H Κρήτη και ειδικότερα η Ανατολική είναι πάρα πολύ ωραίο μέρος αααααλλλάααα... Τους μήνες που είναι εκτός τουριστικής εποχής, ειδικά τα τελευταία χρόνια, είναι πάρα πολύ ήσυχα, ακόμα και για τους ντόπιους φαντάσου, που έχουν τις παρέες τους. Κλείνονται και περιμένουν να φτιάξει ο καιρός, όπως εδώ, αλλά εδώ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, μπορείς οποιαδήποτε ώρα της μέρας να δεις λιγο κόσμο αν θες. Στα πλας ότι τα εισητήρια τα αεροπορικά έχουν φτηνύνει τόσο εκτός εποχής, να πας και κάπου αλλού, που αν προγραμματίσεις σου έρχονται πιο φτηνά από το να πηγαίνεις πχ Θεσσαλονικη με αυτοκίνητο, με βενζίνες διόδια κλπ. Βέβαια έχει πολύ ωραία χωριά, που αν σου αρέσει αυτή η ζωή... είναι ασύγκριτα.Ορέστης 35 έγραψε: 03 Απρ 2019, 15:55Κρητη φιλε!Γαληνός έγραψε: 03 Απρ 2019, 15:22 σε 4 μήνες πιθανά μετακομίζω, είμαι ανάμεσα σε
1. επιστροφή στας Αθήνας
2. παραμονή επαρχία (1.5 ώρα από κοντινότερη θάλασσα, μάο-μάο, υγρασία)
3. νότια πελοπόννησσος
4. ανατολική Κρήτη
Σκεφτομουν απο χτες να ρωτησω τα σοφα και εμπειρα μελη του φορουμ(σλουρπ), τι γνωμη εχουν για τη ζωη σε επαρχιακη πολη νησιου.
Ισως αυτη να ειναι η λυση που συνδυαζει κοσμοπολιτισμο με ποιοτητα ζωης και ευκαιριες εργασιας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Που να μετακομισω;
Re: Που να μετακομισω;
-
Ορέστης 35
Ωραια απαντηση.Athina__P έγραψε: 03 Απρ 2019, 19:31H Κρήτη και ειδικότερα η Ανατολική είναι πάρα πολύ ωραίο μέρος αααααλλλάααα... Τους μήνες που είναι εκτός τουριστικής εποχής, ειδικά τα τελευταία χρόνια, είναι πάρα πολύ ήσυχα, ακόμα και για τους ντόπιους φαντάσου, που έχουν τις παρέες τους. Κλείνονται και περιμένουν να φτιάξει ο καιρός, όπως εδώ, αλλά εδώ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, μπορείς οποιαδήποτε ώρα της μέρας να δεις λιγο κόσμο αν θες. Στα πλας ότι τα εισητήρια τα αεροπορικά έχουν φτηνύνει τόσο εκτός εποχής, να πας και κάπου αλλού, που αν προγραμματίσεις σου έρχονται πιο φτηνά από το να πηγαίνεις πχ Θεσσαλονικη με αυτοκίνητο, με βενζίνες διόδια κλπ. Βέβαια έχει πολύ ωραία χωριά, που αν σου αρέσει αυτή η ζωή... είναι ασύγκριτα.Ορέστης 35 έγραψε: 03 Απρ 2019, 15:55Κρητη φιλε!Γαληνός έγραψε: 03 Απρ 2019, 15:22 σε 4 μήνες πιθανά μετακομίζω, είμαι ανάμεσα σε
1. επιστροφή στας Αθήνας
2. παραμονή επαρχία (1.5 ώρα από κοντινότερη θάλασσα, μάο-μάο, υγρασία)
3. νότια πελοπόννησσος
4. ανατολική Κρήτη
Σκεφτομουν απο χτες να ρωτησω τα σοφα και εμπειρα μελη του φορουμ(σλουρπ), τι γνωμη εχουν για τη ζωη σε επαρχιακη πολη νησιου.
