Ειμαι ακριβως αυτο που δεν εισαι εσυ: ενας τυπος που ποτε δεν φοβαται να πει τη γνωμη του εστω και αν του κοστισει πολιτικα.
Θα το ξαναπω λοιπον να το εμπεδωσεις.
το πιθανοτερο στην Κατοχη αν ημουν εικοσαρης να γραφομουνα στην ΟΠΛΑ.
Οπως εξαλλου σαν εικοσαρης στα νιατα μου ημουν ακρα αριστερα.
.
Συνέχισε...
Το κάνεις όλο και καλύτερο.
Γιατι ντρεπεσαι να πεις Γαλιτσα οτι ΚΙ ΕΣΥ ησουν στα νιοατα σου αριστερη;
Αυτοι ειναι σκελετοι που τους κρυβεις στη ντουλαπα η παιρνεις χαπια λησμονιας γιατι ντρεπεσαι;
.
Βρε γελοία χλαπάτσα, αυτά ποτέ δεν τα έχω κρύψει. Έχω αναφέρει πολλές φορές το τι ψήφιζα στο παρελθόν και ποιοι ήταν οι λόγοι που άλλαξα οπτική. Κι εσύ από αυτά τα ξέρεις.
Απλώς εγώ δεν την έχω δει πολιτική προσωπικότητα, εσύ προσπαθείς να τη δεις έτσι αλλά στο τέλος σε έχουν στο φτύσιμο όλοι.
απασφαλισε ο αριστο!!και εγω μπορει να γραφομουν στην αντισταση αλλα δεν θα πειραζα
ελληνα με τιποτα και μαλιστα θα γινομουν εχθρος σε οποιονδηποτε πειραζε εναν αθωο
Αυτοι ειναι σκελετοι που τους κρυβεις στη ντουλαπα η παιρνεις χαπια λησμονιας γιατι ντρεπεσαι;
.
Βρε γελοία χλαπάτσα, αυτά ποτέ δεν τα έχω κρύψει. Έχω αναφέρει πολλές φορές το τι ψήφιζα στο παρελθόν και ποιοι ήταν οι λόγοι που άλλαξα οπτική. Κι εσύ από αυτά τα ξέρεις.
Απλώς εγώ δεν την έχω δει πολιτική προσωπικότητα, εσύ προσπαθείς να τη δεις έτσι αλλά στο τέλος σε έχουν στο φτύσιμο όλοι.
Γελοίε.
Ναι ειδικα εσυ με εχεις στο φτυσιμο που αν κοψω το πχορουμ θα παθεις καταθλιψη.
Και ψιτ μη μου κανεις ναζακια, σε εχω γεννησει.
Και ξερω οταν βριζεις και γιατι βριζεις.
Ειναι που δεν σε παιζουμε οσο θα θελες και μας κρατας την αναπνοη σου.
nemo έγραψε: 30 Ιουν 2023, 20:31 απασφαλισε ο αριστο!!και εγω μπορει να γραφομουν στην αντισταση αλλα δεν θα πειραζα
ελληνα με τιποτα και μαλιστα θα γινομουν εχθρος σε οποιονδηποτε πειραζε εναν αθωο
Σοβαρα δεν θα σκοτωνες τυπους που καταδιδουν Ελληνες στην Κομαντατουρ;
Αυτα τα καθικια ηταν πολυ χειροτεροι απο Γερμανους.
nemo έγραψε: 30 Ιουν 2023, 20:31 απασφαλισε ο αριστο!!και εγω μπορει να γραφομουν στην αντισταση αλλα δεν θα πειραζα
.
υπαρχουν περιπτωσεις που θα το εκανα αλλα θα ηθελα να ημουν απολυτα σιγουρος
αν και δεν πιστευω οτι ειναι μεγαλος ο αριθμος οσο τον παρουσιαζουν τα κεκεδια
.
Γελοίε.
Ναι ειδικα εσυ με εχεις στο φτυσιμο που αν κοψω το πχορουμ θα παθεις καταθλιψη.
Και ψιτ μη μου κανεις ναζακια, σε εχω γεννησει.
Και ξερω οταν βριζεις και γιατι βριζεις.
Ειναι που δεν σε παιζουμε οσο θα θελες και μας κρατας την αναπνοη σου.
.
Άσ' το γελοίε άντρα.
Άσ' το.
Όσοι σε γνώρισαν σ' έχουν στο φτύσιμο.
Οπότε, κοίτα να φτιάξεις προφίλ με τους περιφερειακούς μυρωδιάδες.
.
υπαρχουν περιπτωσεις που θα το εκανα αλλα θα ηθελα να ημουν απολυτα σιγουρος
αν και δεν πιστευω οτι ειναι μεγαλος ο αριθμος οσο τον παρουσιαζουν τα κεκεδια
Καλα εγω διαβαζα τις προαλλες πως διαμελισαν οι Γερμανοι στην Παλληνη καποιους Ελληνες πατριωτες που δεν ειχαν μαλιστα καμια σχεση με Αντισταση, τους βασανισαν βς θανατου γιατι δεν ρουφιανεψαν αντιστασιακους.
Αν επαιξε ρουφιανια ειχαριστως να χρησιμοποιουσα κονσερβοκουτι.
Αρίστος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 20:20
.
Ο γκόμενος που σε παράτησε κι απαρνήθηκες την αριστερά τώρα είναι καραφλοκοτσιδας.
Ξεπέρασε το είπαμε...θα σε βοηθησουμε όλοι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.