κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 06 Σεπ 2018, 21:33
θα θελα πολύ να έχω σκύλο αλλά δεν μπορώ δυστυχώς!!
αλλά το κουτάβι στην φωτό είναι τόσο γλυκό!!
Τσέπης είναι, δεν μπορείς να το πεις σκύλο.... το σπίτι του πέφτει μεγάλο.... Μαλτεζάκι είναι.
επειδή είναι χουχουλιάρικο ίσως είναι από τα μοναδικά που η μάνα μου μπορεί και να δεχόταν να το πάρουμε σπίτι.
αλλιώς όταν κάποια στιγμή αξιωθώ να μείνω μόνη ,στάνταρ θα πάρω σκυλί.από παιδί το ήθελα.
σε κάνει υπεύθυνο άτομο. να έχεις την φροντίδα κάποιου που δεν μπορεί να σου πει τις ανάγκες του.
Τσέπης είναι, δεν μπορείς να το πεις σκύλο.... το σπίτι του πέφτει μεγάλο.... Μαλτεζάκι είναι.
επειδή είναι χουχουλιάρικο ίσως είναι από τα μοναδικά που η μάνα μου μπορεί και να δεχόταν να το πάρουμε σπίτι.
αλλιώς όταν κάποια στιγμή αξιωθώ να μείνω μόνη ,στάνταρ θα πάρω σκυλί.από παιδί το ήθελα.
σε κάνει υπεύθυνο άτομο. να έχεις την φροντίδα κάποιου που δεν μπορεί να σου πει τις ανάγκες του.
Ναι αυτό είναι αλήθεια, θα πρέπει να το αγαπάς για να βλέπεις τι θέλει.... εμείς έχουμε γλυτώσει την εγχείρηση στείρωσης (πυομήτρα) γιατί παρακολουθώ το σκυλί μου και καταλαβαίνω πότε είναι αδιάθετο και προλαβαίνω να του δώσω αντιβίωση... για εγχείρηση δεν το συζητάμε, είναι πολύ μεγάλη.... αν ήταν πιο μικρή θα τα ακουμπούσα τα 600€, φαντάσου άλλα σκυλιά πεθαίνουν, όχι γιατί δεν τα αγαπάνε οι ιδιοκτήτες τους αλλά γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν τι τους συμβαίνει.
3 με 4 φουκαριάρικα και τσαχπίνικα σκυλάκια αδέσποτα απο το Μάτι επιτέθηκαν στον θείο μου
ένα μήνα στο νοσοκομείο με δαγκωνιές σε όλο το σώμα Και ευτυχώς κανένας μπόγιας δεν εμφανίστηκε ούτε ο δήμος εγκλημάτησε μαζεύοντας τα
είναι καλά στην υγεία τους και τριγυρνούν χαρούμενα