!!! DEVELOPMENT MODE !!!
το "Εγω αδερφη μου σε πιστευω" εγινε νομος στην Ισπανια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: το "Εγω αδερφη μου σε πιστευω" εγινε νομος στην Ισπανια
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, αυτός ο νόμος θα καθιστά την κάθε γυναίκα ως έχουσα το τεκμήριο της αλήθειας αναφορικά με τα σεξουαλικά εγκλήματα. Καλώς ήρθατε στο τρελοκομείο. 
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Αυτό που λέω είναι ότι βιώνουμε μία κατάσταση παραλογισμού όπου ακόμη και στο σύστημα δικαιοσύνης υπάρχουν εκ διαμέτρου αντίθετες εφαρμογές στη χ ή ψ περίπτωση.έργο_μακέτο έγραψε: 28 Μάιος 2022, 19:05Θα επεκταθεί και σε άλλα εγκλήματα λες;ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Μάιος 2022, 18:28Μα η "διεύρυνση" που αναφέρεις υπάρχει ήδη στα άρθρα της ελληνικής νομολογίας. Σαφώς και η άσκηση ψυχολογικής -και όχι μόνον σωματικής- βίας είναι ποινικά κολάσιμη. Αρκεί να υπάρχει μια στοιχειώδης τεκμηρίωση.έργο_μακέτο έγραψε: 28 Μάιος 2022, 17:35 Θετικό είναι το ότι η "μη συναίνεση" διευρύνεται και περιλαμβάνει κι άλλες μορφές βίας πέραν της φυσικής.
Το θέμα είναι να υπάρχει κι ο κατάλληλος μηχανισμός που θα εξετάζει κατά πόσο είναι βάσιμοι οι ισχυρισμοί πέρι της άσκησης ψυχολογικής βίας ας πούμε. Όχι το είπες και είναι αλήθεια διότι "εμείς αδελφή μου σε πιστεύουμε".
Το πρότζεκτ "εμείς αδελφή μου σε πιστεύουμε" απλώς θεωρεί απολύτως αδιάφορο/άχρηστο το στοιχείο της τεκμηρίωσης. Και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Η τεκμηρίωση θεωρείται μισογυνισμός.![]()
Ουσιαστικώς, επιχειρείται πλήρης ανατροπή του τεκμήριου αθωότητας.
Ε, όποιος/α θεωρεί ότι αυτό θα παραμείνει μόνον στο πλαίσιο της πιασάρικης για το κοινό ερωτικής θεματολογίας, αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται.![]()
Γελάω γιατί μόνον όταν βλέπεις το κωμικό στοιχείο, αντέχεται μια κατάσταση. Αν προσπαθήσεις να το δεις σοβαρά, δεν αντέχεται.
Εννοώ ότι στη χ φάση το τεκμήριο αθωότητας μπορεί να ακυρώνεται για το καλό τησανθρωπότης και στην ψ φάση μπορεί να επιβάλλεται ακόμη και αν τα στοιχεία του εγκλήματος είναι απτά, επίσης για το καλό της ανθρωποτησκαιτησισότης.
Θες να σου αναφέρω παραδείγματα ή κατάλαβες τι εννοώ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κι επειδή κάποιοι θεωρούν ότι όλα αυτά είναι δημοσιογραφικές μπούρδες, παραθέτω κάποια τυχαία λινκς.
Sweden has passed a new law saying that sex without consent is rape, even when there are no threats or force involved.
https://www.bbc.com/news/world-europe-44230786
“Sex without consent is rape: European countries must change their laws to state that clearly”
https://www.coe.int/en/web/portal/-/-se ... t-clearly-
Germany finally changed its rape laws, so victims no longer have to prove they resisted attack
https://qz.com/725748/germany-finally-c ... ed-attack/
Sweden has passed a new law saying that sex without consent is rape, even when there are no threats or force involved.
https://www.bbc.com/news/world-europe-44230786
“Sex without consent is rape: European countries must change their laws to state that clearly”
https://www.coe.int/en/web/portal/-/-se ... t-clearly-
Germany finally changed its rape laws, so victims no longer have to prove they resisted attack
https://qz.com/725748/germany-finally-c ... ed-attack/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το συμπέρασμα είναι ένα. Οι άνδρες πρέπει να είναι προσεκτικοί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στη μάνα σου στον δικό σου το' πες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
η λυση ειναι μια : γραφουμε το πηδημα σε βιντεο
Όσο είναι με μένα δεν κινδυνεύει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σε κάθε περίπτωση παίδες και κορασίδες, ελάχιστες γυναίκες και ελάχιστοι άντρες στην Ελλάδα μπορούν να υποστηρίξουν σε ένα δικαστήριο τις διθυραμβικές παπαριές που λένε στα τουίτς.
Θα πάνε σαν κλαμμένες παρθένες και οι μεν και οι δεν.
Θα πάνε σαν κλαμμένες παρθένες και οι μεν και οι δεν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλά, αυτό είναι σίγουρο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Νόμοι που θεωρούν ντεφάκτο ότι το θύμα λέει την αλήθεια δεν σημαίνουν "οι άνδρες πρέπει να είναι προσεκτικοί", σημαίνουν ότι σεξ χωρίς φόβο να καταλήξεις στην φυλακή μπορείς να κάνεις μόνο με βιντεοσκόπηση ώστε να καθίσταται σαφές ότι υπάρχει συναίνεση (γιατί και το γραπτό συμβόλαιο μπορεί το θύμα να ισχυριστεί ότι υπεγράφη υπό πίεση/απειλή/κτλ).
Και τι θα πει "οι άνδρες πρέπει να είναι προσεκτικοί"; Από πότε το σεξ είναι κάτι που προσφέρουν οι γυναίκες για να απαιτείται από την δική τους πλευρά η συναίνεση και όχι μια αμοιβαία πράξη; Γιατί να μην είναι οι γυναίκες προσεκτικές;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Αυτό το έχουμε δεδομένο. Στις περισσότερες περίπτωσεις βιασμού οι γυναίκες δεν ήταν αρκετά προσεκτικές και βιάστηκαν. Υποθέτω κάτι αντίστοιχο θα ισχύει για αυτές τις περιπτώσεις.hellegennes έγραψε: 28 Μάιος 2022, 23:07Νόμοι που θεωρούν ντεφάκτο ότι το θύμα λέει την αλήθεια δεν σημαίνουν "οι άνδρες πρέπει να είναι προσεκτικοί", σημαίνουν ότι σεξ χωρίς φόβο να καταλήξεις στην φυλακή μπορείς να κάνεις μόνο με βιντεοσκόπηση ώστε να καθίσταται σαφές ότι υπάρχει συναίνεση (γιατί και το γραπτό συμβόλαιο μπορεί το θύμα να ισχυριστεί ότι υπεγράφη υπό πίεση/απειλή/κτλ).
Και τι θα πει "οι άνδρες πρέπει να είναι προσεκτικοί"; Από πότε το σεξ είναι κάτι που προσφέρουν οι γυναίκες για να απαιτείται από την δική τους πλευρά η συναίνεση και όχι μια αμοιβαία πράξη; Γιατί να μην είναι οι γυναίκες προσεκτικές;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
talaipwros
και μετα απορει η ναιδα γιατι δεν της δινει φιλακια ο τυπος.
talaipwros έγραψε: 28 Μάιος 2022, 23:12 και μετα απορει η ναιδα γιατι δεν της δινει φιλακια ο τυπος.
Δεν νομίζω να είναι ενήμερος για τις εξελίξεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- taxalata xalasa
το "Εγω αδερφη μου σε πιστευω" εγινε νομος στην Hispania > Hisapania > Χυσαπανία....
Βγάζουνε τέτοιο νόμο οι Χυσαπάνοι και οι Χυσαπανίδες ;
Ρε τι γινεται στην Χυσαπάν...!!!
Βγάζουνε τέτοιο νόμο οι Χυσαπάνοι και οι Χυσαπανίδες ;
Ρε τι γινεται στην Χυσαπάν...!!!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- taxalata xalasa
θα φυγουμε από την Χυσαπανία να πάμε στην Χυσαχαμία. 
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση