 17:42
Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Οκτ 2024, 17:32 Αν γίνει μεγάλη επίθεση στο Ιράν θα πέσει το καθεστώς λέει ο άλλος. Προφητεία που τείνει στο άπειρο να εκπληρωθεί... :smt005:
Φιλε ολα καλα, περιμενα να με ταγκαρεις και περασε η ωρα και φοβηθηκα μην εχεις παθει κατι!
Ρε φίλε, αν ψάχνεις για σεξ να στο ξεκόψω από τώρα; Θε θέλω να βρεθώ με ντικπικ στο inbox μου.
Αστα αυτα τωρα και κοιτα να δηλωσεις παραιτηση απ' το δημοσιο, ανοιξε θεση καλα αμοιβομενη και με πολλα μπενεφιτ.
Στειλε αιτηση στην ιρανικη πρεσβεια, ψαχνουν απο χθες για να βαλουν νεο αρχηγο στη χαμας.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Thor έγραψε: 18 Οκτ 2024, 17:47
Thor έγραψε: 18 Οκτ 2024, 17:42

Φιλε ολα καλα, περιμενα να με ταγκαρεις και περασε η ωρα και φοβηθηκα μην εχεις παθει κατι!
Ρε φίλε, αν ψάχνεις για σεξ να στο ξεκόψω από τώρα; Θε θέλω να βρεθώ με ντικπικ στο inbox μου.
Αστα αυτα τωρα και κοιτα να δηλωσεις παραιτηση απ' το δημοσιο, ανοιξε θεση καλα αμοιβομενη και με πολλα μπενεφιτ.
Στειλε αιτηση στην ιρανικη πρεσβεια, ψαχνουν απο χθες για να βαλουν νεο αρχηγο στη χαμας.
Τώρα θα πρέπει να απαντήσω σε τέτοιο παραλήρημα. Ένα σιωναζί και συνάμα νεοφιλελέυθερο παραλήρημα. Όχι. Έχασες.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Οκτ 2024, 17:49
Thor έγραψε: 18 Οκτ 2024, 17:47

Τώρα θα πρέπει να απαντήσω σε τέτοιο παραλήρημα. Ένα σιωναζί και συνάμα νεοφιλελέυθερο παραλήρημα. Όχι. Έχασες.
:oops:
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Το Β-2 που βομβάρδισε τους Χούθι προχτές δεν είχε σχέση με τους Χούθι, ήταν μια μικρή υπενθύμιση των Αμερικάνων στους Ιρανούς ότι μπορώ να κάνω και αυτό οπουδήποτε θέλω. Για την περίπτωση που το έχουν ξεχάσει.

Το Β-2 σηκώθηκε από το Μιζούρι, κυριολεκτικά απ'την αντίθετη πλευρά του πλανήτη, ανεφοδιάστηκε στον αέρα 4 ή 5 φορές, δεν το έπιασε κανένα ραντάρ πουθενά, βομβάρδισε ό,τι ήθελε, και προσγειώθηκε στη βάση Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό. Πρέπει να ήταν 30-35 ώρες πτήση.

Πολύ θα ήθελα να ξέρω τι συζητήσεις έχουν οι Αμερικάνοι με τους μουλάδες.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Chilloutbuddy έγραψε: 18 Οκτ 2024, 20:27 Το Β-2 που βομβάρδισε τους Χούθι προχτές δεν είχε σχέση με τους Χούθι, ήταν μια μικρή υπενθύμιση των Αμερικάνων στους Ιρανούς ότι μπορώ να κάνω και αυτό οπουδήποτε θέλω. Για την περίπτωση που το έχουν ξεχάσει.

Το Β-2 σηκώθηκε από το Μιζούρι, κυριολεκτικά απ'την αντίθετη πλευρά του πλανήτη, ανεφοδιάστηκε στον αέρα 4 ή 5 φορές, δεν το έπιασε κανένα ραντάρ πουθενά, βομβάρδισε ό,τι ήθελε, και προσγειώθηκε στη βάση Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό. Πρέπει να ήταν 30-35 ώρες πτήση.

