!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΠΈΘΑΝΕ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ..

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Sergio24Leo
Phorum.gr user: 24leo

Re: ΠΈΘΑΝΕ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sergio24Leo »

Στο γενικότερο τσουβάλιασμα της εποχής μας, μια συζήτηση για τον θάνατο ενός (διεφθαρμένου) ανθρώπου χοροπηδάει σε δέκα διαφορετικές κατευθύνσεις. Τσουβάλιασμα στο τσουβάλιασμα, για τον έναν είναι οι ανεμβολίαστοι παλαιοΠΑΣΟΚοι εθνικόφρονες χριστιανοί γαύροι, για τον άλλον είναι οι εμβολιασμένοι μεσοταξίτες σοσιαλδημοκράτες διεθνιστές χανούμηδες κλπ. Να δείξουμε πως σε κάθε ίνα της ψυχής του ο άλλος είναι είτε αποκρουστικός είτε γελοίος.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:02 Ο ανορθολογισμος η συνωμοσιολογία και ο ψεκασμός είναι αλήθεια πως διατρέχουν οριζόντια το πολιτικό φάσμα.
Τελεία.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Ο Τράγκας απ' ότι είχα καταλάβει ήταν ΝΔ και τα βρόντηξε κάποια στιγμή γύρω στο 1989 όταν η ΝΔ αποφάσισε να είναι επίσημη εφημερίδα του κόμματος ο Ελεύθερος Τύπος και όχι πιά η Βραδυνή στην οποία ήταν αρχισυντάκτης.
Λίγο πιό πριν είχε εμπλακεί και σε ένα επεισόδιο στο Χέρφιλντ που ήταν ο Αντρέας άρρωστος. Έλεγε κακά λόγια για τον Αντρέα και κορόϊδευε τη Μιμή με αποτέλεσμα οι πασόκοι να τον κυνηγήσουν.

Αλλά από το 90 και μετά τον έπιασε μεγάλη τρέλα που δεν τον άφησε μέχρι το θάνατο του.
Η πρώτη του μεγάλη τρέλα ήταν με τις ρουκέτες της 17Ν που σκότωσαν τον Αξαρλιάν. Έλεγε ότι οι Βαρδινογιάννης-Παλαιοκρασσάς το είχαν στήσει και είχαν βάλει αυτοί επίτηδες τις δήθεν ρουκέτες.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Ερώτηση: Πόσα πρόστιμα έφαγε ο Τράγκας όσο ζούσε για τις απόψεις που εξέφραζε, με βάση τον νόμο περί διασποράς ψευδών ειδήσεων;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

το μονο που θα καταφερουν ειναι να γιγαντωσουν τους αντιεμβολιαστες με τις παρανοικες και αντιφατικες τους πρακτικες και πολιτικες οπως γινοταν στην αμερικη επι δεκαετιες και πλεον εχουν μεταβληθει σε τσουναμι απο ρευμα

το φιδι που εξεθρεψαν,συντηρησαν και χρησιμοποιησαν οι δεξιοι ηρθε η ωρα να δαγκωσει και τους ιδιους (περα απο το δημοκρατικο τους πολιτευμα) :g030:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 14 Δεκ 2021, 15:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Λεγεών έγραψε: 14 Δεκ 2021, 14:58
hellegennes έγραψε: 14 Δεκ 2021, 14:44
Λεγεών έγραψε: 14 Δεκ 2021, 07:50

Αν εκανε το εμβόλιο, φόραγε μάσκα και κρατούσε αποστάσεις θα ίσως να ήταν ζωντανός.
Fixed.
That's a victory over you, in my book. :003:
Στο «δικό μου βιβλίο» δεν υπάρχουν πολλές βεβαιότητες σ' αυτόν τον κόσμο. Στο δικό σου μπορεί να υπάρχουν. Το ότι αποδέχεσαι ότι δεν θα έπρεπε να είναι αυτό βεβαιότητα είναι -από την δική μου οπτική- νίκη· όχι δική μου, της κοινωνίας. Η κοινωνία κερδίζει έστω και ελάχιστα όταν ένα οποιοδήποτε άτομο μετατοπίζεται έστω και ελάχιστα προς την πλευρά της λογικής. Οποιαδήποτε δε νίκη της κοινωνίας την θεωρώ και δική μου νίκη, γιατί κερδίζω κι εγώ ως μέλος της κοινωνίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 14 Δεκ 2021, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

AlienWay έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:26 Ερώτηση: Πόσα πρόστιμα έφαγε ο Τράγκας όσο ζούσε για τις απόψεις που εξέφραζε, με βάση τον νόμο περί διασποράς ψευδών ειδήσεων;
Ούτε για τη φάση με την 17Ν είχε φάει.
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Αρίστος έγραψε: 14 Δεκ 2021, 09:00
Gherschaagk έγραψε: 14 Δεκ 2021, 08:56
Hold that thought.

Τον ρώτησες και σου είπε, στα αποτέτοια μου αν ζήσω ή αν πεθάνω; Λες να μην τον ένοιαζε; Πώς γράφεις τέτοια πράγματα;

Αν δεν τον ένοιαζε να ζήσει, δεν θα πήγαινε νοσοκομείο.

RIP.

Φυσικα και τον ενοιαζε, φυσικα και υπεφερε. Ομως υπαρχει η αντιληψη σε μερικους που την δεχομαι κι εγω οτι καλη ζωη δεν ειναι η ζωη που φτανει στα 90 με πολλα χρονια να μην μπορεις να εξυπηρετησεις τις αναγκες σου, αλλα η καλη και πλουσια ζωη που τερματιζεται οταν εισαι μαχομενος.

.
Γιατί είναι ιδανικό να χάνεις μια μάχη; Δηλαδή αυτοί που νικάνε τον καρκίνο, είναι losers;
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Belisarius έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:25 Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος, αμερόληπτος, ακομμάτιστος. Άνθρωπος που έβαζε πάντα το συμφέρον της πατρίδας πάνω από το δικό του. Πολέμησε γενναία ρισκάροντας τα πάντα για το δημοψήφισμα της δραχμής. Μεγάλη προσωπικότητα και άρα μεγάλη απώλεια για το τόπο. Ελαφρύ το χώμα.
Και αμέμπτου ηθικής!

Το Μάιο του 2014 σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες. Από έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψαν περιουσιακά στοιχεία του, ύψους άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία φέρεται να μην είχαν δηλωθεί νόμιμα
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Lugozzi έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:23
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:02 Ο ανορθολογισμος η συνωμοσιολογία και ο ψεκασμός είναι αλήθεια πως διατρέχουν οριζόντια το πολιτικό φάσμα.
Τελεία.
Δεν σ' αρέσει το αληθές συμπέρασμα ότι ο χώρος σου (η ακροδεξιά) είναι -ήταν και θα είναι- παραδοσιακά ο χώρος που και παράγει τις συνωμοσιολογικές βλακείες και τις καταναλώνει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Πρέπει να τα είχε πάρει πολύ άσχημα με Μητσοτακέϊκο.
Δεν υπήρχε εποχή που δεν ήταν αρχηγός των ψεκ (εποχή κολλάδων, οι "πολίτες του τετάρτου ράϊχ", κοροϊδοϊός ...).
Δεν δήλωσε ποτέ οκ που θα ήταν τουλάχιστον πιό ήρεμος - ψεκ και πάσης Ελλάδος.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Πάντως αν κρίνω από αυτά που είπε ο γιατρός του που δεν έχω ιδιαίτερο λόγο να τα αμφισβητήσω τελικά πίστευε και ο ίδιος αυτά που έλεγε. Εμένα μου έδινε την εντύπωση απατεωνισκου που δεν ήταν όμως τελείως βλαμμένος.

Ήταν γλιτσας, αλλά υπάρχουν και πολύ χειρότερα γνήσια ακροδεξιά φιντανια.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Τελεία.
Είτε κόψεις το ποστ είτε όχι, αντιεμβολιαστικα κόμματα μόνο ακροδεξιά υπάρχουν.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:02
Highlander έγραψε: 14 Δεκ 2021, 14:30
AlienWay έγραψε: 14 Δεκ 2021, 14:25

Δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ, άρα ήταν ΝΔ
Ήταν ΝΔ και σε κάποια ακροδεξιά κομματιδια, δηλαδή οπως η πολιτική παρουσία στα ακροδεξια συλλαλητήρια που στήριζε όλος ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ και τα όργανα της όπως τα φιλονδ κανάλια, εφημερίδες κλπ.
Το αφήγημα που προσπαθεί να περάσει αυτόν τον καιρό το επικοινωνιακό επιτελείο που πληρώνουμε όλοι για να μας κυβερνά αυτός ο θίασος , είναι της Ορθολογικής νδ- κυβέρνησης. Έβαλαν στο στόμα πρωθυπουργού τον όρο ψεκασμενοι σε διαγγελμα ,αν έχουν τον Θεό τους.
Δεν τους βγαίνει με την αντιπολίτευση στα αριστερά να έχει ταχθεί σαφως υπέρ του εμβολιασμού.

Επιπλέον δεν πείθουν κανέναν εκτός από τον σκληρό τους πυρήνα. Ο ανορθολογισμος η συνωμοσιολογία και ο ψεκασμός είναι αλήθεια πως διατρέχουν οριζόντια το πολιτικό φάσμα. Είναι σαφές και αδιαμφισβήτητο όμως, πως ο σκληρός πυρήνας του είναι η ακροδεξιά και η μάζα του η λαϊκή δεξιά.
Όχι μόνο στην Ελλάδα, παγκοσμίως.
:goodpost:
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

hellegennes έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:33
Τελεία.
Δεν σ' αρέσει το αληθές συμπέρασμα ότι ο χώρος σου (η ακροδεξιά) είναι -ήταν και θα είναι- παραδοσιακά ο χώρος που και παράγει τις συνωμοσιολογικές βλακείες και τις καταναλώνει;
Δεν είμαι (ακροδεξιός).
Είμαι δεξιός.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”