Για δωσε παραδειγματα.sharp έγραψε: 01 Μαρ 2025, 18:07Σου ξεφεύγουν σε άλλα θέματα...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ή με την πατρίδα μας ή με τον Τραμπ
- Οργισμένος
Re: Ή με την πατρίδα μας ή με τον Τραμπ
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
ρε πορδο ναζι, ασε τα κηρυγματα και αντε να προσκυνησεις τον χιτλερ.nemo έγραψε: 01 Μαρ 2025, 18:20λαος που αν ειχε πυρηνικα θα ειχε προκαλεσει 3ππ χωρις να νοιαζεται αν θα μεινει καποιος ζωντανοςΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2025, 17:57Όταν χτυπιέστε εσείς σαν χταπόδια από το Είδωλο, έστε έτοιμοι να σας χαρακτηρίσουν γούτσου γούτσου αρχιδάκια.nemo έγραψε: 01 Μαρ 2025, 17:47
το εξηγησε ο τραμπ χθες βρες το βιντεο και δεστο για να σου φυγουν οι αποριες
και τα γουτσου γουτσου ...ο ζελενσκι πρεπει να κτυπηθει σαν το χταποδι εκατο φορες
μεχρι να παρακαλαει γονατιστος ....δεν εχεις ιδεα τι σημανει ουκρανικο ορκ ο πιο βλαμμενος λαος
της ευρωπης
Άσε που τα χταπόδια είναι πιο έξυπνα από σας.
και λιγα λεω ..το μισος που εχουν για τους ρωσους δεν εχει προηγουμενο για λαους
επισης για να εχω αυτην την γνωμη σημαινει οτι γνωριζω κατι προσωπικα
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Εγώ καταλαβαίνω μαλλόν εσύ αδυνατείς να αντιληφθείς ότι εφ'όσον είναι έτσι όπως τα λές,που είναι,τότε ο Ζελένσκι δεν έχει κανένα λόγο να υπογράψει τίποτα με τη κυβέρνηση του Τράμπ,καθώς,μόνος σου το είπες ότι ο Τραπ δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα για την Ουκρανία...nostromos έγραψε: 01 Μαρ 2025, 18:26ανθρωπος του Μπους ηταν και ο αλλος αρθρογραφος της wp... λοιπον και εγω σου εξηγησα οτι αυτο που ζητησε ως εγγυηση δεν του το εδινε ουτε ο Μπαιντεν ... ποσο πιο ξεκαθαρο να το κανω ...? δεν υπαρχει περιπτωση να παμε σε συμφωνια ειρηνης με στρατο των ΗΠΑ στην Ουκρανια ... δηλαδη να εχει γινει πολεμος για να μην μπει η Ουκρανια στο ΝΑΤΟ και να δεχτει η Μοσχα ενω νικαει να μπουνε στρατιωτες των ΗΠΑ στα συνορα της ... τι δεν καταλαβαινεις ...?exiledd έγραψε: 01 Μαρ 2025, 18:20Ο Bessent επιλογή του Tramp...υποστηρικτής του Ζελένσκι;nostromos έγραψε: 01 Μαρ 2025, 17:56
μην γινεσαι αγενης και μην γραφεις ανοησιες ... οι ιδιοι οι υποστηρικτες του στις ΗΠΑ τον αδειασαν
https://twitter.com/MarioNawfal/status/ ... 2858030412
Αυτόν λες;
Γιατί παίρνετε τέτοια θέση κατά του Ζ.;
Τι χώρα του προσπαθεί να σώσει και σου εξήγησα και στο άλλο ότι αυτά που του ζητούν στην ουσία δεν εξασφαλίζουν την Ουκρανία καθόλου;
Απλά ζητάνε λεφτά σε είδος και αυτό είναι...
Άκυρο δεν είναι ο Bessent ένας άκυρος,Jennings,δεν μου λέει κάτι...
Να δώσει πίσω αυτά που πήρε ως βοήθεια,οκ,το βλέπω,αν και δεν ξηγιέσαι έτσι σε έναν σύμμαχό σου την ώρα που πολεμάει,να του θυμίζεις ότι σου χρωστάει,την ώρα που διακυβεύονται όλα για όλα...
Να δώσει παραπάνω όμως και να πάρει ουσιαστικά τίποτα,να τον πιάσει κώτσο ο Τραμπ,όχι.
Καλύτερα να παραδωθεί άνευ όρων στον Πούτιν,λίγο-πολύ τα ίδια θα χάσει...
