Ωραίος.Μαυροβασίλης έγραψε: 13 Μάιος 2021, 22:15διαταραχή προσοχής
είμαι ακριβώς στις 49.5 ώρες, ήπιες μυαλγίες και δέκατα έπαιζαν μεταξύ 18-30 ώρες
Yeah baby, yeah!
Ωραίος.Μαυροβασίλης έγραψε: 13 Μάιος 2021, 22:15διαταραχή προσοχής
είμαι ακριβώς στις 49.5 ώρες, ήπιες μυαλγίες και δέκατα έπαιζαν μεταξύ 18-30 ώρες
Yeah baby, yeah!
Δεν θέλω να σε τρομάξω τύπε, αλλά ξερω περιστατικό φίλου μου που με το που το έκανε, το ίδιο βράδυ άρχισε να αποκαλεί "έργα" τις ταινίες, μικιμάο όλα τα καρτούν, να πίνει γκαζόζα και να παίζει πρέφα και τάβλι με τον πατέρα του λέγοντας ανέκδοτα για "πούστηδες" και πεθερές.
Εσύ γιατί δεν κλείνεις καλέ;Δημοκρατικός έγραψε: 13 Μάιος 2021, 22:16Τους ζηλεύω. Σύντομα δε, ευελπιστώ να κλαίω κι εγώ ως περήφανος εμβολιασμένος.
Το μόνο που με ανησυχεί, είναι μήπως και δεν με πιάσει, σαν τοn Dwarven.
Τον πιάσαμε τον Διάδοχο, έλα ντε ,γουάι;Naida έγραψε: 13 Μάιος 2021, 22:49Εσύ γιατί δεν κλείνεις καλέ;Δημοκρατικός έγραψε: 13 Μάιος 2021, 22:16Τους ζηλεύω. Σύντομα δε, ευελπιστώ να κλαίω κι εγώ ως περήφανος εμβολιασμένος.
Το μόνο που με ανησυχεί, είναι μήπως και δεν με πιάσει, σαν τοn Dwarven.
Έχασες και το χιούμορ σου;sys3x έγραψε: 13 Μάιος 2021, 16:21οκ, ψιλομαλακία το ανέκδοτο αλλά neverthelessBeria έγραψε: 13 Μάιος 2021, 15:55Υπάρχει ανέκδοτο σχετικό με την περίπτωσή σουsys3x έγραψε: 13 Μάιος 2021, 15:50
Φίλε φως, σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι σύμμαχοι, δεν θα στα πολυλογίσω, σε ΑΚΡΙΒΩΣ δέκα ώρες μετά άρχισε να γαμιέται το είναι μου, δεν θα αναφερθώ στις ουσίες που πήρα για τον πονοκέφαλο (είναι αρκετά παράνομο μάλλον) αλλά να ξέρεις, δεν κάνουν τίποτα. Πόνος και κόπωση όπως ποτέ πριν, θέλω να πάρω τον κολλητό να του βρίσω τη μανούλα του αλλά δεν έχω κουράγιο. Από ότι κατάλαβα, αν δεν πεθάνω σήμερα, αύριο μεθαύριο θα είμαι μπέρκετ. Αυτά και kouragio.
Ήταν ένας τύπος που χτύπησε το χέρι του σε ατύχημα και μπήκε χειρουργείο. Όταν ξύπνησε του λέει ο γιατρός:
- Φιλαράκο σε 10 μέρες το χέρι σου θα είναι όπως πριν και καλύτερα
- Δηλαδή γιατρέ μου θα μπορώ να παίζω και Μπαχ
- Ασφαλώς φίλε μου
- Α, γιατί πριν δεν έπαιζα
![]()
vantono έγραψε: 13 Μάιος 2021, 22:35Δεν θέλω να σε τρομάξω τύπε, αλλά ξερω περιστατικό φίλου μου που με το που το έκανε, το ίδιο βράδυ άρχισε να αποκαλεί "έργα" τις ταινίες, μικιμάο όλα τα καρτούν, να πίνει γκαζόζα και να παίζει πρέφα και τάβλι με τον πατέρα του λέγοντας ανέκδοτα για "πούστηδες" και πεθερές.
Ελπίζω να εισαι καλά μέχρι αύριο, και να μη σε δουμε να γράφεις σαν τον ΑΙΝΕΙΑΝ.
Το καλοκαίρι φθινόπωρο δεν γύριζες την Ελλάδα;enterprise-psi έγραψε: 13 Μάιος 2021, 18:47 Να πάτε στην Μακρόνησο να καραντινιαστειτε μόνοι σας ουνοι, σαπίσαμε ένα χρόνο, ούτε μια βόλτα![]()
Δεν φτάνει!don't speak έγραψε: 13 Μάιος 2021, 22:59Το καλοκαίρι φθινόπωρο δεν γύριζες την Ελλάδα;enterprise-psi έγραψε: 13 Μάιος 2021, 18:47 Να πάτε στην Μακρόνησο να καραντινιαστειτε μόνοι σας ουνοι, σαπίσαμε ένα χρόνο, ούτε μια βόλτα![]()
12:30 το έκανα , 2 το πρωί ξεκίνησε το σόου .
Όχι ρε συ, περίμενε μέχρι αύριο.enterprise-psi έγραψε: 13 Μάιος 2021, 23:02Δεν φτάνει!don't speak έγραψε: 13 Μάιος 2021, 22:59Το καλοκαίρι φθινόπωρο δεν γύριζες την Ελλάδα;enterprise-psi έγραψε: 13 Μάιος 2021, 18:47 Να πάτε στην Μακρόνησο να καραντινιαστειτε μόνοι σας ουνοι, σαπίσαμε ένα χρόνο, ούτε μια βόλτα![]()
36.6 , βάζω λαγκαβουλιν![]()
Τον Τζιμ Μόρισον φαντάρο;Gherschaagk έγραψε: 13 Μάιος 2021, 22:58 Ούτε εγώ θέλω να τρομάξω κανέναν αλλά γνωστός μου που έκανε το άστρα στις 12 ώρες άρχισε να βλέπει οράματα.