Δημοκράτης έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:31
κανένας δεν σε είπε ότι οι λαθρομετανάστες είναι κάτι καλό φίλε
και ποιός σου είπε ότι είμαι εγώ αριστερός
αυτός 1 - 0
δεν τον έχασε κανείς για να τον βρεις εσύ
Με αυτή την επιχειρηματολογία δείχνετε το επίπεδο των οπαδών του ψεκασμένου νανογιλεκοπώλη. Συνέχισε έτσι σε παρακαλώ. Μήπως είσαι και από αυτούς που στα δημοψηφίσματα λένε ότι εμπιστεύονται περισσότερο από όλους τους θεσμούς το στρατό;
nyxtovios έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:27
Αυτό όμως αυτορυθμίζεται.
Δηλαδή πώς; ξαφνικά θα αρχίσουν να κάνουν παιδιά οι νέοι Έλληνες επειδή δε θα υπάρχουν ξένοι; χωρίς να σου βάζω καν οτι φεύγουν οι νέοι από την Ελλάδα
Κοίτα μέχρι στιγμής μπορεί ο μέσος νεοέλληνας να έχει επίπεδο μόρφωσης και IQ πακιστανού αλλά το επίπεδο ζωής και οι απαιτήσεις είναι πολύ πιο πάνω. Η αυτορρύθμιση θα γίνει αυτόματα, μειώνοντας ανεργία, δηλαδή αυξάνοντας μισθούς. Δεν γίνεται με συγκεκριμένο όγκο πόρων να υποστηριχθεί το επίπεδο ζωής που απαιτεί ο νεοέλληνας. Πιθανότατα θα γίνει αργά όμως. Μεγάλο παράδειγμα η γειτονική Βουλγαρία. ο πληθυσμός μειώθηκε το επίπεδο ζωής ανέβηκε αρκετά σε σχέση με πριν και κάπως φαίνεται να έχουν σταθεροποιηθεί.
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:56
εχει η βουλγαρια 2 εκ.λαθρο με προοπτικη να γινουν 4?
και τι σχέση έχει αυτό με την δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων απο βουλευτή?δλδ αν έμπαινε με ένα καλάσνικοφ και καθάριζε μουσουλμανάκια πάλι το μεταναστευτικό θα ήταν το θέμα σας?
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:56
εχει η βουλγαρια 2 εκ.λαθρο με προοπτικη να γινουν 4?
και τι σχέση έχει αυτό με την δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων απο βουλευτή?δλδ αν έμπαινε με ένα καλάσνικοφ και καθάριζε μουσουλμανάκια πάλι το μεταναστευτικό θα ήταν το θέμα σας?
nyxtovios έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:33
και ποιός σου είπε ότι είμαι εγώ αριστερός
αυτός 1 - 0
δεν τον έχασε κανείς για να τον βρεις εσύ
Με αυτή την επιχειρηματολογία δείχνετε το επίπεδο των οπαδών του ψεκασμένου νανογιλεκοπώλη. Συνέχισε έτσι σε παρακαλώ. Μήπως είσαι και από αυτούς που στα δημοψηφίσματα λένε ότι εμπιστεύονται περισσότερο από όλους τους θεσμούς το στρατό;
τι επιχειρηματολογία θέλεις όταν λες μπούρδες ότι δεν τρέχει τίποτα αν η χώρα φτάσει να έχει 5εκ Έλληνες και μέσο όρο ηλικίας τα 50;
Ελάχιστοι θα θελήσουν να μείνουν, εκτός και αν γίνουμε ισλαμικό κράτος. Ο προορισμός τους είναι η Ευρώπη και η Αμερική.
Δεν το βρίσκω κακό να διδάσκεται η ελληνική γλώσσα σε αυτά τα παιδιά. Θα είναι ένα εφόδιο γι' αυτά.
Απ' ότι διάβασα όμως από άλλους, οι συγκεκριμένοι μετανάστες δημιουργούν γκέτο, δεν θα πήγαινα να ζήσω σε τέτοιες περιοχές, στην Ευρώπη θέλω να ζήσω, όχι στο Πακιστάν.