ισχυει.independent44 έγραψε: 14 Ιουν 2023, 13:58 Tο μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, το 95% το έχει η Ευρώπη.
Αν είχε απελάσει 3 εκατομμύρια τέτοιους θα είχε καταστεί σαφές στις κοινωνίες αυτές ότι δεν παίζει αυτό το σενάριο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τραγωδία με μετανάστες ανοιχτά της Πύλου. Φόβοι για εκατοντάδες θύματα. Πληροφορίες για 500 επιβάτες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τραγωδία με μετανάστες ανοιχτά της Πύλου. Φόβοι για εκατοντάδες θύματα. Πληροφορίες για 500 επιβάτες
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Re: Τραγωδία με μετανάστες ανοιχτά της Πύλου. Φόβοι για εκατοντάδες θύματα. Πληροφορίες για 500 επιβάτες
Δεν είμαι καθηγήτρια σε επαλ, καλό μου. Αν δεν μπορείς, κανένα πρόβλημα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Ιουν 2023, 17:38Την ερώτηση προσπαθώ να καταλάβω σε πρώτη φάση.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιουν 2023, 17:36Απλώς περιμένω μια συγκεκριμένη απάντηση. Αν την δω, μπορώ να πω και τη δική μου. Μπορείς να κάνεις την αρχή.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Ιουν 2023, 17:32
Αναρωτιέσαι αν υπάρχει έστω ένας που θεωρεί ότι κάτι λειτουργεί υπερ ή κατά; Άρα θεωρείς ότι όλοι το θεωρούν άσχετο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πως το καταφερες αυτο ρε παιδί μου;Passager έγραψε: 14 Ιουν 2023, 17:36
Λεει ηδη 18.00 ακομα δεν ειναι 18:00 και εσυ και μονο το εστειλες πριν μιση ωρα.
- Dwarven Blacksmith
Καλά μην παρεξηγείς, είπα μήπως έβγαζε νόημα.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιουν 2023, 17:40Δεν είμαι καθηγήτρια σε επαλ, καλό μου. Αν δεν μπορείς, κανένα πρόβλημα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Ιουν 2023, 17:38Την ερώτηση προσπαθώ να καταλάβω σε πρώτη φάση.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιουν 2023, 17:36
Απλώς περιμένω μια συγκεκριμένη απάντηση. Αν την δω, μπορώ να πω και τη δική μου. Μπορείς να κάνεις την αρχή.
- Τοξοβόλος_UK
Να σου πω μεσόκοπη φιλενάδα, κάτι πουτσότριχες μου θέλουν ξύρισμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιουν 2023, 17:33
Ε, όχι και φιλενάδα βρε παρτάλι. Ούτε για σφουγγαρίστρα δεν σε ήθελα.
Και ναι, με τους οικείους συνεννοούμαι με τη νοηματική. Μπορείς να ερμηνεύσεις τον όρο, όπως γουστάρεις. Αυτό είναι δικό σας πρόβλημα και όχι δικό μου.
Ρίξε μια βοήθεια ρε συ μπας και δεις χαρά στα σκέλια σου πριν πας στο τάφο.
'' Mεταναστες '' κ '' Επιβατες '' οι εισβολεις - κανα σπαραξικαρδιο ''Ικετες '' δεν γραφτηκε ακομα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 14 Ιουν 2023, 17:41Να σου πω μεσόκοπη φιλενάδα, κάτι πουτσότριχες μου θέλουν ξύρισμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιουν 2023, 17:33
Και ναι, με τους οικείους συνεννοούμαι με τη νοηματική. Μπορείς να ερμηνεύσεις τον όρο, όπως γουστάρεις. Αυτό είναι δικό σας πρόβλημα και όχι δικό μου.
Που να τρεχει τωρα η Γαλη στο UK, τραβα μια βολτα μεχρι το κεντρο του Manchester να ζητησεις απο τους Σομαλους τραγογαμηδες καμια βοηθεια.
κανεις δεν λεει οτι φταινε οι ίδιοι, αν δεν γινει κατι αμεσα να μπορουμε να κανουμε μπανιο σαν ανθρωποι, θα φταιει οποιος τα εφαγε απο τον βιολογικό καθαρισμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 14 Ιουν 2023, 18:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
Αφτί η Φρόντεξ δεν θα έπρεπε απο τη στιγμή που συνάντησε το σκάφος να το συνοδεύει/παρακολουθεί ;;; .
Αυτή δεν είναι η δουλειά της ;;; .
.
Αφτί η Φρόντεξ δεν θα έπρεπε απο τη στιγμή που συνάντησε το σκάφος να το συνοδεύει/παρακολουθεί ;;; .
Αυτή δεν είναι η δουλειά της ;;; .
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Η Ευρώπη (γενικώς και αορίστως) μια χαρά το δουλεύει το πρότζεκτ.Ασέβαστος έγραψε: 14 Ιουν 2023, 17:38ισχυει.independent44 έγραψε: 14 Ιουν 2023, 13:58 Tο μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, το 95% το έχει η Ευρώπη.
