Όχι, να μην κλείνει όλο το σύμπαν -όπως έχουμε δει χωρίς αποτέλεσμα- για μια αιωνιότητα.sharp έγραψε: 19 Απρ 2021, 02:22Και πώς να το λύσει η κυβέρνηση, να πει ελάτε να δηλώσετε όσοι δουλεύετε μαύρα για να πάρετε επίδομα;hellegennes έγραψε: 19 Απρ 2021, 01:16
Υπάρχει επίσης πολύς κόσμος που δούλευε μαύρα ή μισομαύρα και δεν καλύπτεται από κρατικές επιδοτήσεις. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που η κυβέρνηση γνωρίζει, φυσικά, και διάλεξε να το γράψει στα παπάρια της. Ηθικά θα πει κανείς «ας μην δούλευαν μαύρα», πραγματολογικά όμως ΞΕΡΕΙΣ ότι υπάρχει αρκετός κόσμος που δουλεύει μαύρα και είναι ανήθικο να τον αφήσεις να πεινάσει (στ' αλήθεια) σαν τιμωρία ή κυνικό συνεπακόλουθο.
Χώρια δηλαδή που για μεγάλο ποσοστό μαύρης εργασίας δεν ευθύνονται άμεσα οι υπάλληλοι αλλά τα αφεντικά τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΟΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΖΗΜΙΆ ΠΑΘΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΊΝΑ;
- hellegennes
Re: ΠΟΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΖΗΜΙΆ ΠΑΘΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΊΝΑ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Αυτό ισχύει, η οικονομία είναι αλυσίδα.hellegennes έγραψε: 19 Απρ 2021, 01:16 Αν δεν έχει δουλειά ένας γείτονάς σου δεν σημαίνει τίποτα, αλλά αν δεν έχουν δουλειά οι μισοί σου γείτονες, αργά ή γρήγορα δεν θα έχεις κι εσύ.
Ίσως δεν είναι τόσο εμφανές στις πόλεις που η ροή χάνεται στο χάος αλλά φαίνεται ξεκάθαρα σε μικρότερη κλίμακα σε περιοχές που εξαρτώνται πολύ από μια πηγή εισοδήματος (ιδιαίτερα τουρισμός, αγροτικά, μια κύρια βιομηχανία κλπ) . Όταν μια χρονιά τα έσοδα δεν πάνε καλά όλα τα καταστήματα της περιοχής έχουν πτώση τζίρου, και κατά συνέπεια οι προμηθευτές τους και ξεκινάει μια χιονοστιβάδα που αντιστρέφεται μόνο όταν τα έσοδα των πολλών επανέλθουν.
Σε μια πιο διαφοροποιημένη οικονομία το φαινόμενο αργεί να γίνει αισθητό όταν το πλήγμα αφορά έναν κλάδο γιατί μέχρι να σκάσει το κύμα η κατάσταση της πηγής έχει επανέλθει σε ισορροπία. Το ιδιαίτερο με τον κορονοιό όμως είναι ότι έπληξε ταυτόχρονα πολλές διαφορετικές βιομηχανίες.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- hellegennes
Βασικά, αν εξαιρέσεις κάποιες βιομηχανίες τροφίμων, τα ΣΜ, κάποια μικρότερα καταστήματα τροφίμων και τα φαρμακεία, όλοι οι υπόλοιποι είναι ζημιωμένοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
τωρα μας πετσοκοψες. καραφλιασαμε απο τα 20, και λεγαμε δεν πειραζει, θα γαμαμε μεχρι τα 80, τουλαχιστον.Cecily Anne έγραψε: 18 Απρ 2021, 21:47Aυτό που λες δεν ισχύει. Η καράφλα είναι αποτέλεσμα γενετικής προδιάθεσης σε πολύ κακής ποιότητας θύλακα της τρίχας. Μπορεί να πηγαίνει να δένει ένα παράγωγο της τεστοστερόνης στους υποδοχείς εκεί, αλλά δεν φταίει η τεστοστερόνη καθεαυτή για την καράφλα σας, αλλά το ότι γονιδιακά στo σόι έχετε μεγάλη ευαισθησία στους θύλακες, οι οποίοι με τρομερά μικρά επίπεδα του παραγώγου DHT (προέρχεται από την τεστοστερόνη), τα χάνετε. Άρα αυτά με τα 101% τεστοστερόνης είναι μαλακίες. Το μόνο σαν στατιστικό που εξετάζεται επίσημα είναι ότι έχετε 1.5 φορά μεγαλύτερες πιθανότητες για καρκίνο προστάτη, σε σχέση με αυτούς που δεν έχουν καράφλα.Papa John έγραψε: 18 Απρ 2021, 21:33Έλα,σε έχουμε πάρει όλοι χαμπάρι.Δημοκρατικός έγραψε: 18 Απρ 2021, 18:12
Ναι, ΟΚ τώρα, θα μας πει ποιός γαμούσε ή όχι ο κάθε κάγκουρας μπάρμπας με καράφλα![]()
Σε άλλα νέα,καράφλα = τεστοστερόνη στο 101%![]()
Να παρακαλάς να καραφλιάσεις,μπας και σου φέξει![]()
Καλά γενικά σαν ποσοστό είναι μαλακία να το λες και σαν αστείο αυτό με την τεστοστερόνη, μπορεί πολύ εύκολα να έχεις χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης και να έχεις μεγάλα επίπεδα τους ενζύμου που τη μετατρέπει για να δέσει στους υποδοχείς. Τεσπα, δεν έχει σημασία, διότι δεν φταίει η τεστοστερόνη.
δηλαδη τι; θα αναγκαστουμε να την πεσουμε στα βιαγκρα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Εφόσον ο αυνανισμός, μειώνει την πιθανότητα προστάτη, αρα οι καράφλες πρέπει να αυνανίζονται 3Χ του φυσιολογικού 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Cecily Anne
Θα κάνετε ο,τι κάνουν κι αυτοί με μαλλιά πάνω κάτω. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.Ασέβαστος έγραψε: 19 Απρ 2021, 13:05τωρα μας πετσοκοψες. καραφλιασαμε απο τα 20, και λεγαμε δεν πειραζει, θα γαμαμε μεχρι τα 80, τουλαχιστον.Cecily Anne έγραψε: 18 Απρ 2021, 21:47Aυτό που λες δεν ισχύει. Η καράφλα είναι αποτέλεσμα γενετικής προδιάθεσης σε πολύ κακής ποιότητας θύλακα της τρίχας. Μπορεί να πηγαίνει να δένει ένα παράγωγο της τεστοστερόνης στους υποδοχείς εκεί, αλλά δεν φταίει η τεστοστερόνη καθεαυτή για την καράφλα σας, αλλά το ότι γονιδιακά στo σόι έχετε μεγάλη ευαισθησία στους θύλακες, οι οποίοι με τρομερά μικρά επίπεδα του παραγώγου DHT (προέρχεται από την τεστοστερόνη), τα χάνετε. Άρα αυτά με τα 101% τεστοστερόνης είναι μαλακίες. Το μόνο σαν στατιστικό που εξετάζεται επίσημα είναι ότι έχετε 1.5 φορά μεγαλύτερες πιθανότητες για καρκίνο προστάτη, σε σχέση με αυτούς που δεν έχουν καράφλα.Papa John έγραψε: 18 Απρ 2021, 21:33
Έλα,σε έχουμε πάρει όλοι χαμπάρι.
Σε άλλα νέα,καράφλα = τεστοστερόνη στο 101%![]()
Να παρακαλάς να καραφλιάσεις,μπας και σου φέξει![]()
Καλά γενικά σαν ποσοστό είναι μαλακία να το λες και σαν αστείο αυτό με την τεστοστερόνη, μπορεί πολύ εύκολα να έχεις χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης και να έχεις μεγάλα επίπεδα τους ενζύμου που τη μετατρέπει για να δέσει στους υποδοχείς. Τεσπα, δεν έχει σημασία, διότι δεν φταίει η τεστοστερόνη.
δηλαδη τι; θα αναγκαστουμε να την πεσουμε στα βιαγκρα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Απολλώνιος
Aν είσαι καράφλας κάνε γυμναστική αλα statham. Εγω απο τα 25 ειχα τριχοπτωση (Σπανουλοκαράφλα στυλ) και κουρευομαι οχι γουλί αλλα κοντά. Ειμαι ομως πανω απο 1.85 , γυμνασμένος. Μην περιμένετε με μπυροκοιλιά να μαμάνε γκόμενες. Το μαλλί μετράει και αρέσει στις γυναίκες οποτε γυμναστείτε.
Τωρα δεν ξερω αν η καράφλα συνδεεται με την τεστοστερόνη ,αλλα εγω εχω στυση 7-8 φορές την ημέρα.
Τωρα δεν ξερω αν η καράφλα συνδεεται με την τεστοστερόνη ,αλλα εγω εχω στυση 7-8 φορές την ημέρα.
No wayPapa John έγραψε: 18 Απρ 2021, 23:47Δημοκρατικός έγραψε: 18 Απρ 2021, 23:41
Όλα σωστά,εκτός από τις φαντασιώσεις,τις ξεπέρασα στα 25 που παντρεύτηκα![]()
![]()
Έτσι όπως εδώ περίπου :
Στο γλέντι,αφού έφυγαν οι μπούμερς της εποχής,παίχτηκε ska,bluebeat,power pop,soul,acid jazz και ολίγον από greek '60s,όπως αυτό
[/quote]
Βασικά και τότε και τώρα, εσυ είσαι ο μπούμερ.
Κανένα πρόβλημα,τους συμπαθώ ιδιαίτερα (τους μπούμερς - αν και νιώθω λίγο βλάκας όταν χρησιμοποιώ καθυστερημένες φράσεις του διαδικτύου που σημαίνουν το απόλυτο Τίποτα - είχαμε και στο χωριό μας μπούμερς και ζούμερς...)
