!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεσμεύεται ολη η περιουσια του Γιώργου Τράγκα

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Δεσμεύεται ολη η περιουσια του Γιώργου Τράγκα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιουν 2022, 23:45
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιουν 2022, 23:42
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιουν 2022, 23:36

Σημασια έχει ότι γίνονται κρατήσεις
Το πόσες είναι και σε τι ποσά αντιστοιχούν είναι άλλο ζήτημα
Δε λέω κάτι διαφορετικό. Λέω απλώς ότι η δικαιολογία των κρατήσεων είναι μια παπαριά και μισή που δεν πείθει κανένα ως λογικό επιχείρημα. Οπότε, αρκέσου στο ότι υπάρχει και σε καλύπτει και άσε τα νιανιανια.
ΝΟΜΙΚΩΣ ισχύει αυτό που γράφω

Όλα τα υπόλοιπα.. είναι θεωρίες
Δεν είναι θεωρίες γιατί η κόρη σου θα πάρει απλώς το τρίτο το κοντύτερο ενώ οι προηγούμενες πήραν όλο το πακέτο. Το ίδιο ισχύει και με τη σύνταξη σου. Πάντα με τις νομικές ευλογίες, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

nyxtovios έγραψε: 03 Ιουν 2022, 23:47
Cecily Anne έγραψε: 03 Ιουν 2022, 23:44
nyxtovios έγραψε: 03 Ιουν 2022, 23:43
Δεν τους τα κράτησαν, τα πληρώνεις εσύ τώρα
Εσύ με κουοτάρεις μόνο όταν είναι να πληρώνω. :smt005:
:lol:
Μα δεν είναι ψέματα. Και εγώ εκνευρίζομαι επειδή έχω πληρώσει μια περιουσία στον εφκα ως ελεύθερος επαγγελματίας τη στιγμή που που οι συνταξιούχοι παίρνουν πιο πολλά λεφτά από έναν εργαζόμενο.
Είναι μια ακόμα παγκόσμια πρωτοτυπία της μπανανίας και αυτό.
Απλά το ασφαλιστικό στηρίζονταν στο ότι οι εργαζόμενοι θα είναι πάντα περισσότεροι από τους συνταξιούχους το οποίο προφανώς δεν τους βγήκε.
Και τώρα πλέρωνε εσύ.
Καλά, εγώ στον ΕΦΚΑ πλέον δίνω λιγότερα σε σχέση με πριν. Ειδικά τη χρονιά που έκανα μεταπτυχιακό και έπρεπε να πληρώσω τσμδε ενώ δεν εργαζόμουν έριχνα γαμιωλίκια μετά από κάθε εξάμηνο. Άλλη παγκόσμια πρωτοτυπία. Να υποχρεώνεσαι να πληρώνεις εισφορές, ενώ δεν εργάζεσαι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Αγις έγραψε: 03 Ιουν 2022, 23:50
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιουν 2022, 23:35
Cecily Anne έγραψε: 03 Ιουν 2022, 23:28
Πόσα κρατάνε για την άγαμη θυγατέρα; Εδώ καλά καλά τα συντάξιμά σας ήταν τόσα λίγα που οι συντάξεις που δίνανε δεν ξεπληρώνονται ούτε με 1/3. Δουλεύατε 30 χρόνια και παίρνατε σύνταξη άλλα 30. Και μετά έπαιρνε και η κόρη. Πότε σας τα κράτησαν όλα αυτά τα λεφτά;
Δεν θα μπω σε υπολογισμούς, απλά σημειώνω το γεγονός του ότι εάν σου κάνουν κρατήσεις για κάτι , θεωρητικά έστω από νομικής πλευράς θα πρέπει να σου δώσουν σύνταξη γι αυτό υπ κάτι

Εμένα μου κάνουν κρατήσεις στην σύνταξη απόστρατου για να πάρει ή κόρη μου όταν ενηλικιωθεί ένα εφάπαξ πόσο , όχι σύνταξη
Δεν παίρνουν σήμερα οι κορες στρατιωτικών σύνταξη σαν αγαμες θυγατέρες , απλά θα πάρουν ένα εφάπαξ πόσο όταν ενηλικιωθούν, πόσο για το οποίο γίνονται κρατήσεις
να μην μπεις σε υπολογισμους γιατι οι κρατησεις σας δεν φτανουν ουτε για να αγοραζουν καλαμποκι για δυο μερες οι καρακοταρες σας
Τα κόμπλεξ του καθενός που ζηλεύει τους δημόσιους υπαλλήλους γιατί δεν μπόρεσε ο ίδιος να βρεθεί στην θέση τους δεν με αφορούν
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Cecily Anne έγραψε: 03 Ιουν 2022, 23:51

Μα δεν είναι ψέματα. Και εγώ εκνευρίζομαι επειδή έχω πληρώσει μια περιουσία στον εφκα ως ελεύθερος επαγγελματίας τη στιγμή που που οι συνταξιούχοι παίρνουν πιο πολλά λεφτά από έναν εργαζόμενο.
Απλά το ασφαλιστικό στηρίζονταν στο ότι οι εργαζόμενοι θα είναι πάντα περισσότεροι από τους συνταξιούχους το οποίο προφανώς δεν τους βγήκε.
Και τώρα πλέρωνε εσύ.
Καλά, εγώ στον ΕΦΚΑ πλέον δίνω λιγότερα σε σχέση με πριν. Ειδικά τη χρονιά που έκανα μεταπτυχιακό και έπρεπε να πληρώσω τσμδε ενώ δεν εργαζόμουν έριχνα γαμιωλίκια μετά από κάθε εξάμηνο. Άλλη παγκόσμια πρωτοτυπία. Να υποχρεώνεσαι να πληρώνεις εισφορές, ενώ δεν εργάζεσαι.
Ο ΕΦΚΑ αυξήθηκε αν δεν κάνω λάθος πέρυσι. Τουλάχιστον σε εμένα.
Για να πάρουμε λέει μεγαλύτερη σύνταξη (χωρίς να με ρωτήσουν αν εγώ θέλω να πάρω ) = δεν βγαίνουν τα ταμεία για να πληρωθούν οι μπούμερς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 03 Ιουν 2022, 23:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιουν 2022, 23:51
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιουν 2022, 23:45
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιουν 2022, 23:42

Δε λέω κάτι διαφορετικό. Λέω απλώς ότι η δικαιολογία των κρατήσεων είναι μια παπαριά και μισή που δεν πείθει κανένα ως λογικό επιχείρημα. Οπότε, αρκέσου στο ότι υπάρχει και σε καλύπτει και άσε τα νιανιανια.
ΝΟΜΙΚΩΣ ισχύει αυτό που γράφω

Όλα τα υπόλοιπα.. είναι θεωρίες
Δεν είναι θεωρίες γιατί η κόρη σου θα πάρει απλώς το τρίτο το κοντύτερο ενώ οι προηγούμενες πήραν όλο το πακέτο. Το ίδιο ισχύει και με τη σύνταξη σου. Πάντα με τις νομικές ευλογίες, έτσι;
Μιλάω για το τι ισχύει νομικά
Ή κόρη μου δεν δικαιούται σύνταξη άγαμης θυγατέρας δεν μου γίνονται κρατήσεις για κάτι τέτοιο
Θα πάρει όταν ενηλικιωθεί ένα εφάπαξ πόσο , για το οποίο μου γίνονται κρατήσεις

Ισχύει τόσο για τις αποδοχές όσο και για τις κρατήσεις μόνο αυτό που γράφει το χαρτί μισθοδοσίας ή σύνταξης ..
Όλα τα υπόλοιπα ....
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιουν 2022, 23:52
Αγις έγραψε: 03 Ιουν 2022, 23:50
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιουν 2022, 23:35

Δεν θα μπω σε υπολογισμούς, απλά σημειώνω το γεγονός του ότι εάν σου κάνουν κρατήσεις για κάτι , θεωρητικά έστω από νομικής πλευράς θα πρέπει να σου δώσουν σύνταξη γι αυτό υπ κάτι

Εμένα μου κάνουν κρατήσεις στην σύνταξη απόστρατου για να πάρει ή κόρη μου όταν ενηλικιωθεί ένα εφάπαξ πόσο , όχι σύνταξη
Δεν παίρνουν σήμερα οι κορες στρατιωτικών σύνταξη σαν αγαμες θυγατέρες , απλά θα πάρουν ένα εφάπαξ πόσο όταν ενηλικιωθούν, πόσο για το οποίο γίνονται κρατήσεις
να μην μπεις σε υπολογισμους γιατι οι κρατησεις σας δεν φτανουν ουτε για να αγοραζουν καλαμποκι για δυο μερες οι καρακοταρες σας
Τα κόμπλεξ του καθενός που ζηλεύει τους δημόσιους υπαλλήλους γιατί δεν μπόρεσε ο ίδιος να βρεθεί στην θέση τους δεν με αφορούν
Την έχεις δει Μπιλ Γκέιτς, έτσι; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

τραγκας χ 1 = 100 εκ

τραγκας χ 10 = 1 000 εκ

τραγκας χ 100 = 10 000 εκ

τραγκας χ 1000 = 100 000 εκ

τραγκας χ 3000 = 300 000 εκ

9 000 000 = 3 000 χ τραγκας

= μια φορα και εναν καιρο ηταν 9 χιλιαδες γιδια που ακουγανε 3 τσοπαναραους και....

γραφτε το μυθιστορημα σας...

ΥΓ. μην κολατε στα χοντρα νουμερα... βαλτε οτι θετε...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιουν 2022, 23:56
Αγις έγραψε: 03 Ιουν 2022, 23:55
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιουν 2022, 23:52

επειδη μαλλον το εννοεις αυτη τη φορα κ δεν τρολλαρεις ωσ συνηθως θα σου απαντουσα σαλτα κ γαμησου ρε σκατομαλακα εσυ κ ολο το συφιλιασμενο συναφι σου αλλα επειδη σεβομαι τον χωρο που μας φιλοξενει δν θα το κανω
Μόλις έκανα καταγγελία στο ποστ
Ένα μέσο καθίκι, αν μη τί άλλο, θα είχε την ευπρέπεια να προσπερνάει ατάκες τύπου "ζηλεύω" σε θέματα εργασίας, όταν μιλάμε για ΔΥ, στρατιωτικούς, κλπ από θέμα σεβασμού και μόνο. Δηλαδή αν δε σέβεσαι εσύ τα καημένα σας που τρέχουν από μετάθεση σε μετάθεση με 900ρικα και δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, για να σας ξεπληρώνουν, μην περιμένεις να τα σεβαστούν οι άλλοι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Cecily Anne έγραψε: 04 Ιουν 2022, 00:02
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιουν 2022, 23:56
Αγις έγραψε: 03 Ιουν 2022, 23:55

επειδη μαλλον το εννοεις αυτη τη φορα κ δεν τρολλαρεις ωσ συνηθως θα σου απαντουσα σαλτα κ γαμησου ρε σκατομαλακα εσυ κ ολο το συφιλιασμενο συναφι σου αλλα επειδη σεβομαι τον χωρο που μας φιλοξενει δν θα το κανω
Μόλις έκανα καταγγελία στο ποστ
Ένα μέσο καθίκι, αν μη τί άλλο, θα είχε την ευπρέπεια να προσπερνάει ατάκες τύπου "ζηλεύω" σε θέματα εργασίας, όταν μιλάμε για ΔΥ, στρατιωτικούς, κλπ από θέμα σεβασμού και μόνο. Δηλαδή αν δε σέβεσαι εσύ τα καημένα σας που τρέχουν από μετάθεση σε μετάθεση με 900ρικα και δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, για να σας ξεπληρώνουν, μην περιμένεις να τα σεβαστούν οι άλλοι.
Η αληθεια ειναι οτι σεβομαι τους στρατιωτικους και τη στολη τους και την αποστολη τους αλλα ο ΑΙΝΕΙΑΝ κανει οτι μπορει για να μισησω και αυτους.

Ειναι τοσο κυνικος παραδοπιστος και θεωρει τη θέση του στρατιωτικου ως ενα μεσο μονο για να βγάζει χρήματα (λες και ειμαστε στην εποχη της Ρώμης) και οχι σαν ενα λειτουργημα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Και τώρα πλέρωνε εσύ.
Ενιγουέι, όσο σε παίρνει προσπάθησε να εξαντλείς κάθε δυνατότητα που σου παρέχεται για να μένεις στο μίνιμουμ αυτών που είσαι υποχρωμένη να πληρώσεις. Δεν αξίζει πλέον ούτε λεπτό του ευρώ η οποιαδήποτε άνοδος σε ασφαλιστική κατηγορία. Καλύτερα να κρατήσεις καβάντζα είτε με ιδιωτική είτε με αποταμίευση και να αγοράσεις τα χρόνια που θέλεις όταν θα βγεις στη σύνταξη παρά να να ρίχνεις χρήματα σε μια μαύρη τρύπα, θα τα κλάψεις. :wink
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιουν 2022, 00:08
Και τώρα πλέρωνε εσύ.
Ενιγουέι, όσο σε παίρνει προσπάθησε να εξαντλείς κάθε δυνατότητα που σου παρέχεται για να μένεις στο μίνιμουμ αυτών που είσαι υποχρωμένη να πληρώσεις. Δεν αξίζει πλέον ούτε λεπτό του ευρώ η οποιαδήποτε άνοδος σε ασφαλιστική κατηγορία. Καλύτερα να κρατήσεις καβάντζα είτε με ιδιωτική είτε με αποταμίευση και να αγοράσεις τα χρόνια που θέλεις όταν θα βγεις στη σύνταξη παρά να να ρίχνεις χρήματα σε μια μαύρη τρύπα, θα τα κλάψεις. :wink
:g030:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Και τώρα πλέρωνε εσύ.
Καλά εννοείται ότι με τη μία μπήκα στη χαμηλότερη, αλλά έχω και το ΙΚΑ στο κεφάλι (ΙΚΑ+ΕΦΚΑ) και έχω μόνο δεκαετία εισφορών (12 για την ακρίβεια), οπότε θεωρητικά η χασούρα μου είναι κάπου 7 χρόνια. ΠΧ η άλλη με 20-30 χρόνια εισφορές που να πάει να μπει στη χαμηλότερη; Μαλακία είναι.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

George_V έγραψε: 04 Ιουν 2022, 00:06
Η αληθεια ειναι οτι σεβομαι τους στρατιωτικους και τη στολη τους και την αποστολη τους
Εγώ δεν σέβομαι τη στολή και την αποστολή αλλά τους ανθρώπους.

Και ναι, υπάρχουν στρατιωτικοί που την τιμούν, όπως υπάρχουν και ΔΥ που χάρη στη δική τους προσπάθεια, επιπλέει και η πλειοψηφία των ανώφελων φελλών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιουν 2022, 00:13
George_V έγραψε: 04 Ιουν 2022, 00:06
Η αληθεια ειναι οτι σεβομαι τους στρατιωτικους και τη στολη τους και την αποστολη τους
Εγώ δεν σέβομαι τη στολή και την αποστολή αλλά τους ανθρώπους.

Και ναι, υπάρχουν στρατιωτικοί που την τιμούν, όπως υπάρχουν και ΔΥ που χάρη στη δική τους προσπάθεια, επιπλέει και η πλειοψηφία των ανώφελων φελλών.
Oταν ειμουν στο στρατο μας ελεγε ο λοχαγος τοτε που ειμασταν νεοσυλλεκτοι "οταν θα βλεπετε ανώτερο θα χαιρετατε. Οπου και αν τον δειτε. Αμα με δειτε στο δρομο ανευ στολης στα @@ μου αν θα με χαιρετησετε η οχι. Χέστηκα. Αλλα οταν φοράω στολη θα χαιρετάτε γιατι ο χαιρετισμος απευθυνεται στο αξιωμα και τη στολη και οχι στον ανθρωπο. Αυτη τη στολη πριν τη βάλω εγω τη φορεσαν καποιοι που ειχαν τοσα κιλα @@ που δεν θα δειτε ουτε στο ονειρο σας. Ματωσαν για αυτη τη χωρα με αυτη τη στολη και για αυτο θα τους τιμησετε χαιρετωντας".
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Cecily Anne έγραψε: 04 Ιουν 2022, 00:12

Καλά εννοείται ότι με τη μία μπήκα στη χαμηλότερη, αλλά έχω και το ΙΚΑ στο κεφάλι (ΙΚΑ+ΕΦΚΑ) και έχω μόνο δεκαετία εισφορών (12 για την ακρίβεια), οπότε θεωρητικά η χασούρα μου είναι κάπου 7 χρόνια. ΠΧ η άλλη με 20-30 χρόνια εισφορές που να πάει να μπει στη χαμηλότερη; Μαλακία είναι.
Προτείνω να κάνεις ένα πείραμα. Μπες σε κάποιο από τα λινκς που υπολογίζουν σύνταξη με εισφορές 25ετίας ή 30ετίας σε ικα και οαεε (με έναν μισθό γύρω στα 1500) και δες πόσο σου βγαίνει η ανταποδοτική. Χρειάζεται μεγάλο απόθεμα χιούμορ για να ανταπεξέλθεις. Γι' αυτό σου λέω, όσο έχεις καιρό αναλογίσου για ποιον και κυρίως γιατί πληρώνεις εισφορές σήμερα. Μόνον αν δηλώσεις ευάλωτη (υπάρχει τεράστια γκάμα επιλογών) υπάρχει περίπτωση να πληρώνεσαι χωρίς να πληρώνεις. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”