Αν είχε απελάσει 3 εκατομμύρια τέτοιους θα είχε καταστεί σαφές στις κοινωνίες αυτές ότι δεν παίζει αυτό το σενάριο
Επειδή για θεσμικούς λόγους δεν μπορεί να παραδεχθεί ότι ήταν μια παπαριά και μισή οι θεωρίες της για την ενσωμάτωση μετά και την τρίτη γενιά, απλώς κλείνει τα δικά της σύνορα με... βελούδινο τρόπο και προσπαθεί να φορτώσει τα κοινωνικά και οικονομικά βάρη που η ίδια προώθησε ως λύση, σε όσους δεν ενστερνίστηκαν από την αρχή τις ιδεολογίες του κώλου που η ίδια είχε προωθήσει.
Θα προσθέσω ότι όλως τυχαίως παίζει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο σκηνικό που παίχτηκε με τους διανοούμενους τύπου Κον Μπεντίτ, Μπρυκνέρ και λοιπών εκφραστών του είδους. Κάποια στιγμή είδαν το φως το αληθινόν και το πήραν αλλιώς αλλά είναι πλέον αργά...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιουν 2023, 17:52Η Ευρώπη (γενικώς και αορίστως) μια χαρά το δουλεύει το πρότζεκτ.Ασέβαστος έγραψε: 14 Ιουν 2023, 17:38ισχυει.independent44 έγραψε: 14 Ιουν 2023, 13:58 Tο μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, το 95% το έχει η Ευρώπη.
Επειδή για θεσμικούς λόγους δεν μπορεί να παραδεχθεί ότι ήταν μια παπαριά και μισή οι θεωρίες της για την ενσωμάτωση μετά και την τρίτη γενιά, απλώς κλείνει τα δικά της σύνορα με... βελούδινο τρόπο και προσπαθεί να φορτώσει τα κοινωνικά και οικονομικά βάρη που η ίδια προώθησε ως λύση, σε όσους δεν ενστερνίστηκαν από την αρχή τις ιδεολογίες του κώλου που η ίδια είχε προωθήσει.
Θα προσθέσω ότι όλως τυχαίως παίζει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο σκηνικό που παίχτηκε με τους διανοούμενους τύπου Κον Μπεντίτ, Μπρυκνέρ και λοιπών εκφραστών του είδους. Κάποια στιγμή είδαν το φως το αληθινόν και το πήραν αλλιώς αλλά είναι πλέον αργά...
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αν εννοεί αυτό, πάει κι έρχεται. Αλλά η ατάκα ήταν "άμα περνάνε αλιευτικά, φαντάσου οι φρεγάτες"...nemo έγραψε: 14 Ιουν 2023, 15:28μη το παρατραβατε και σεις εχει καποιο δικιο σε αυτο που εννοει
ειτε φρεγατα ειτε μεγαλο αλιευτικό δεν εχουν μεγαλες διαφορες και το να φτανει στην πελοποννησο
ανενοχλητο σημαινει διάτρητα συνορα
Τέλος πάντων.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Τοξοβόλος_UK
Άκουσα έναν ΕΚΑΒΙΤΗ πριν λίγο να αναφέρει πως ΟΛΟΙ οι διασωθέντες ήταν νέοι άνδρες με καλή φυσική κατάσταση, μάλλον από τους λίγους που ήξεραν κολύμπι. Πολλές γυναίκες και παιδιά δε τα κατάφεραν ενώ ενδεικτικό οτι πολλοί νεαροί άντρες από αυτές τις χώρες παραδοσιακά δεν ξέρουν κολύμπι ή μόνο πολύ λίγοι ξέρουν.
Όντως εντωμεταξύ όποτε έχω πετύχει στις πλαζ Αττικής παρέες νεαρών Πακιστανών κανείς δε ξέρει κολύμπι. Όλοι μπαίνουν στα ρηχά και χαρακτηριστικό οτι φοράνε σχεδόν όλα τα ρούχα τους μέσα στη θάλασσα, απειροελάχιστοι φοράνε πραγματικά μαγιό. Δεν έχουν κουλτούρα κολύμβησης σε αυτές τις χώρες δυστυχώς.
Όντως εντωμεταξύ όποτε έχω πετύχει στις πλαζ Αττικής παρέες νεαρών Πακιστανών κανείς δε ξέρει κολύμπι. Όλοι μπαίνουν στα ρηχά και χαρακτηριστικό οτι φοράνε σχεδόν όλα τα ρούχα τους μέσα στη θάλασσα, απειροελάχιστοι φοράνε πραγματικά μαγιό. Δεν έχουν κουλτούρα κολύμβησης σε αυτές τις χώρες δυστυχώς.
Θέλει προσπάθεια, όντως. Όχι πολλή όμως, έτσι;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Καλό μου, είμαι απολύτως σίγουρη ότι σ' ενδιαφέρει περισσότερο η αποτρίχωση των σημείων που το βαθύ και πλέριο άνοιγμα τους το εκλαμβάνεις όχι μόνον ως ανθρωπιστική αλλά ΚΑΙ πολιτική ταυτότητα.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 14 Ιουν 2023, 17:41Να σου πω μεσόκοπη φιλενάδα, κάτι πουτσότριχες μου θέλουν ξύρισμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιουν 2023, 17:33
Σου εύχομαι περαιτέρω διευρύνσεις γιατί προς το παρόν διακρίνω μια ανικανοποίητη ύπαρξη με τάση σε υστερία/ψιλογκρίνια και τίποτα περισσότερο.
Ουδείς λόγος ανησυχίας, είναι απολύτως συνηθισμένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 1349 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-