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτό είναι πριαπισμός, πύτε. Τόσες δεν έχω ουτε εγώ, που διανύω την καλύτερή μου ψυχολογικο-σεξουαλική περίοδο, με την καραντίνα. Μόνο ο ντάτζε παίζει να εχει τόσες.Απολλώνιος έγραψε: 19 Απρ 2021, 21:28 Aν είσαι καράφλας κάνε γυμναστική αλα statham. Εγω απο τα 25 ειχα τριχοπτωση (Σπανουλοκαράφλα στυλ) και κουρευομαι οχι γουλί αλλα κοντά. Ειμαι ομως πανω απο 1.85 , γυμνασμένος. Μην περιμένετε με μπυροκοιλιά να μαμάνε γκόμενες. Το μαλλί μετράει και αρέσει στις γυναίκες οποτε γυμναστείτε.
Ρε τύπε, την μια μας λες ότι είσαι φέτες και οι φώτο σου δείχνουν ένα πολύ μέτριο αποτέλεσμα. Τώρα μας λες ότι έχεις και τριχόπτωση...Απολλώνιος έγραψε: 19 Απρ 2021, 21:28 Aν είσαι καράφλας κάνε γυμναστική αλα statham. Εγω απο τα 25 ειχα τριχοπτωση (Σπανουλοκαράφλα στυλ) και κουρευομαι οχι γουλί αλλα κοντά. Ειμαι ομως πανω απο 1.85 , γυμνασμένος. Μην περιμένετε με μπυροκοιλιά να μαμάνε γκόμενες. Το μαλλί μετράει και αρέσει στις γυναίκες οποτε γυμναστείτε.
Πιο πολύ για καραφλοσάτυρος μοιάζεις.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- hellegennes
Δεν είναι φράση του διαδικτύου. Εγώ θυμάμαι το baby boomers ήδη από την δεκαετία του '90.Papa John έγραψε: 19 Απρ 2021, 21:47 Κανένα πρόβλημα,τους συμπαθώ ιδιαίτερα (τους μπούμερς - αν και νιώθω λίγο βλάκας όταν χρησιμοποιώ καθυστερημένες φράσεις του διαδικτύου που σημαίνουν το απόλυτο Τίποτα - είχαμε και στο χωριό μας μπούμερς και ζούμερς...)
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μέχρι και 20 φορές είναι φυσιολογικό. Από εκεί και πέρα μπορεί να υπάρχει θέμα. Για έναν άντρα στην ηλικία σου, 5-10 φορές είναι απολύτως μέσα στα όρια, στην διάρκεια της μέρας (και καμμιά 5-6 στην διάρκεια του ύπνου).vantono έγραψε: 19 Απρ 2021, 22:01Αυτό είναι πριαπισμός, πύτε. Τόσες δεν έχω ουτε εγώ, που διανύω την καλύτερή μου ψυχολογικο-σεξουαλική περίοδο, με την καραντίνα. Μόνο ο ντάτζε παίζει να εχει τόσες.Απολλώνιος έγραψε: 19 Απρ 2021, 21:28 Τωρα δεν ξερω αν η καράφλα συνδεεται με την τεστοστερόνη ,αλλα εγω εχω στυση 7-8 φορές την ημέρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Πως μετράτε τις "φορές" ρε τύποι; Γίνεται κάγκελο και μετά μακαρόνι = 1 φορά;vantono έγραψε: 19 Απρ 2021, 22:01Αυτό είναι πριαπισμός, πύτε. Τόσες δεν έχω ουτε εγώ, που διανύω την καλύτερή μου ψυχολογικο-σεξουαλική περίοδο, με την καραντίνα. Μόνο ο ντάτζε παίζει να εχει τόσες.Απολλώνιος έγραψε: 19 Απρ 2021, 21:28 Aν είσαι καράφλας κάνε γυμναστική αλα statham. Εγω απο τα 25 ειχα τριχοπτωση (Σπανουλοκαράφλα στυλ) και κουρευομαι οχι γουλί αλλα κοντά. Ειμαι ομως πανω απο 1.85 , γυμνασμένος. Μην περιμένετε με μπυροκοιλιά να μαμάνε γκόμενες. Το μαλλί μετράει και αρέσει στις γυναίκες οποτε γυμναστείτε.
Μεσίστιες δεν έχετε;
Αυτό ισχύει.hellegennes έγραψε: 19 Απρ 2021, 22:09Δεν είναι φράση του διαδικτύου. Εγώ θυμάμαι το baby boomers ήδη από την δεκαετία του '90.Papa John έγραψε: 19 Απρ 2021, 21:47 Κανένα πρόβλημα,τους συμπαθώ ιδιαίτερα (τους μπούμερς - αν και νιώθω λίγο βλάκας όταν χρησιμοποιώ καθυστερημένες φράσεις του διαδικτύου που σημαίνουν το απόλυτο Τίποτα - είχαμε και στο χωριό μας μπούμερς και ζούμερς...)
Ζούμερς είχαμε όμως τότε ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 306 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli
-