Ισως αυτη να ειναι η λυση που συνδυαζει κοσμοπολιτισμο με ποιοτητα ζωης και ευκαιριες εργασιας.
Εγω θα πηγαινα σε καποια πολη οπως Ηρακλειο ή Χανια. Εκει και το χειμωνα θα εχει ζωη σιγουρα.
Καλύτερα Ηράκλειο που είναι φοιτητούπολη παρά Χανιά.Ορέστης 35 έγραψε: 03 Απρ 2019, 22:10 Ωραια απαντηση.![]()
Εγω θα πηγαινα σε καποια πολη οπως Ηρακλειο ή Χανια. Εκει και το χειμωνα θα εχει ζωη σιγουρα.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ενδιαφέρον αλλά πόσους Έλληνες ν' αντέξω;ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 03 Απρ 2019, 17:35https://en.wikipedia.org/wiki/Tarpon_Springs,_FloridaGherschaagk έγραψε: 03 Απρ 2019, 15:07 Εγώ θέλω να μετακομίσω κάπου που να είναι πάντα καλοκαίρι. Ζέστη, ηλιος, θάλασσα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Σωστά, οπότε κάπου αλλού στην Φλόριντα.Gherschaagk έγραψε: 04 Απρ 2019, 00:27Ενδιαφέρον αλλά πόσους Έλληνες ν' αντέξω;ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 03 Απρ 2019, 17:35https://en.wikipedia.org/wiki/Tarpon_Springs,_FloridaGherschaagk έγραψε: 03 Απρ 2019, 15:07 Εγώ θέλω να μετακομίσω κάπου που να είναι πάντα καλοκαίρι. Ζέστη, ηλιος, θάλασσα.
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
Λας ΒέγκαςΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 04 Απρ 2019, 08:45Σωστά, οπότε κάπου αλλού στην Φλόριντα.
ένα καφέ στο τρία ρειιιιι
Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες;
Null: Berseker: Μενόμαχος (μένος + μάχη).
Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες;
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Fanfaron έγραψε: 04 Απρ 2019, 08:46Λας Βέγκας![]()
ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 04 Απρ 2019, 08:48Δεν έχει και τυφώνες...
ένα καφέ στο τρία ρειιιιι
o petty να μετακομίσει άμεσα Dubai. Εχει καταπληκτικο καιρο και το κυριοτερο....ΔΡΑΧΜΗ!!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν έχει και θάλασσα.ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 04 Απρ 2019, 08:48Δεν έχει και τυφώνες...
Μπα οχι, θα φύγω για Βόρειο Αφρική.
Καλημέρα!
-
Al Bundy
Μακρόνησο.Gherschaagk έγραψε: 04 Απρ 2019, 00:27Ενδιαφέρον αλλά πόσους Έλληνες ν' αντέξω;ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 03 Απρ 2019, 17:35https://en.wikipedia.org/wiki/Tarpon_Springs,_FloridaGherschaagk έγραψε: 03 Απρ 2019, 15:07 Εγώ θέλω να μετακομίσω κάπου που να είναι πάντα καλοκαίρι. Ζέστη, ηλιος, θάλασσα.
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Καλιφόρνια;Gherschaagk έγραψε: 04 Απρ 2019, 11:43Δεν έχει και θάλασσα.
Καλημέρα!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μπα όχι προτιμώ Μεσόγειο.ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 04 Απρ 2019, 12:01Καλιφόρνια;Gherschaagk έγραψε: 04 Απρ 2019, 11:43Δεν έχει και θάλασσα.
Καλημέρα!
![]()
-
Ορέστης 35
Επικινδυνη για την ακοη η μετακινηση με ΜΜΜ λενε οι επιστημονες
https://www.safetyandhealthmagazine.com ... rchers-say
Σε σοβαρες χωρες βεβαια τα ελεγχουν αυτα.
https://www.safetyandhealthmagazine.com ... rchers-say
Σε σοβαρες χωρες βεβαια τα ελεγχουν αυτα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 930 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός