Εσύ είσαι ενάντια στη πορεία;ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Φεβ 2025, 18:22Στο δημοψήφισμα δεν ψήφισα καν.vantono έγραψε: 27 Φεβ 2025, 18:19ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Φεβ 2025, 17:33
Τα δικά "σας" άτομα δεν πιάνονται σ' αυτές τις φάσεις.
Στην τελική, τί ακριβώς εμποδίζουν τα "άτομα" του καθενός ένα συλλογικό κατέβασμα;
Με το ίδιο σκεπτικό, μπορώ να έχω κι εγώ συνοδεία από "δικά μου" άτομα, σε μικρό αριθμό αλλά πλήρως ενδεικτικό τόσο σε διαλόγους όσο και σε εφαρμοσμένο επιθετικό αντίλογο.![]()
Οπότε, κόψτε τις παπαριές και δεχτείτε την πρόσκληση.
Αν δεν, άντε γειά σε όλες τις επιλεκτικά αφανείς επαναστατικές πορδές που κάνουν "μπου" και τρέμει το σύμπαν.![]()
Οκ, στις κανονικές εκλογές πάντα ψήφιζα αλλά σιγά μην έμπαινα στη διαδικασία να μπω σε ένα γελοίο ψευτοδίλημμα, που συνέταξε μία μουρλή ιέρεια.
ΥΓ. Και αν θεωρείς ως δικά μου άτομα κάτι κυριούληδες σαν αυτόν που παρέθεσες, είσαι βαθιά νυχτωμένος.
Δεν θέλω καν να βάλω εικόνες από τα δικά σας θηλυκά...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εσείς γιατί θα πάτε στην διαδήλωση για τα Τέμπη ?
- Fata_Morgana
Re: Εσείς γιατί θα πάτε στην διαδήλωση για τα Τέμπη ?
Εγώ είμαι ενάντια στα παπαροειδή φοβικά φωνασκούντα.Fata_Morgana έγραψε: 27 Φεβ 2025, 18:25Εσύ είσαι ενάντια στη πορεία;ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Φεβ 2025, 18:22Στο δημοψήφισμα δεν ψήφισα καν.
Οκ, στις κανονικές εκλογές πάντα ψήφιζα αλλά σιγά μην έμπαινα στη διαδικασία να μπω σε ένα γελοίο ψευτοδίλημμα, που συνέταξε μία μουρλή ιέρεια.
ΥΓ. Και αν θεωρείς ως δικά μου άτομα κάτι κυριούληδες σαν αυτόν που παρέθεσες, είσαι βαθιά νυχτωμένος.
Δεν θέλω καν να βάλω εικόνες από τα δικά σας θηλυκά...
Με τις πορείες/συγκεντρώσεις/εκθέσεις, ποτέ δεν είχα πρόβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οπότε, τα πορδοφόρα παπαράκια ας βρουν κάτι πιο συμβατό με το είδος τους από τις γάτες...
Και κατά τα φαινόμενα, το έχουν ήδη βρει.
Και κατά τα φαινόμενα, το έχουν ήδη βρει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Έχεις πολύ φάση ρε δικέ μου.vantono έγραψε: 27 Φεβ 2025, 13:21 Χιπστεροκνιτισμός και προχωκαγκουρισμός 4thewin![]()
Kαι μην ξεχνιόμαστε, αυριο τελειώνουμε αμεσα τους Τέλος που τυχόν βρεθουν ανάμεσά μας![]()
![]()
Ειτε το κανουν με κουκούλα είτε χωρίς κουκουλα, οποιος παει να ακουμπησει ενστολο εχει γαμηθει (και θα του αρεσει πολυ, μπορω να το εγγυηθω)
Ετσι για να δειτε ποιοι ειμεθα οι παραγματικοί κυρΠαντελήδες κατα βαθος. Εμεις λατρεύουμε την ταξη και τα σωματα ασφαλείας οσο κανείς άλλος και θα τα προστατεύσομεν![]()
Μάλλον δεν έχεις βρεθεί σε απόσταση χιλιομέτρου, ούτε με ομάδα φανατικών σκακιστών.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εχω προστατέψει άκρως επιτυχημένα τη βουλη πύτε μου, οταν ημουν σχεδον τσιπιρικάς ακομαFeindflug έγραψε: 27 Φεβ 2025, 19:16Έχεις πολύ φάση ρε δικέ μου.vantono έγραψε: 27 Φεβ 2025, 13:21 Χιπστεροκνιτισμός και προχωκαγκουρισμός 4thewin![]()
Kαι μην ξεχνιόμαστε, αυριο τελειώνουμε αμεσα τους Τέλος που τυχόν βρεθουν ανάμεσά μας![]()
![]()
Ειτε το κανουν με κουκούλα είτε χωρίς κουκουλα, οποιος παει να ακουμπησει ενστολο εχει γαμηθει (και θα του αρεσει πολυ, μπορω να το εγγυηθω)
Ετσι για να δειτε ποιοι ειμεθα οι παραγματικοί κυρΠαντελήδες κατα βαθος. Εμεις λατρεύουμε την ταξη και τα σωματα ασφαλείας οσο κανείς άλλος και θα τα προστατεύσομεν![]()
Μάλλον δεν έχεις βρεθεί σε απόσταση χιλιομέτρου, ούτε με ομάδα φανατικών σκακιστών.
Δυνατό βιογραφικό, δεν παιζεις
Οπως τις αρπαξαν επικά τότε τα προβόκια (τα κουκουλίσια) ετσι θα τελειώσουν και αυριο οι καθε λογής (Γουλιέλμοι) Τέλος αν βρεθουν σε εντεταλμένη υπηρεσία
με τετοιο βιογραφικο παραμενεις κνιτης ? δεν εκανες τπτ αλλο στη ζωη σου ?
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τότε ήμουν κνίτης/κνατατζήςΝon4me έγραψε: 27 Φεβ 2025, 19:23 με τετοιο βιογραφικο παραμενεις κνιτης ? δεν εκανες τπτ αλλο στη ζωη σου ?
Απο μια ηλικία και μετά δεν ισχύει αυτος ο χαρακτηρισμός, αγαπητέ.
Μην κρινεις απο τον εαυτό σου που εχεις ακομα φοιτητικά πακέτα, δαπύτε μου
Συνέχισε έτσι τσιπιρίκο και θα αναδειχθείς στο απόλυτο άιντολ της χιπστεροκαγκουροσύνης...vantono έγραψε: 27 Φεβ 2025, 19:22Εχω προστατέψει άκρως επιτυχημένα τη βουλη πύτε μου, οταν ημουν σχεδον τσιπιρικάς ακομαFeindflug έγραψε: 27 Φεβ 2025, 19:16Έχεις πολύ φάση ρε δικέ μου.vantono έγραψε: 27 Φεβ 2025, 13:21 Χιπστεροκνιτισμός και προχωκαγκουρισμός 4thewin![]()
![]()
Μάλλον δεν έχεις βρεθεί σε απόσταση χιλιομέτρου, ούτε με ομάδα φανατικών σκακιστών.![]()
Δυνατό βιογραφικό, δεν παιζεις![]()
Οπως τις αρπαξαν επικά τότε τα προβόκια (τα κουκουλίσια) ετσι θα τελειώσουν και αυριο οι καθε λογής (Γουλιέλμοι) Τέλος αν βρεθουν σε εντεταλμένη υπηρεσία![]()
Ακόμη και οι κνίτες ήταν πιο σοβαροί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αφου δεν μου το κοβουν τι να κανω ?vantono έγραψε: 27 Φεβ 2025, 19:25Τότε ήμουν κνίτης/κνατατζήςΝon4me έγραψε: 27 Φεβ 2025, 19:23 με τετοιο βιογραφικο παραμενεις κνιτης ? δεν εκανες τπτ αλλο στη ζωη σου ?![]()
Απο μια ηλικία και μετά δεν ισχύει αυτος ο χαρακτηρισμός, αγαπητέ.
Μην κρινεις απο τον εαυτό σου που εχεις ακομα φοιτητικά πακέτα, δαπύτε μου![]()
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ολοι αυριο στο Συνταγμα για τους αδικοχαμενους νεκρους των Τεμπων Κωστα Πρασσα Βασιλη Καλογηρου Αιρτον Σενα Μανωλη Λιδακη και Μπομπαν Γιανκοβιτς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 27 Φεβ 2025, 19:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
vantono έγραψε: 27 Φεβ 2025, 18:19ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Φεβ 2025, 17:33Τα δικά "σας" άτομα δεν πιάνονται σ' αυτές τις φάσεις.Fata_Morgana έγραψε: 27 Φεβ 2025, 17:24
Γιατί θα κατέβουμε πολλοί με δικά μας άτομα. Εμείς θα είμαστε περίπου στους 20. Έπεισα και ακόμα και τους γονείς μου να πάνε![]()
Στην τελική, τί ακριβώς εμποδίζουν τα "άτομα" του καθενός ένα συλλογικό κατέβασμα;
Με το ίδιο σκεπτικό, μπορώ να έχω κι εγώ συνοδεία από "δικά μου" άτομα, σε μικρό αριθμό αλλά πλήρως ενδεικτικό τόσο σε διαλόγους όσο και σε εφαρμοσμένο επιθετικό αντίλογο.![]()
Οπότε, κόψτε τις παπαριές και δεχτείτε την πρόσκληση.
Αν δεν, άντε γειά σε όλες τις επιλεκτικά αφανείς επαναστατικές πορδές που κάνουν "μπου" και τρέμει το σύμπαν.![]()
Εν τω μεταξύ κάπου τον είχανε βρεί αυτόν με το κρασί, και νομίζω έλεγε οτι είναι μπατιράκος.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
vantono έγραψε: 27 Φεβ 2025, 13:21 Χιπστεροκνιτισμός και προχωκαγκουρισμός 4thewin![]()
![]()

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Iced Earth
- Phorum.gr user: Jon Schaffer
Θα πάω με την σημαία του Μεγάλου μας Σιωνιστικού κράτους. Του Ισραήλ μας. Και θα φωνάζω να ασπαστούν οι Έλληνες το Ταλμούδ.
- ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
ου κλέψεις
ου φονεύσεις
Όλα τα χαζά μωρά στην επαναστατική πίστα. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 1481 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-