Επαναλαμβανόμαστε όμως,έχω την εντύπωση...
ας παραδοθει τοτε στον Πουτιν και ας μην μας πρηζει τα παπαρια ... η συμφωνια ειναι αυτη που ειναιexiledd έγραψε: 01 Μαρ 2025, 20:12Εγώ καταλαβαίνω μαλλόν εσύ αδυνατείς να αντιληφθείς ότι εφ'όσον είναι έτσι όπως τα λές,που είναι,τότε ο Ζελένσκι δεν έχει κανένα λόγο να υπογράψει τίποτα με τη κυβέρνηση του Τράμπ,καθώς,μόνος σου το είπες ότι ο Τραπ δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα για την Ουκρανία...nostromos έγραψε: 01 Μαρ 2025, 18:26ανθρωπος του Μπους ηταν και ο αλλος αρθρογραφος της wp... λοιπον και εγω σου εξηγησα οτι αυτο που ζητησε ως εγγυηση δεν του το εδινε ουτε ο Μπαιντεν ... ποσο πιο ξεκαθαρο να το κανω ...? δεν υπαρχει περιπτωση να παμε σε συμφωνια ειρηνης με στρατο των ΗΠΑ στην Ουκρανια ... δηλαδη να εχει γινει πολεμος για να μην μπει η Ουκρανια στο ΝΑΤΟ και να δεχτει η Μοσχα ενω νικαει να μπουνε στρατιωτες των ΗΠΑ στα συνορα της ... τι δεν καταλαβαινεις ...?exiledd έγραψε: 01 Μαρ 2025, 18:20
Ο Bessent επιλογή του Tramp...υποστηρικτής του Ζελένσκι;
Αυτόν λες;
Γιατί παίρνετε τέτοια θέση κατά του Ζ.;
Τι χώρα του προσπαθεί να σώσει και σου εξήγησα και στο άλλο ότι αυτά που του ζητούν στην ουσία δεν εξασφαλίζουν την Ουκρανία καθόλου;
Απλά ζητάνε λεφτά σε είδος και αυτό είναι...
Άκυρο δεν είναι ο Bessent ένας άκυρος,Jennings,δεν μου λέει κάτι...
Να δώσει πίσω αυτά που πήρε ως βοήθεια,οκ,το βλέπω,αν και δεν ξηγιέσαι έτσι σε έναν σύμμαχό σου την ώρα που πολεμάει,να του θυμίζεις ότι σου χρωστάει,την ώρα που διακυβεύονται όλα για όλα...
Να δώσει παραπάνω όμως και να πάρει ουσιαστικά τίποτα,να τον πιάσει κώτσο ο Τραμπ,όχι.
Καλύτερα να παραδωθεί άνευ όρων στον Πούτιν,λίγο-πολύ τα ίδια θα χάσει...
Επαναλαμβανόμαστε όμως,έχω την εντύπωση...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Συμφωνία που το ένα σκέλος δε βάζει τίποτα στην εξίσωση, ούτε εγγυήσεις ούτε τίποτα απλά ζητά έξτρα 200 δις.
Αν εσύ το υπερασπίζεσαι αυτό, πάσο...
Σοβαρά τι προσφέρει ο Τραμπ;
Ό,τι θα πει ένα καλό λόγο στο φίλο του το Βλαδίμηρο;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Αυτοί βέβαια ονειρεύονται κατάλυση της αστικής δημοκρατίας που θα ανοίξει τον δρόμο προς τον κομμουνισμό. Κάπου το λένε κι όλας
- taxalata xalasa
ναζεί κανείς ή να μιζεί...;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Η μονη λυση για την Ευρώπη είναι η ενωση των χωρων της σε ενα ομοσποδο κρατος 450 εκατομμυρίων.
Και οι τυφλοι το βλεπουν, αλλα οι τοπικες κυβερνησεις και το σκυλολοι των καρεκλοκενταυρων των Βρυξελλών δεν προκειται να παρατησουν ετσι ευκολα τις κουταλες παρα μονο αν νιωσουν οτι απειλειται η ύπαρξη τους. Μονο που αν φτασει σε αυτό το σημείο πιθανόν να είναι ήδη αργά.
Και οι τυφλοι το βλεπουν, αλλα οι τοπικες κυβερνησεις και το σκυλολοι των καρεκλοκενταυρων των Βρυξελλών δεν προκειται να παρατησουν ετσι ευκολα τις κουταλες παρα μονο αν νιωσουν οτι απειλειται η ύπαρξη τους. Μονο που αν φτασει σε αυτό το σημείο πιθανόν να είναι ήδη αργά.
πολύ αργά για αυτό μάλλον. Με ευθύνη των Γερμανών κυρίως.panos291 έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:48 Η μονη λυση για την Ευρώπη είναι η ενωση των χωρων της σε ενα ομοσποδο κρατος 450 εκατομμυρίων.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
άψογοι. ούτε εγώ δεν θα το έγραφα καλύτερα. εδώ όλο:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ
Ως τώρα η Ουκρανία είχε τα όπλα της Ευρώπης, από χθες έχει και την καρδιά της. Το ακόμα πιο σπουδαίο: Η Ουκρανία γίνεται το σύμβολο μιας νέας ευρωπαϊκής αντιφασιστικής πατρίδας.
Η θρασύδειλη ενέδρα που ο Κουίσλιγκ Τραμπ και ο Βανς-Πούτιν έστησαν στο γενναίο ηγέτη της ηρωικής Ουκρανίας δεν θα αργήσει να μετατραπεί σε πολιτικό Βατερλό τους.
Στο μεταξύ οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να ετοιμάζονται για πόλεμο. Τα τσιράκια δεν θα αποτολμούσαν την ενέδρα χωρίς το αφεντικό τους να είχε αποφασίσει να επιταχύνει την επίθεση του στην Ευρώπη μετά την αρπαγή από αυτά της προεδρίας των ΗΠΑ.
Ζήτω η ενότητα των ευρωπαϊκών λαών και χωρών. Κάτω η πέμπτη φάλαγγα του Πούτιν στην ΕΕ. Ενότητα με τις χώρες και τους λαούς του τρίτου κόσμου. Ψωμί και όπλα για μια νικηφόρα αντίσταση στο ρωσοκινέζικο νεοναζιστικό Άξονα !!!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
δεν ειναι ουτε πολιτικη ουτε ακομη και θεμα επιβιωσης της ουκρανιας αυτο που λεςexiledd έγραψε: 01 Μαρ 2025, 20:32 Συμφωνία που το ένα σκέλος δε βάζει τίποτα στην εξίσωση, ούτε εγγυήσεις ούτε τίποτα απλά ζητά έξτρα 200 δις.
- Dwarven Blacksmith
Ε αφού αυτούς παίζει να τους θεωρεί η Λιζ Τσέινι υπερβολικά νηοκονς για την αισθητική της.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:56άψογοι. ούτε εγώ δεν θα το έγραφα καλύτερα. εδώ όλο:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ
Ως τώρα η Ουκρανία είχε τα όπλα της Ευρώπης, από χθες έχει και την καρδιά της. Το ακόμα πιο σπουδαίο: Η Ουκρανία γίνεται το σύμβολο μιας νέας ευρωπαϊκής αντιφασιστικής πατρίδας.
Η θρασύδειλη ενέδρα που ο Κουίσλιγκ Τραμπ και ο Βανς-Πούτιν έστησαν στο γενναίο ηγέτη της ηρωικής Ουκρανίας δεν θα αργήσει να μετατραπεί σε πολιτικό Βατερλό τους.
Στο μεταξύ οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να ετοιμάζονται για πόλεμο. Τα τσιράκια δεν θα αποτολμούσαν την ενέδρα χωρίς το αφεντικό τους να είχε αποφασίσει να επιταχύνει την επίθεση του στην Ευρώπη μετά την αρπαγή από αυτά της προεδρίας των ΗΠΑ.
Ζήτω η ενότητα των ευρωπαϊκών λαών και χωρών. Κάτω η πέμπτη φάλαγγα του Πούτιν στην ΕΕ. Ενότητα με τις χώρες και τους λαούς του τρίτου κόσμου. Ψωμί και όπλα για μια νικηφόρα αντίσταση στο ρωσοκινέζικο νεοναζιστικό Άξονα !!!
- NewModelArmy
Γιγαντες,τεραστιοι,ανυπερβλητοι
Περηφανος οσο ποτε για την ψηφο μου στην ΟΑΚΚΕ στις Ευρωεκλογες.
Περηφανος οσο ποτε για την ψηφο μου στην ΟΑΚΚΕ στις Ευρωεκλογες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 1039 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
-
- 4 Απαντήσεις