GoBack έγραψε: 27 Νοέμ 2021, 03:14
vantono έγραψε: 27 Νοέμ 2021, 01:54
Cecily Anne έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 19:55
Κάτι δεν πάει καλά με τους γευστικούς σας κάλυκες, αν βρίσκετε το κιμά σόγιας νόστιμο.
Ειναι απαίσιος, όχι απλα μη νόστιμος. Και μιλάω ως λατρης των λαχανικομπίφτεκων, των τοματο/κολοκυθοκεφτέδων κι άλλων τέτοιων βεγκανικών.
Πως ειναι απαισιος ρε παπαρα αφου η γευση ειναι σχεδον ουδετερη,οτι παιρνει ειναι απο τις μλκιες που ριχνεις στη σαλτσα οταν τον φτιαχνεις.
Για αυτο ειναι απαίσιος. Εχει την πιο ουδέτερη γευση που εχω φάει στη ζωη μου. Πολυ πιο εύγευστο ειναι το αβοκάντο.
Null έγραψε: 27 Νοέμ 2021, 03:30
GoBack έγραψε: 27 Νοέμ 2021, 03:14
Πως ειναι απαισιος ρε παπαρα αφου η γευση ειναι σχεδον ουδετερη,οτι παιρνει ειναι απο τις μλκιες που ριχνεις στη σαλτσα οταν τον φτιαχνεις.
Κυβος βοδινο, ντοματοπελτες, τριμμενη ντοματα, σκορδο
Ετοιμη η μακαροναδα
Αυτά όλα μπορεις να τα κανεις και με τον οριτζιναλ κιμά και να τον βγάλεις ακομα πιο μπόμπα, χαίρω πολύ.