Οκ, θα μου επιτρέψεις να μην θεωρώ P.C την εναντίωση στους παιδεραστές. Διαφωνούμε και η ζωή συνεχίζεταιΓΑΛΗ έγραψε: 12 Σεπ 2018, 16:46Ναι.talaipwros έγραψε: 12 Σεπ 2018, 16:42 Δεν μπορώ να πηδάω θέματα γιατί σκεδαζεται η συζήτηση.
Έβαλες έναν ορισμό. Με βάση τον ορισμό σου έφερα ένα παράδειγμα. Πιστεύεις ακόμα ότι ο ορισμός είναι σωστός;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κατά Ορμπαν ψηφίζει η ΝΔ
-
talaipwros
Re: Κατά Ορμπαν ψηφίζει η ΝΔ
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις διαφωνίες.talaipwros έγραψε: 12 Σεπ 2018, 16:49Οκ, θα μου επιτρέψεις να μην θεωρώ P.C την εναντίωση στους παιδεραστές. Διαφωνούμε και η ζωή συνεχίζεταιΓΑΛΗ έγραψε: 12 Σεπ 2018, 16:46Ναι.talaipwros έγραψε: 12 Σεπ 2018, 16:42 Δεν μπορώ να πηδάω θέματα γιατί σκεδαζεται η συζήτηση.
Έβαλες έναν ορισμό. Με βάση τον ορισμό σου έφερα ένα παράδειγμα. Πιστεύεις ακόμα ότι ο ορισμός είναι σωστός;
Αυτούς που υπερασπίζουν ταυτοχρόνως την ελευθερία έκφρασης και τη λογοκρισία, θεωρώ αστείους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
talaipwros
Δικαιούσαι να θεωρείς αστείους όσους εναντιώνονται στους παιδεραστές, βεβαίως και έχεις την ελευθερία έκφρασης να το λες.
Κλασικός τρολέμπορος.
Του λες για τον Ορμπάν, και σου λέει για τους παιδόφιλους.
Και βέβαια το παράδειγμα που διάλεξε είναι ατυχέστατο, γιατί όποιος είναι υπέρ των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών μάλλον δεν τον παίρνει και πολύ να μιλάει για παιδεραστές.
Του λες για τον Ορμπάν, και σου λέει για τους παιδόφιλους.
Και βέβαια το παράδειγμα που διάλεξε είναι ατυχέστατο, γιατί όποιος είναι υπέρ των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών μάλλον δεν τον παίρνει και πολύ να μιλάει για παιδεραστές.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εχει μεγάλη πλακα που αναγνώρισες τον εαυτό σου μεσα στο "σιστρόνια" που έγραψα, και θίχτηκες. Ακομα μεγαλύτερη πλακα εχει που σου ήρθε να μου την πεις μια δεκαρια σελιδες μετα, απ οταν το έγραψα. Τοσο τριφασικό πήξιμο τραβάτε τελικα, ορμπανόφιλα ακροδεγκζά!
Και οκ, γκολντεν, κολντρον κτλ τους ξερουμε, ειναι στρέητ και ειλικρινεστατοι με ο,τι πιστευουν και δεν κολωνουν να το υπερασπιστουν οπως κι αν ειναι.
Τη μεγαλυτερη φαση ομως την εχετε εσεις οι "δεν ειμαι σιστρόνι αλλα...", που ολη την ακροδεξιά φασιστίλα σας προσπαθειτε εντέχνως να την προωθήσετε πισω απο σοβαροφανείς analύσεις συνοδευομενες απο λολάκια και χαμογελάκια που και που για να σπάει ο πάγος!
Τρομερό γέλιο μιλαμε!
Α,και κατι ακομα, μην ξεχνιομαστε...
Π
Η
Ξ
Ι
Μ
Ο
!!!
φαντάζομαι θα ήταν κάτι σε η Mitteleuropa είναι εναντίον μας αυτή την περίοδο και ότι από τον ΑΠΠ επιδίωκαν την πρόσβαση στην Μακεδονία , υποστηρίζουν τα σκόπια για πρέσπες και άλλα βέβαια σε ωραίο λόγο δομη, άρα καλά κάνει για άσχετους λόγους και εναντιώνεται ενάντιά τους ο Κυριάκος. Βέβαια τίθεται το ερώτημα γιατί με ένα θέμα όπου είμαστε η χώρα που πλήττεται επί το πλείστον και έχει αντίστοιχα η Ουγγαρία έχει μία στάση που μας ευνοεί, και όχι σε κάτι άλλο ρε παιδί μου. Άσε που υποτίθεται ιδεολογικά είσαι η "δεξιά" της χώρας που πρέπει κάπως να διατηρήσεις και καλά τον εθνικό χαρακτήρα του κράτους. Εντάξει λέμε και κανα αστείο.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Προσπαθώ να σε προφυλάξω αλλά δεν...talaipwros έγραψε: 12 Σεπ 2018, 16:55 Δικαιούσαι να θεωρείς αστείους όσους εναντιώνονται στους παιδεραστές, βεβαίως και έχεις την ελευθερία έκφρασης να το λες.
Βγάλε όποιο ευφυές συμπέρασμα θέλεις.
