!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κίνημα Δημοκρατίας: το νήμα του κόμματος Κασσελάκη
Re: Κίνημα Δημοκρατίας: το νήμα του κόμματος Κασσελάκη
Το μόνο που με ενοχλεί στο νέο κόμμα είναι αυτά τα κουλά πατριωτικά που κάνει ο Κασσελάκης. Με το ζόρι τα αντέχω.
Ναι μωρέ. Τώρα κότες δεν θα ξαναμιλήσουν για Κασσελάκη, θα το παίζουν ενωμένοι σα να μην τρέχει μια μπας κ επιβιώσουν πολιτικά κ μπουν στην επόμενη βουλή.Libre arbitre έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 07:37 Αυτό το ότι δεν έκανε δήλωση το πρόσεξα κι εγώ. Την προηγούμενη φορά είχε κάνει δήλωση;
6 μάλλον. Κ ο Κόκκαλης δεν πήγε να ψηφίσει.Archer29 έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 07:30 5 λοιπόν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν πήγαν καν να ψηφίσουν στις εκλογές παρωδία χθές που έδωσε τον ψευτοπρόεδρο Φάμελλο
Ήδη όμως έχουν ενταχθεί 5 βουλευτές στους Δημοκρατικούς του Κασσελάκη. Σύνολο 10 χρειάζονται για ΚΟ. Οπότε μπορεί να μην χρειαστούν οι εφεδρείες των 2 από Πλεύση.
https://twitter.com/Psych19555392/statu ... 4312798629
Η Θρασκιά πριν λίγο ΣΚΑΙ είπε περιμένει απαντήσεις από Φάμελλο για όσα έγιναν στο συνέδριο.
7η?για να δούμε.
7η?για να δούμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Archer29 την 25 Νοέμ 2024, 09:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Μαθηματικά Μουμτζή.
https://www.liberal.gr/s-moymtzis/toys- ... oys-misoys
Όλοι στον χώρο είναι απομιμήσεις του ΠΑΣΟΚ του Αντρέα.
https://www.liberal.gr/s-moymtzis/toys- ... oys-misoys
Χωρίς αυτά δεν έχει ψήφους.Καταντάς σύριζα.Archer29 έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 07:37 Το μόνο που με ενοχλεί στο νέο κόμμα είναι αυτά τα κουλά πατριωτικά που κάνει ο Κασσελάκης. Με το ζόρι τα αντέχω.
-
Mike Bassett
Plot twist: Ο Σαμαράς μπαίνει στο Κίνημα Δημοκρατίας. Λέω εγώ τώρα...
- Οργισμένος
nai ενταξει οκMike Bassett έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 10:29 Plot twist: Ο Σαμαράς μπαίνει στο Κίνημα Δημοκρατίας. Λέω εγώ τώρα...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Κασσιμάτη μένει ΣΥΡΙΖΑ μόλις το δήλωσε.
Πάντως με το σταυρό στο χέρι θα πηγαίνει ο Κασσελάκης μέχρι τις εκλογές.
ΚΟ χλωμό το κόβω να καταφέρει.
Πάντως με το σταυρό στο χέρι θα πηγαίνει ο Κασσελάκης μέχρι τις εκλογές.
ΚΟ χλωμό το κόβω να καταφέρει.
Δημοσκοπικά (GPO) το κασσελοκόμμα (1,5%) περνάει με βραχεία κεφαλή τους σπαρτιάτες του Στίγκα (1,2%) και φέρνει ισοπαλία με τον Γιάνη (λογικό, ούτε εγώ δεν θα τονέ ψηφίσω πλέον).
Με την προβολή που κάνουν μέρα-νύχτα τα τελεβίζια και τα ΜΚΔ στον stefanos, δεν το λες ακριβώς και θρίαμβο.
Με την προβολή που κάνουν μέρα-νύχτα τα τελεβίζια και τα ΜΚΔ στον stefanos, δεν το λες ακριβώς και θρίαμβο.
πες μας και τους λογους που σε στεναχωρησε ο γιανης με ενα ν -για να δεσουμε και το γλυκοΝαύτης έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 13:07 Δημοσκοπικά (GPO) το κασσελοκόμμα (1,5%) περνάει με βραχεία κεφαλή τους σπαρτιάτες του Στίγκα (1,2%) και φέρνει ισοπαλία με τον Γιάνη (λογικό, ούτε εγώ δεν θα τονέ ψηφίσω πλέον).
Στην δημοσκόπηση της GPO δεν υπάρχει κόμμα Κασσελακη που να καταγραφεί κάποιο ποσοστό.Ναύτης έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 13:07 Δημοσκοπικά (GPO) το κασσελοκόμμα (1,5%) περνάει με βραχεία κεφαλή τους σπαρτιάτες του Στίγκα (1,2%) και φέρνει ισοπαλία με τον Γιάνη (λογικό, ούτε εγώ δεν θα τονέ ψηφίσω πλέον).
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μωρή δευτερότριτη 5 ημερών δημοσκόπηση που την παίζει σήμερα το ΠΘ και παραπολιτικά ΧΩΡΙΣ να μετριέται το Κίνημα Δημοκρατίας αφού τότε δεν είχε δημιουργηθεί.Ναύτης έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 13:07 Δημοσκοπικά (GPO) το κασσελοκόμμα (1,5%) περνάει με βραχεία κεφαλή τους σπαρτιάτες του Στίγκα (1,2%) και φέρνει ισοπαλία με τον Γιάνη (λογικό, ούτε εγώ δεν θα τονέ ψηφίσω πλέον).
Αυτό που καταγράφει για τον Κασσελάκη είναι ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ αναφορές. Με 1.5% αυθόρμητες σε κανονική καταγραφή/ερώτημα πιάνει τουλάχιστον 7% χοντρικά από την μέχρι τώρα δημοσκοπική εμπειρία.
Άσχετη ναύταινα διάβαζε μωρή πρώτα τι αναπαράγεις

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Archer29 την 25 Νοέμ 2024, 13:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τράβα φάε την τουλούμπα σου εσύ και μην ανακατεύεσαι στις συζητήσεις των μεγάλων.nemo έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 13:11πες μας και τους λογους που σε στεναχωρησε ο γιανης με ενα ν -για να δεσουμε και το γλυκοΝαύτης έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 13:07 Δημοσκοπικά (GPO) το κασσελοκόμμα (1,5%) περνάει με βραχεία κεφαλή τους σπαρτιάτες του Στίγκα (1,2%) και φέρνει ισοπαλία με τον Γιάνη (λογικό, ούτε εγώ δεν θα τονέ ψηφίσω πλέον).
Κι όμως υπάρχει.zteo έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 13:14Στην δημοσκόπηση της GPO δεν υπάρχει κόμμα Κασσελακη που να καταγραφεί κάποιο ποσοστό.Ναύτης έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 13:07 Δημοσκοπικά (GPO) το κασσελοκόμμα (1,5%) περνάει με βραχεία κεφαλή τους σπαρτιάτες του Στίγκα (1,2%) και φέρνει ισοπαλία με τον Γιάνη (λογικό, ούτε εγώ δεν θα τονέ ψηφίσω πλέον).
Μην κάνεις έτσι, θα σού κοπεί η περίοδος.Archer29 έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 13:24Μωρή δευτερότριτη 5 ημερών δημοσκόπηση που την παίζει σήμερα το ΠΘ και παραπολιτικά ΧΩΡΙΣ να μετριέται το Κίνημα Δημοκρατίας αφού τότε δεν είχε δημιουργηθεί.Ναύτης έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 13:07 Δημοσκοπικά (GPO) το κασσελοκόμμα (1,5%) περνάει με βραχεία κεφαλή τους σπαρτιάτες του Στίγκα (1,2%) και φέρνει ισοπαλία με τον Γιάνη (λογικό, ούτε εγώ δεν θα τονέ ψηφίσω πλέον).
Αυτό που καταγράφει για τον Κασσελάκη είναι ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ αναφορές. Με 1.5% αυθόρμητες σε κανονική καταγραφή/ερώτημα πιάνει τουλάχιστον 7% χοντρικά από την μέχρι τώρα δημοσκοπική εμπειρία.
Άσχετη ναύταινα διάβαζε μωρή πρώτα τι αναπαράγεις
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση