https://www.imdb.com/title/tt5968274/

Η Μοσάντ γυρίζει καλές ταινίες, 7/10

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Ναι το τράβηξε πολύ αν και εμένα μου αρέσουν οι καλές ταινίες να έχουν μεγάλη διάρκεια. Ήταν κάπως σαν 2 ταινίες σε μια, το δεύτερο μερος, αυτό με τον Κρίστιαν Μπέιλ είχε ελάχιστα κοινά με το πρώτο και ήταν πιο αδύναμο αλλά έπρεπε να δείξουν όλη την ιστορία, που όπως είπαμε βασίζεται σε πηγές της εποχής και κυρίως τα ημερολόγια των Τζων Σμιθ. Πάντως η σκηνοθεσία πιστεύω ήταν πολύ όμορφη, νατουραλιστική, με στυλ κάπως Χέρτζογκ, όπως και η μουσική. Να δεις και την άλλη που σου είπα με τον Βινσαν Κασέλ, και αν "ψηθεις" με το πιτσιρίκι που παίζει την Εύα πες μου να σου προτείνω και αλλα θριλερακια μ'αυτηνperseus έγραψε: 09 Δεκ 2018, 07:59την ειδα καλη αλλα πολυ μεγαλη ρε αδερφε κοντεψα να γεννησω αν ηταν 40 λεπτα λιγοτερο θα ηταν μια χαρα.the_black_planet έγραψε: 05 Δεκ 2018, 20:52 Είδα τελευταία 2 ψιλοπαλιά ταινιακια που μου είχαν ξεφύγει τελείως, το 1ο το New World με Κόλιν Φάρελ και Κρίστιαν Μπέιλ που είναι η ιστορία της Ποκαχόντας, πολύ πολύ δυνατή ταινία, και προς το τέλος πραγματικά καταθλιπτική αλλά είναι πιστή στα ημερολόγια του Τζον Σμιθ, η σκηνοθεσία του Μάλικ είναι φοβερή όπως και η ερμηνεία της Κοριάνκα Κίλτσερ! Την προτείνω ανεπιφύλακτα αλλά προειδοποιώ για το φινάλε που θέλει αντοχές...
Επίσης πολύ ωραίο και δυνατό το Sheitan του 2006 με Βινσαντ Κασέλ, ιδιαίτερο θρίλερ!
εγω το εθαψα.
Μια χαρά ταινιούλα για τα γυναικόπαιδα, βασικά ταινία ντίσνευ με ανθρώπους είναι, στο πιο national geographic.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.