Κατά τα άλλα, δεν ξέρω αν σου πέρασε έστω ως υπόθεση από το μυαλό ότι ακριβώς αυτόν τον τύπο διαλόγου κάνουν και οι ζαίοι. Ουσιαστικώς, επιβεβαιώνεις την αρχική μου θέση για περισσότερες ομοιότητες παρά διαφορές με το συγκεκριμένο είδος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
talaipwros
Η στάση της Ουγγαρίας είναι " οι μετανάστες πίσω στην Ελλάδα "
-
talaipwros
Κανένα ευφυές συμπέρασμα, τον ορισμό σου χρησιμοποιώ και την επιμονή σου να θεωρείς ότι δεν έχει εξαιρέσειςΓΑΛΗ έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:02Προσπαθώ να σε προφυλάξω αλλά δεν...talaipwros έγραψε: 12 Σεπ 2018, 16:55 Δικαιούσαι να θεωρείς αστείους όσους εναντιώνονται στους παιδεραστές, βεβαίως και έχεις την ελευθερία έκφρασης να το λες.
Βγάλε όποιο ευφυές συμπέρασμα θέλεις.
Κατά τα άλλα, δεν ξέρω αν σου πέρασε έστω ως υπόθεση από το μυαλό ότι ακριβώς αυτόν τον τύπο διαλόγου κάνουν και οι ζαίοι. Ουσιαστικώς, επιβεβαιώνεις την αρχική μου θέση για περισσότερες ομοιότητες παρά διαφορές με το συγκεκριμένο είδος.
Μπορούσες να πεις ότι υπάρχουν και όρια στην "ελευθερία " και θα γινόταν άλλη συζήτηση. Αλλά εκεί, μην αλλάξεις τι είπες, ούτε φανατικη ΚΚΕ έτσι
-
talaipwros
Orbán opposes Greece-Macedonia agreement, supports VMRO-DPMNE protests
https://europeanwesternbalkans.com/2018 ... e-protests
Orban calls for mass returns of migrants to Greece
http://www.ekathimerini.com/230382/arti ... -to-greece
- Golden Age
Άλλος ένας που προσπαθεί να μας βοηθήσει να μην κατοχυρώσουν τα σκόπια το όνομα "Μακεδονία", όπως επιδιώκεται με τη συμφωνία. Ευχαριστούμε Όρμπαν!talaipwros έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:08 Orbán opposes Greece-Macedonia agreement, supports VMRO-DPMNE protests
Και ναι, όταν του ζητούν να ανοίξει η Ουγγαρία τα σύνορα και να υποδεχτεί λαθρο για να γίνει αναδιανομή στην ΕΕ, τί θα ανταπαντήσει; Να πάρει η χώρα μου που δεν έβγαλε ποτέ κανένα κάλεσμα να έρθουν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 12 Σεπ 2018, 17:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι, πολύ πήξιμο. Ρίξε μια ματιά στην υπογραφή μου.vantono έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:01Εχει μεγάλη πλακα που αναγνώρισες τον εαυτό σου μεσα στο "σιστρόνια" που έγραψα, και θίχτηκες. Ακομα μεγαλύτερη πλακα εχει που σου ήρθε να μου την πεις μια δεκαρια σελιδες μετα, απ οταν το έγραψα. Τοσο τριφασικό πήξιμο τραβάτε τελικα, ορμπανόφιλα ακροδεγκζά!
Και οκ, γκολντεν, κολντρον κτλ τους ξερουμε, ειναι στρέητ και ειλικρινεστατοι με ο,τι πιστευουν και δεν κολωνουν να το υπερασπιστουν οπως κι αν ειναι.
Τη μεγαλυτερη φαση ομως την εχετε εσεις οι "δεν ειμαι σιστρόνι αλλα...", που ολη την ακροδεξιά φασιστίλα σας προσπαθειτε εντέχνως να την προωθήσετε πισω απο σοβαροφανείς analύσεις συνοδευομενες απο λολάκια και χαμογελάκια που και που για να σπάει ο πάγος!
Τρομερό γέλιο μιλαμε!
Π
Η
Ξ
Ι
Μ
Ο
!!!![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έπρεπε να σ' άκουγε...ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 11 Σεπ 2018, 22:35 -Πρεπει να γραψω τουιτ για τον Ορμπαν
-Να γραψεις προεδρε
-Θα τον καταδικαζω
-Να το γραψεις στα κινεζικα προεδρε μη χασουμε ψηφους
![]()
under έγραψε: 12 Σεπ 2018, 14:50 Η ευρωπη πρεπει να γινει πολυ πιο αυστηρη σε θεματα λαθρομεταναστευσης.Και να πλησιασει τις θεσεις Ορμπαν ή τις θεσεις των Πολωνων.
talaipwros έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:03 Η στάση της Ουγγαρίας είναι " οι μετανάστες πίσω στην Ελλάδα "
Δεν τα βρήκαν οι ένοικοι της γαλάζιας πολυκατοικίας στη συνέλευση. Μπάχαλο τους έκανε ο διαχειριστής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 12 Σεπ 2018, 17:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Είσαι άδικος. Η γαλή εξωθήθηκε στην ακροδεξιά, ένεκα των περιστάσεωνvantono έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:01Εχει μεγάλη πλακα που αναγνώρισες τον εαυτό σου μεσα στο "σιστρόνια" που έγραψα, και θίχτηκες. Ακομα μεγαλύτερη πλακα εχει που σου ήρθε να μου την πεις μια δεκαρια σελιδες μετα, απ οταν το έγραψα. Τοσο τριφασικό πήξιμο τραβάτε τελικα, ορμπανόφιλα ακροδεγκζά!
Τρομερό γέλιο μιλαμε!
Π
Η
Ξ
Ι
Μ
Ο
!!!![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Κάτσε κάτω εσύ μωρέ ενοικιαστή...Είσαι άδικος. Η γαλή εξωθήθηκε στην ακροδεξιά, ένεκα των περιστάσεων

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 1555 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-