Παπαγαλάκι της συμφοράς, περιμένουμε να μας εξηγήσεις πόσο κοστίζουν οι πρόωρες συντάξειςbrb και tyt έγραψε: 25 Δεκ 2018, 14:25Όχι εμετικά συνθήματα και βρισιές, δεν είσαι σε γήπεδο. Τεχνοκρατικά και με παράθεση στοιχείων παρακαλώ.Esperos έγραψε: 25 Δεκ 2018, 14:19Όσο διαβάζω τέτοιες προπαγανδες, τόσο πιο πολύ πείθομαι πως μόνο Δημιουργία Ξανα στην κάλπη.brb και tyt έγραψε: 25 Δεκ 2018, 13:56
Με ποιον νόμο;
Συμφωνώ ότι θα έπρεπε να μπουν εισοδηματικά κριτήρια αν και το Σύνταγμα προβλέπει την ισονομία για όλους οπότε περιπλέκεται το πράγμα.
Ποιες είναι οι πρόωρες συντάξεις για τις οποίες το άλλο τζημερόφωνο ωρύεται και πόσο είναι το συνολικό ποσό; Μήπως ξέρεις;
Μιας και ενδιαφέρεσαι για τις συντάξεις, οι μειώσεις τωμ μισθών, τα 4ωρα και η μαύρη εργασία στοιχίζουν στα ταμεία 7 ΕΝΦΙΑ (20 δισ ευρώ) το χρόνο.
Εννοείται ότι έχω δεχτεί ότι δεν μπορείς/θέλεις να απαντήσεις στα άλλα ερωτήματα που έβαλα πιο πάνω.
Τα τρωκτικά οι κρατιστές που διαλύουν το σύμπαν για να παντελονιάσουν μια κρατική επιδότηση,
μόνο με δημοκρατία θα εξαφανισθούν.
Ουστ απο δω χαμούρηδες, φτου σας μου@@ με κάνατε και έβρισα μέρα πουνε
Οι ερωτήσεις είναι πιο πάνω και δέχομαι ότι δεν μπορείς/θέλεις να απαντήσεις.
Να προσθέσω κάτι στο οποίο αν μπορείς/θέλεις τοποθετήσου: Μιας και ενδιαφέρεσαι για τις συντάξεις, οι μειώσεις των μισθών, η 4ωρη εργασία και η μαύρη εργασία στοιχίζουν στα ασφαλιστικά ταμεία 7 ΕΝΦΙΑ (20 δισ ευρώ).
πως βοηθανε την οικονομία, ποιοι τις λαμβάνουν και γιατί δεν κατήργησαν τις ρυθμίσεις σκάνδαλα
των πρόωρων συντάξεων με ένα νόμο σε μια νύχτα όπως ήθελαν να κάνουν για τα μνημόνια
Τα υπόλοιπα που λες είναι μαλακίες εις τον κύβο.
Η αισθητική μου μια χαρά είναι και βρίζω κιόλας τους άχρηστους και τα ληγούρια τους κρατιστές
και αν ποτέ διαπιστώσω κόμμα που θα επιδιώξει να στείλει τους κρατιστές ληγούρια τρωκτικά
σε ποινικό δικαστήριο θα το ψηφίσω αμέσως. Ζω για να δω συνδικαλιστές σε στυλ φωτόπουλος να
δημεύεται η περιουσία τους και να πηγαίνουν σε αγροτικές φυλακές να σκάβουν ισόβια.
Και περιορισμένης ευθύνης σαν κατι τύπους που λένε αυτά που λες, να πάνε για ψυχιστρική νοσηλεία