!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεα Δημοκρατια Γιοκ
Re: Νεα Δημοκρατια Γιοκ
Kαθένας με τον πόνο του; 
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Mια χαρά είχαμε και τον πρωην Καλαβρύτων, Αμβρόσιο να αφορίζει Μητσοτάκη-Κεραμέως-Χαρδαλιά με την Αρχιεπισκοπή να πετάει χαρταετό και μετά μπήκε και Νατσιός στην Βουλή
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Όταν αρχίζεις και βλέπεις τα πράγματα λογικά, μειώνεται κατά πολύ ο πόνος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η επισημη εκκλησια ας κανει οτι θελει, εγω θα κανω αυτο που θεωρω σωστο. Οταν η ΝΔ ξαναγινει δεξιο κομμα το συζηταμε....ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Φεβ 2024, 12:52Δεν είμαι σίγουρη το ότι αυτό θα είναι σημαντικό πλήγμα για τη ΝΔ. Άλλους θα επηρεάσει.
Γιατί αν η επίσημη Εκκλησία αδειάσει τους Μητροπολίτες, ποία η θέση του Νατσιού και του Βελόπουλου; Τί ακριβώς θα εκπροσωπούν; Τους ορθόδοξους αντάρτες; Περισσότερα προβλήματα θα τους δημιουργήσει.
Κατά τα άλλα, πάντα παίζει και η επίσης εκδικητική λύση στήριξης του σύριζα ή οποιουδήποτε άλλου προχώ κόμματος, που αναφέρονται στα μεσαιωνικά χριστιανοταλιμπάνια στο πιο χαλαρό.
Ακριβώς γι' αυτό έγραφα για σύγκρουση συναισθήματος και λογικής σε κάποιο μη πολιτικό θέμα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Καλά, από υπάλληλους που τρούπωσαν στη βουλή και θέλουν να παραμείνουν, άλλο τίποτα.Saturn έγραψε: 27 Φεβ 2024, 12:56 Mια χαρά είχαμε και τον πρωην Καλαβρύτων, Αμβρόσιο να αφορίζει Μητσοτάκη-Κεραμέως-Χαρδαλιά με την Αρχιεπισκοπή να πετάει χαρταετό και μετά μπήκε και Νατσιός στην Βουλή
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στην Βουλή όλοι είναι υπάλληλοι πλην Κυριάκου που προτάσσει αντρειωμένο στήθος υπερ βωμών και εστιών
Αυτό με παραπέμπει σε όσους χριστιανούς, δεξιούς και χαγίτες ψήφισαν σύριζα το '15.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οκ, άρχισε πάλι η ώσμωση της άνω και κάτω πλατείας.
Στην αρχή είχα στηρίξει κι εγώ αλλά όταν άρχισα να μυρίζω περισσότερο τη φάση, την έκανα με ελαφρά από την αρχή.
Γιατί το πρότζεκτ "βάλε απ' όλα μάστορα και βραστό κρεμμύδι για να γλυστράει" δεν το αντέχω.
Στην αρχή είχα στηρίξει κι εγώ αλλά όταν άρχισα να μυρίζω περισσότερο τη φάση, την έκανα με ελαφρά από την αρχή.
Γιατί το πρότζεκτ "βάλε απ' όλα μάστορα και βραστό κρεμμύδι για να γλυστράει" δεν το αντέχω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η ουσια για μενα ειναι να μην ψηφιζω αυτον που με φτυνει στα μουτρα.
Υπονοείς ότι οι ζαίοι έφτυσαν στα μούτρα όσους χριστιανούς, δεξιούς και χαγίτες τους στήριξαν το '15 ή κάτι άλλο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν το ξερω αυτο, διοτι δεν εχω ψηφισει Συριζα, επισης απο τον Συριζα δεν θα ειχα απαιτησεις να ακολουθησει δεξια πολιτικη, απο τη ΝΔ ομως ειχα και την ψηφισα επειδη εμφανιζεται ως δεξιο κομμα, οποτε αυτοι που με εφτυσαν ειναι οι της ΝΔ.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Φεβ 2024, 13:17Υπονοείς ότι οι ζαίοι έφτυσαν στα μούτρα όσους χριστιανούς, δεξιούς και χαγίτες τους στήριξαν το '15 ή κάτι άλλο;
Μα όσοι ψηφίσαμε νδ στις επαναληπτικές, αυτό ακριβώς είχαμε ως στόχο. Και προέκυψε ένας σύριζα με καλύτερο στάιλινγκ. Ο "γραφικός" τζημ βγήκε οφ γιατί δεν κάλυπτε τους ιντελεκτουέλNostalgia έγραψε: 27 Φεβ 2024, 13:37Δεν το ξερω αυτο, διοτι δεν εχω ψηφισει Συριζα, επισης απο τον Συριζα δεν θα ειχα απαιτησεις να ακολουθησει δεξια πολιτικη, απο τη ΝΔ ομως ειχα και την ψηφισα επειδη εμφανιζεται ως δεξιο κομμα, οποτε αυτοι που με εφτυσαν ειναι οι της ΝΔ.
Γιατί η άρνηση πραγματικότητας, δεν είναι λύση. Υπάρχει σαφής πρόταση για το ποιος θα αντικαταστήσει τη φωτο του Μητσοτάκη; Αν δεν υπάρχει δεν λένε τίποτα οι κραυγές, μόνον ως συναισθηματική αποφόρτιση προσφέρουν κάτι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-