Αν ανεβαίνουν φωτο από το μακρινό παρελθόν του εαυτού μας ή φωτοσοπιές γιατί όχι και βαφτιστικές;
Και χωρίς φωτο του κριτή τί νόημα έχει η κριτική;
Για πες.
Το φωτοσοπ πού το είδες; (Ρωτάω, δεν ξέρω από αυτά). Αν εννοείς που ο βαντόνος έκρυψε την φάτσα του, τι διαφορά έχει από το να ανεβάσει καμία κατευθείαν σκέτα τα πόδια της;;;!!!!
Τώρα για το μακρινό παρελθόν, από το τίποτα καλύτερα είναι. Παρ όλα αυτά θα ανεβάσω μια από το κοντινό παρελθόν (για να δικαιούμαι κριτική χεχεχε)
Αν κάνει αναφορά η Ναιδα, ξεκινάω πόλεμο..... Spoiler
Μωρή χαμούρα, εσυ εισαι?
Αυτή ειναι φάτσα για αμάνικο, δοκιμάσε να τα καθιερώσεις κι εσυ.
εντιτ: Εγω τη φατσα μου την εκρυψα για gdpr λογους, μη βρει μπελά το πχορουμ κτλ. Δεν ειχα θεμα να την ανεβασω κι αυτη.
Αλλα ευτυχως που δεν ισχυει gdpr ακομα για τις αντρικές ρώγες, να ανεβαζομεν κανενα βυζάκι τουλάχιστον.
Γιατί ισχύει για τις γυναικείες;;
Τι είναι αυτό το gdpr που βρίσκει το πχορουμ το μπελά του;
Η δική μου πάντως παιδιά ήταν τύπου painting. Και δεν ήξερα πως δεν επιτρέπεται.
Τι αψυχολογητη ειρωνεία είναι αυτή πάλι; και επίσης, γιατί δεν μου μιλάς στα τελευταία κουοταρίσματα;
Πού διέκρινες την ειρωνία;
Αν ανεβαίνουν φωτο από το μακρινό παρελθόν του εαυτού μας ή φωτοσοπιές γιατί όχι και βαφτιστικές;
Για πες.
Το φωτοσοπ πού το είδες; (Ρωτάω, δεν ξέρω από αυτά). Αν εννοείς που ο βαντόνος έκρυψε την φάτσα του, τι διαφορά έχει από το να ανεβάσει καμία κατευθείαν σκέτα τα πόδια της;;;!!!!
Τώρα για το μακρινό παρελθόν, από το τίποτα καλύτερα είναι. Παρ όλα αυτά θα ανεβάσω μια από το κοντινό παρελθόν (για να δικαιούμαι κριτική χεχεχε)
Για πες.
Γλυκούλα μου, σόρυ αν δεν απάντησα κάπου, είχα χαθεί εκείνη την ώρα με τα σχόλια.
Κρυφοπράσινα είναι ναι
Πόσο ευγενικό κορίτσι είσαι!
Κι ας μη τα καταφέρνουμε κι οι δυο στα κουότς.
[/quote]
Θα το βρούμε που θα πάει... επίσης δεν ξέρω να παραθέσω πάνω από ένα και διαφορετικών σχολιαστών. Ο Σφιχτοχέρης θα μας πει. Μ' έβαλε και στην υπογραφή. Να ρθει κι ο Άγις να μου ρίξει κάνα χέρι ξύλο και να ψάχνομαι από πού μου 'ρθε και γιατί!
Είσαι να το καμομεν συνεταιρικο το ονλυφανς να χεστουμε στο ταλαρο?
Εσύ ματια, πηρσινγκς, πατουσομπουτια κτλ, εγώ μάτια, αμανικο, ρώγες και ριζοσπάστης.
Είσαι να το καμομεν συνεταιρικο το ονλυφανς να χεστουμε στο ταλαρο?
Εσύ ματια, πηρσινγκς, πατουσομπουτια κτλ, εγώ μάτια, αμανικο, ρώγες και ριζοσπάστης.
Αμάν τι όμορφο ματάκι είναι αυτό!!!!
Επί της ευκαιρίας- δεν πρόλαβα χθες- ωραίο κορμί.
Είμαστε σίγουρα για ονλυφανς ντουέτο