Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
vantono έγραψε: 18 Ιουν 2024, 11:35
Α δεν ημουν στην αγορά απο τοσο παλιά και δεν ηξερα. Αρα ανεκαθεν υπήρχαν λοιπον, δεν ηταν αποτέλεσμα γουοκισμού των τελευταιων ετων
Σαφώς και πάντα υπήρχαν ρούχα και μαγαζιά για υπέρβαρους και υπέρβαρες. Ακόμα και πατρόν κυκλοφορούσαν σε περιοδικά για μοδίστρες με πλας σάιζ μοντέλα.
Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με την επιθετική λογοκρισία του σημερινού γουοκισμού, είτε αφορά σε σώματα είτε σε "ιδιαιτερότητες".
Επιθετική λογοκρισία στα μάτια του κυρπαντέλου κωλοπετινιτσιώτη
Εγώ ποτέ δεν αισθάνθηκα να απειλούμαι από τον γουοκισμο.
Από γουοκισμο, μόνο μια τηγανιά γουόκ πήγα να φάω κατακεφαλα κάποτε
vantono έγραψε: 18 Ιουν 2024, 11:35
Α δεν ημουν στην αγορά απο τοσο παλιά και δεν ηξερα. Αρα ανεκαθεν υπήρχαν λοιπον, δεν ηταν αποτέλεσμα γουοκισμού των τελευταιων ετων
Σαφώς και πάντα υπήρχαν ρούχα και μαγαζιά για υπέρβαρους και υπέρβαρες. Ακόμα και πατρόν κυκλοφορούσαν σε περιοδικά για μοδίστρες με πλας σάιζ μοντέλα.
Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με την επιθετική λογοκρισία του σημερινού γουοκισμού, είτε αφορά σε σώματα είτε σε "ιδιαιτερότητες".
Επιθετική λογοκρισία στα μάτια του κυρπαντέλου κωλοπετινιτσιώτη
Εγώ ποτέ δεν αισθάνθηκα να απειλούμαι από τον γουοκισμο.
Από γουοκισμο, μόνο μια τηγανιά γουόκ πήγα να φάω κατακεφαλα κάποτε
Έχω την εντύπωση ότι πέτυχε το στόχο της η τηγανιά...
aLiCat έγραψε: 17 Ιουν 2024, 23:18
Μπρόκολο σκέτο, βρασμένο στον ατμό.
Το τρώει και η γάτα μου, με χαρά.
ξερεις ποσο ειναι το προστιμο για κακοποιηση ζωου;
Δεν κατάλαβες καλά....
Μου έχει αρπάξει από το μπολ μέρος από το μπρόκολο που προοριζόταν για δική μου κατανάλωση.
Από κει κι έπειτα, κάθε που φτιάχνω, της δίνω κι ένα μεζέ.
aLiCat έγραψε: 17 Ιουν 2024, 23:18
Μπρόκολο σκέτο, βρασμένο στον ατμό.
Το τρώει και η γάτα μου, με χαρά.
Δεν κατάλαβες καλά....
Μου έχει αρπάξει από το μπολ μέρος από το μπρόκολο που προοριζόταν για δική μου κατανάλωση.
Δεν κατάλαβες καλά....
Στις δικές μου, αρέσουν οι ελιές Καλαμάτας.
Όντως ισχύει. Σε πολλές γάτες αρέσουν οι ελιές οι Καλαματιανές.
Δεν κατάλαβες καλά....
Στις δικές μου, αρέσουν οι ελιές Καλαμάτας.
Όντως ισχύει. Σε πολλές γάτες αρέσουν οι ελιές οι Καλαματιανές.