Μόνο που έλεγξαν τον καιρό της διαδρομής να μην έχει πουθενά συννεφιά διοτι χάνει την ικανότητα να είναι αόρατο.
Πιθανόν να είπαν στους συμμάχους τους που έχουν πλέον εξελιγμένα ραντάρ και το ανίχνευσαν να κάνουν τα στραβά μάτια.
Και φυσικά για να γίνει αυτό ξόδεψα μερικές δεκάδες χιλιάδες έως εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.
Πίστεψε εάν επιτεθούν στο Ιράν θα το κάνουν με F35 και F15 για να γίνει η δουλειά τους διότι με B2 δεν γίνεται.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

zteo έγραψε: 18 Οκτ 2024, 20:38
Chilloutbuddy έγραψε: 18 Οκτ 2024, 20:27 Το Β-2 που βομβάρδισε τους Χούθι προχτές δεν είχε σχέση με τους Χούθι, ήταν μια μικρή υπενθύμιση των Αμερικάνων στους Ιρανούς ότι μπορώ να κάνω και αυτό οπουδήποτε θέλω. Για την περίπτωση που το έχουν ξεχάσει.

Μόνο που έλεγξαν τον καιρό της διαδρομής να μην έχει πουθενά συννεφιά διοτι χάνει την ικανότητα να είναι αόρατο.
Πιθανόν να είπαν στους συμμάχους τους που έχουν πλέον εξελιγμένα ραντάρ και το ανίχνευσαν να κάνουν τα στραβά μάτια.
Και φυσικά για να γίνει αυτό ξόδεψα μερικές δεκάδες χιλιάδες έως εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.
Πίστεψε εάν επιτεθούν στο Ιράν θα το κάνουν με F35 και F15 για να γίνει η δουλειά τους διότι με B2 δεν γίνεται.
Εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια ο Αμερικάνικος στρατός πληρώνει για βουτήματα στον καφέ, έχουνε μπάτζετ $842 δις.
Δε νομίζω ότι έχουν καμμία όρεξη οι Αμερικάνοι να επιτεθούν σοβαρά στο Ιράν, αλλά για κάποιο λόγο θέλανε κάτι να δείξουν μ'αυτή την επίθεση. Αλλιώς τι νόημα είχε; σιγά μη χρειάζεται Β2 για τους Χούθι, βασικά δε χρειαζόταν καν να πάνε οι ίδιοι, μπορούσαν να στείλουν τους Εβραίους άλλη μία. Ίσως ήταν μήνυμα του τύπου "ξέρουμε πού είναι οι πυρηνικές εγκαταστάσεις και αύριο το πρωϊ μπορεί και να μην είναι".
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Top Secret Security Breach from National Geospatial Intelligence Agency: Israel Attack on Iran

A STUNNING LEAK of a Classified: Top Secret Document has taken place from the National Geospatial Intelligence Agency (NGIA). The Document is only 72 HOURS old, and deals with Israel's attack plans against Iran!

A top-secret document from the NGIA, dated October 15-16, that details Israel's preparations for a massive operation in Iran.

- According to the report, the United States has seen ALBM (air-launched ballistic missiles) such as "Golden Horizon" (at least 16 missiles) and "Rock" (at least 40 missiles) at Hatsrim Air Base since October 8.

- From October 15 to October 16, the Israeli Air Force received several air-to-surface missiles (ASM) at Ramot David and Ramon airbases, indicating an imminent attack.

- In addition, the Israeli Air Force conducted a Large-Force-Employment (LFE) exercise on October 15 to practice air-to-air refueling and combat search and rescue operations with a large number of aircraft, including at least three KC-707 tankers, an AWAC G-550 Gulfstream.

-This classified report originates from the National Geospatial Intelligence Agency, part of the US Department of Defense.

https://halturnerradioshow.com/index.ph ... ck-on-iran
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Βλακώδες το βλέπω το εγχείρημα. Τα Β-2 είναι για πυρηνικό βομβαρδισμό.
Κι αν έπεφτε κανένα;
Πάει μετά το στάτους της υπερδύναμης.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Στύξ έγραψε: 19 Οκτ 2024, 01:57 Κι αν έπεφτε κανένα;
Στέλνεις το επόμενο (φαντάζομαι)
Άβαταρ μέλους
Iced Earth
Phorum.gr user: Jon Schaffer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Iced Earth »

Στύξ έγραψε: 19 Οκτ 2024, 01:57

Κι αν έπεφτε κανένα;
Κάνανε την αρχή το 1999 στην ΟΔΓ.
  • ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
    ου κλέψεις
    ου φονεύσεις
Άβαταρ μέλους
dna replication

Clash Report
@clashreport

Israel has requested from the US to send a second THAAD air defence system to protect Israel.
Άβαταρ μέλους
dna replication

Iced Earth έγραψε: 19 Οκτ 2024, 02:14
Στύξ έγραψε: 19 Οκτ 2024, 01:57

Κι αν έπεφτε κανένα;
Κάνανε την αρχή το 1999 στην ΟΔΓ.
εκεί ο Ζόλταν Ντάνι, ένας μερακλής διοικητής κ/β ΠΒ, κατέριψε το F-117 Nighthawk το οποίο στη συνέχεια αχρηστευτηκε σαν οπλο και αποσυρθηκε απο την υπηρεσία

https://en.wikipedia.org/wiki/Zolt%C3%A1n_Dani

αν λοιπόν οι Ρωσοι δώσουν στο Ιραν αναβαθμισμένους S400 που πιάνουν και τα stealth, θα είναι δυσκολα τα πράγματα για τις ΗΠΑ που έχουν συνηθισει να επιχειρούν μόνο με απόλυτη υπεροπλία και μόνο με αντιπάλους απο Χουθις και κάτω
Άβαταρ μέλους
dna replication

🇺🇸🇮🇱 A second U.S. Terminal High Altitude Area Defense (THAAD) air defense system has arrived in Israel

https://t.me/tabzlive/16557

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Ποιός έχει δει την ταινία αυτή;

https://www.imdb.com/title/tt0090163/
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

Δείχνει να έχει ψωμάκι ακόμα η διαρροή ...απόνερα

https://sonar21.com/more-fallout-from-l ... an-attack/

Well, the freakout over the leak of the US intelligence documents regarding Israel’s preparation for an anticipated attack on Iran is growing in intensity. I missed something important in my initial review of the document pictured above. The varied classification of the paragraphs in the document tell a story. The overall classification is Top Secret//TK//FGI ISR//RSEN/NOFORN. In other words, a highly classified document that is not going to be widely disseminated. You not only need a TS clearance, but you have to be cleared for TK, FGI ISR, and RSEN. Without detailing what those letters mean (I will leave it to you to do the Google search), I can elaborate on the key acronym that appears at the end — NOFORN. That means no release to foreigners, i.e., anyone who is not a US citizen.

Now, jump down to the “Report Summary.” It carries a slightly different classification — TS//TK//RSEN//REL TO USA FVEY. That means that the info contained above that line carries a higher classification and that this report, at least parts of it below Report Summary, can be released to some select foreigners — in this case the Five Eyes, which consists of the US, the UK, Australia, New Zealand and Canada.

But wait. Look at the classification on each paragraph. The Five Eyes countries were only given access to paragraphs one, three and five. Paragraph two is for US persons only — no foreigners, including the Israelis and the non-US members of Five Eyes, had access to this information until it was leaked to the Middle East Spectator.

How about paragraph four, which is classified TS//TK//RSEN//REL TO USA, GBR? This means only the Americans and Brits with appropriate clearances can access this information....
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”