στην χύτρα τα κάνω τύπε με ψιλοκομμένη ντομάτα-πελτέ και χοντροκομμένο κρομμύδι
προς το τέλος, λάδι, ελάχιστο ταχύνει και πολύ πιπέρι
αλλά όταν η θειά μου τα κάνει σούπα σε ξυλόφουρνο, δεν παίζονται
αυγοκόψιμο γιατί; Spoiler
καλή χρονιά και πολλές επιτυχίες
Δοκίμασε να τα κάνεις αυγολέμονο, δίνουν.
Α, και τα κρομμύδια ψιλοκομμένα ή στο μπλέντερ, αλλιώς ρίχτα μέσα αυτούσια και μετά απλά βγάλτα, όχι χοντροκομμένα πάντως, ζαμέ.
θα το δοκιμάσω τύπε, για να το λες εσύ
μόλις ξαναπάω να πάρω ρεβύθια, από λιντλ
Θα σε πω κάτι που δεν λέει κανένας πστς, το αυγολέμονο αφού το φέρεις κοντά στην θερμοκρασία της κατσαρόλας το ρίχνεις όχι πολύ απότομα, ούτε με τη μία δηλαδή ούτε πολύ σιγά και μετά ΔΕΝ ανακατεύεις με την κουτάλα, ή κουνάς στρατηγικά όλη την κατσαρόλα για να το απλώσεις μέσα στο μίγμα της σούπας ή ανακινείς ελαφρά με την κουτάλα εκεί που ΔΕΝ έχει πάει ακόμη το αυγολέμονο.
Μια χαρά είναι αυτά που είπε, κανείς δε διαφωνεί σε αυτό.
Μια ένσταση μόνο. Δωρα ναι Δεν υπάρχουν στην Ευρώπη αλλά εκεί παίζουν υπερδιπλάσιοι κατωτατοι μισθοί
Κατά τα άλλα δεν έχω κάποια διαφωνία στα λεγόμενα του.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
sys3x έγραψε: 01 Ιαν 2021, 14:34
Δοκίμασε να τα κάνεις αυγολέμονο, δίνουν.
Α, και τα κρομμύδια ψιλοκομμένα ή στο μπλέντερ, αλλιώς ρίχτα μέσα αυτούσια και μετά απλά βγάλτα, όχι χοντροκομμένα πάντως, ζαμέ.
θα το δοκιμάσω τύπε, για να το λες εσύ
μόλις ξαναπάω να πάρω ρεβύθια, από λιντλ
Θα σε πω κάτι που δεν λέει κανένας πστς, το αυγολέμονο αφού το φέρεις κοντά στην θερμοκρασία της κατσαρόλας το ρίχνεις όχι πολύ απότομα, ούτε με τη μία δηλαδή ούτε πολύ σιγά και μετά ΔΕΝ ανακατεύεις με την κουτάλα, ή κουνάς στρατηγικά όλη την κατσαρόλα για να το απλώσεις μέσα στο μίγμα της σούπας ή ανακινείς ελαφρά με την κουτάλα εκεί που ΔΕΝ έχει πάει ακόμη το αυγολέμονο.
Αυτό που επίσης δεν λέει κανένας είναι από τι υλικό πρέπει να είναι η κουτάλα για να πετύχει το ανακάτεμα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
θα το δοκιμάσω τύπε, για να το λες εσύ
μόλις ξαναπάω να πάρω ρεβύθια, από λιντλ
Θα σε πω κάτι που δεν λέει κανένας πστς, το αυγολέμονο αφού το φέρεις κοντά στην θερμοκρασία της κατσαρόλας το ρίχνεις όχι πολύ απότομα, ούτε με τη μία δηλαδή ούτε πολύ σιγά και μετά ΔΕΝ ανακατεύεις με την κουτάλα, ή κουνάς στρατηγικά όλη την κατσαρόλα για να το απλώσεις μέσα στο μίγμα της σούπας ή ανακινείς ελαφρά με την κουτάλα εκεί που ΔΕΝ έχει πάει ακόμη το αυγολέμονο.
Αυτό που επίσης δεν λέει κανένας είναι από τι υλικό πρέπει να είναι η κουτάλα για να πετύχει το ανακάτεμα.