κλασσικη περιπτωση βλαβης.Ερμής έγραψε: 27 Μαρ 2025, 15:25 το λεπον
η έτσι ζητησε συνάντηση.
ο δικός μου πήγε.
του την ειπε οτι δε προσπάθησε καθόλου παρόλο που τον έστειλε
Τις λέει "μα με έστειλες"
"ναι αλλά για να μη προσπαθήσεις πάει να πει οτι δε σε νοιάζει, το οτι εγώ το είπα πάνω στα νευρα μου, πάει να πει οτι το ήθελα πραγματικα;"
οτι νάναι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Για πείτε μια γνώμη κυρίως οι γυναίκες.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Για πείτε μια γνώμη κυρίως οι γυναίκες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Το δεύτερο που έγραψα είναι ακόμη καλύτεροΑσέβαστος έγραψε: 27 Μαρ 2025, 18:33κλασσικη περιπτωση βλαβης.Ερμής έγραψε: 27 Μαρ 2025, 15:25 το λεπον
η έτσι ζητησε συνάντηση.
ο δικός μου πήγε.
του την ειπε οτι δε προσπάθησε καθόλου παρόλο που τον έστειλε
Τις λέει "μα με έστειλες"
"ναι αλλά για να μη προσπαθήσεις πάει να πει οτι δε σε νοιάζει, το οτι εγώ το είπα πάνω στα νευρα μου, πάει να πει οτι το ήθελα πραγματικα;"
οτι νάναι;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Rocco Siffredi
Ο δικός σου όντως βράχος ή θα κατρακύλισει; 
Τον έχω κάνει τουρμπο εκει που τον πονάει, οπότε εκεί βασίζομαι και εγώ.
Επίσης απο οτι μου είπε η έτσι έκανε τη μλκια να του πει "σε επτα χρονια σχέση που είχα εκείνος προσπαθούσε..."
Αυτο του γάμησε το έτσι ρε καραμάνη ,σε συνδυασμό με το φτιάξιμο που του έχω κάνει ήδη.
Βέβαια απο ότι μου λέει του στέλνει καλημέρα και καληνύχτα κάθε μέρα.
Θα δείξει.Ερμής έγραψε: 28 Μαρ 2025, 11:13Τον έχω κάνει τουρμπο εκει που τον πονάει, οπότε εκεί βασίζομαι και εγώ.
Επίσης απο οτι μου είπε η έτσι έκανε τη μλκια να του πει "σε επτα χρονια σχέση που είχα εκείνος προσπαθούσε..."
Αυτο του γάμησε το έτσι ρε καραμάνη ,σε συνδυασμό με το φτιάξιμο που του έχω κάνει ήδη.
Μπορεί ο φίλος σου να παίρνει τα πάνω του για λίγο, θεωρώντας ότι έχει το πάνω χέρι στην κατάσταση και να αποφασίσει να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.
Το τι λέει σ´ εσένα είναι άσχετο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ελπίζω να κρατήσει στάση. Δε την θέλω ούτε δίπλα του, ούτε εντος παρέας.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Μαρ 2025, 11:21Θα δείξει.Ερμής έγραψε: 28 Μαρ 2025, 11:13Τον έχω κάνει τουρμπο εκει που τον πονάει, οπότε εκεί βασίζομαι και εγώ.
Μπορεί ο φίλος σου να παίρνει τα πάνω του για λίγο, θεωρώντας ότι έχει το πάνω χέρι στην κατάσταση και να αποφασίσει να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.
Το τι λέει σ´ εσένα είναι άσχετο.
-
mitsokollias
- Phorum.gr user: Mitsokollias
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ :
"Μπου χου χου , ούτε για φτύσιμο δεν με έχουν οι 45αρες"
Νομίζω γλιτώσαμε απο αυτή την ιστορία.
- Rocco Siffredi
Για λέγε για λέγε ...
Το εύχομαι. Αλλά ακόμη είναι σχετικά νωρίς και για τους δυο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
O άλλος έχει φάει πολύ χοντρή ξενέρα που του ειπε η έτσι "ο πρώην μου προσπαθούσε, δεν έφευγε με την πρώτη δυσκολία" συν το οτι "Το χωρίζουμε το έιπα πάνω στα νεύρα μου, εσυ τι έκανες για να με πείσεις για το αντίθετο;"
Αυτο σε συνδυασμό που τον είχα φορτώσει πολύ άσχημα στο θέμα "πρωην" τον έχει ξενερώσει
Έχουν να στείλουν 3-4 μέρες και δε τον βλέπω διατεθειμένο να τον ενδιαφέρει προσέγγιση.
Θα δούμε.
Αυτο σε συνδυασμό που τον είχα φορτώσει πολύ άσχημα στο θέμα "πρωην" τον έχει ξενερώσει
Έχουν να στείλουν 3-4 μέρες και δε τον βλέπω διατεθειμένο να τον ενδιαφέρει προσέγγιση.
Θα δούμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 59 Απαντήσεις
- 2874 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν