Και αυτός παπάρας Κρητικός είναι....
Θα καταλάβουν όλοι τι παπάρας είναι μετά τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης του...
.
Και αυτός παπάρας Κρητικός είναι....
Στριμώχτηκες και άρχισες τις προσβολές με γκροβεράκια; Φυλάξου μην σου ανοίξουν καινούργιο σπείρωμα με τον κολαούζο.πήζον bot έγραψε: 24 Φεβ 2019, 20:28μεχρι τότε θα ασχολόυμαστε με το γκροβεράκι σου όμως, Ασε την ταινία για μετά.Πρετεντέρης έγραψε: 24 Φεβ 2019, 20:26Τον Πολάκη σου τον γλεντάνε όλοι, γι' αυτό ο Μεγαλέξης του τράβηξε το αυτί.![]()
Καλά να είναι ο Παυλίτο, να πληρώνει τις αγωγές στις οποίες καταδικάζεται να πληρώσει. Ξεκίνα και κάνα έρανο, το δάνειο δε φτάνει.![]()
χαριτολογώντας βρε ποιες προσβολές?Nandros έγραψε: 24 Φεβ 2019, 21:16Στριμώχτηκες και άρχισες τις προσβολές με γκροβεράκια; Φυλάξου μην σου ανοίξουν καινούργιο σπείρωμα με τον κολαούζο.πήζον bot έγραψε: 24 Φεβ 2019, 20:28μεχρι τότε θα ασχολόυμαστε με το γκροβεράκι σου όμως, Ασε την ταινία για μετά.Πρετεντέρης έγραψε: 24 Φεβ 2019, 20:26
Τον Πολάκη σου τον γλεντάνε όλοι, γι' αυτό ο Μεγαλέξης του τράβηξε το αυτί.![]()
Καλά να είναι ο Παυλίτο, να πληρώνει τις αγωγές στις οποίες καταδικάζεται να πληρώσει. Ξεκίνα και κάνα έρανο, το δάνειο δε φτάνει.![]()
Αποτυχημένηπήζον bot έγραψε: 24 Φεβ 2019, 21:32χαριτολογώντας βρε ποιες προσβολές?
Αυτός βλέπει πρετεντέρη και τον έχει και στο αβαταρ, αυτός προσβάλλει πολύ χειρότερα τον εαυτό του.
Να μην σου πω ΠΟΥ γράφω και την δική σου γνώμη, όπως και κάθε άλλου συριζομποτακίου!πήζον bot έγραψε: 24 Φεβ 2019, 21:54 χαμηλό αικιού, παλιάς κοπης μπαγλαμάς
εχω στριμωχτει, κωλοτούμπα, ρε σύνελθε σε διαβάζουν![]()
αυτό το έχω στριμωχτεί ειδικά![]()
![]()
εισαι αμελητέα ποσότητα και περίπτωση για λύπηση, στην ηλικία σου οι άνθρωποι μαλακώνουν, και γίνονται πιο διαλακτικοί και διαλεκτικοί. Μόνο συνθήματα και μαυροψυχιά(για να περάσει) βγαίνει απο εσένα. Μου προσάπτεις ανθελληνισμό στριμωγμα κωλοτούμπα. Εισαι πραγματικά για γέλια. Σε λυπάμαι, θα πρεπε να ντρέπεσαι. Υποστηρίζεις τα λαμόγια 24/7 και μιλας για ανθελληνισμό. Κατσε στα αυγά σου τιποτένιε, πουθενά.Nandros έγραψε: 24 Φεβ 2019, 21:55Να μην σου πω ΠΟΥ γράφω και την δική σου γνώμη, όπως και κάθε άλλου συριζομποτακίου!πήζον bot έγραψε: 24 Φεβ 2019, 21:54 χαμηλό αικιού, παλιάς κοπης μπαγλαμάς
![]()
Κόψε τις προσβολές γιατί και γω ξέρω να βρίζω.
Τώρα δεν έχει πια χοντρές βρισιές, μόνο ελαφρές όσο πατάει η γάτα;πήζον bot έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:46εισαι αμελητέα ποσότητα και περίπτωση για λύπηση, στην ηλικία σου οι άνθρωποι μαλακώνουν, και γίνονται πιο διαλακτικοί και διαλεκτικοί. Μόνο συνθήματα και μαυροψυχιά(για να περάσει) βγαίνει απο εσένα. Μου προσάπτεις ανθελληνισμό στριμωγμα κωλοτούμπα. Εισαι πραγματικά για γέλια. Σε λυπάμαι, θα πρεπε να ντρέπεσαι. Υποστηρίζεις τα λαμόγια 24/7 και μιλας για ανθελληνισμό. Κατσε στα αυγά σου τιποτένιε, πουθενά.Nandros έγραψε: 24 Φεβ 2019, 21:55Να μην σου πω ΠΟΥ γράφω και την δική σου γνώμη, όπως και κάθε άλλου συριζομποτακίου!πήζον bot έγραψε: 24 Φεβ 2019, 21:54 χαμηλό αικιού, παλιάς κοπης μπαγλαμάς
![]()
Γραψε μας και ποιές ήταν οι χοντρες βρισιές?Nandros έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:54Τώρα δεν έχει πια χοντρές βρισιές, μόνο ελαφρές όσο πατάει η γάτα;πήζον bot έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:46εισαι αμελητέα ποσότητα και περίπτωση για λύπηση, στην ηλικία σου οι άνθρωποι μαλακώνουν, και γίνονται πιο διαλακτικοί και διαλεκτικοί. Μόνο συνθήματα και μαυροψυχιά(για να περάσει) βγαίνει απο εσένα. Μου προσάπτεις ανθελληνισμό στριμωγμα κωλοτούμπα. Εισαι πραγματικά για γέλια. Σε λυπάμαι, θα πρεπε να ντρέπεσαι. Υποστηρίζεις τα λαμόγια 24/7 και μιλας για ανθελληνισμό. Κατσε στα αυγά σου τιποτένιε, πουθενά.Nandros έγραψε: 24 Φεβ 2019, 21:55
Να μην σου πω ΠΟΥ γράφω και την δική σου γνώμη, όπως και κάθε άλλου συριζομποτακίου!
Διαλλακτικός με αυτούς που ξεπουλάνε την χώρα μου; Θα αστειεύεσαι σίγουρα!
Επαναλαμβάνω: Να μην σου πω ΠΟΥ γράφω και την δική σου γνώμη, όπως και κάθε άλλου συριζομποτακίου!
Όσο για το αμελητέα, κοντός ψαλμός αλληλούια!
.
Λάθος! 10.000.000 δημοσιεύσει έχω!πήζον bot έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:59100000 δημοσιεύσεις να υπιστηρίζεις λαμόγια να διαστρεβλώνεις την αλήθεια σε αυτή την ηλικία μιλάμε για πολύ τελειωμένη περίπτωση. ΔΕν υπολογίζει κανεις τη γνωμη σου, εισαι γραφικός. Και μονο που με λες συριζομποτάκι αυτοξεφτιλίζεσαι. Προφανώς δεν έχει σημασία πιά. Παγια η ξεφτίλα.
Τις ξέχασες κιόλας; Αλτζχάιμερ κιόλας;πήζον bot έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:11Γραψε μας και ποιές ήταν οι χοντρες βρισιές?Nandros έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:54Τώρα δεν έχει πια χοντρές βρισιές, μόνο ελαφρές όσο πατάει η γάτα;πήζον bot έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:46 εισαι αμελητέα ποσότητα και περίπτωση για λύπηση, στην ηλικία σου οι άνθρωποι μαλακώνουν, και γίνονται πιο διαλακτικοί και διαλεκτικοί. Μόνο συνθήματα και μαυροψυχιά(για να περάσει) βγαίνει απο εσένα. Μου προσάπτεις ανθελληνισμό στριμωγμα κωλοτούμπα. Εισαι πραγματικά για γέλια. Σε λυπάμαι, θα πρεπε να ντρέπεσαι. Υποστηρίζεις τα λαμόγια 24/7 και μιλας για ανθελληνισμό. Κατσε στα αυγά σου τιποτένιε, πουθενά.
Επαναλαμβάνω: Να μην σου πω ΠΟΥ γράφω και την δική σου γνώμη, όπως και κάθε άλλου συριζομποτακίου!
Αλλο ένα παραμύθι..
Ρε αποσύρτε τον αυτόν δεν την παλεύει.
Δε θα την αντέξει τόση αναξιοπρέπεια όταν κάποια στιγμη την αντιληφθεί, προστατέυστε τον
γραψε ποιές είναι και θα σου φέρνω για κάθε μία 10 χειρότερες δικές σου ολίγιστεNandros έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:26Τις ξέχασες κιόλας; Αλτζχάιμερ κιόλας;πήζον bot έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:11Γραψε μας και ποιές ήταν οι χοντρες βρισιές?Nandros έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:54
Τώρα δεν έχει πια χοντρές βρισιές, μόνο ελαφρές όσο πατάει η γάτα;
Αλλο ένα παραμύθι..
Ρε αποσύρτε τον αυτόν δεν την παλεύει.
Δε θα την αντέξει τόση αναξιοπρέπεια όταν κάποια στιγμη την αντιληφθεί, προστατέυστε τον![]()