!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κούλης yolo
Re: Κούλης yolo
Σε άλλες χώρες θα είχε πέσει η κυβέρνηση η θα είχαν παραιτηθεί υπουργοί. Σίγουρακι αυτό και σας το λέει κάποιος που έζησε αρκετά χρόνια έξω. Σε στέλνουν δικαστήριο και ας είσαι και ο προεδρος της δημοκρατίας. Στην Ελλάδα βέβαια της φεουδαρχίας αυτά τα πράματα ειναι ανήκουστα. Γυρνάει και πίσω στα παιδιά σας όμως, δεν θα μπορέσουν να βολεύονται ως κομματοσκυλα επ αόριστον γενιά γενιά.
O Σενέκας που άνοιξε το παρακάτω νήμα: viewtopic.php?f=63&t=25929
και τροποποιήθηκαν και οι κανόνες εξαιτίας του, λάμπει δια της απουσίας του. Το ίδιο και ο Δημοκρατικός - ο πχωρουμοεισαγγελέας.
και τροποποιήθηκαν και οι κανόνες εξαιτίας του, λάμπει δια της απουσίας του. Το ίδιο και ο Δημοκρατικός - ο πχωρουμοεισαγγελέας.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
giorgos mpekos
αστυνόμοι σταμάτησαν και ε΄βαλαν στον εξάδερφο μου 150 ευρο προστιμο για άσκοπη μετακίνηση ενώ πήγαινε να μαζέψει σίδερα διότι έχει οικονομικά προβλήματα και έχει παιδιά. σε ευπαθή ομάδα βάζουν πρόστιμο και βάραγαν τον κόσμο στο κέντρο πριν λίγες βδομάδες αυτή είναι η χούντα τους, ενώ ο κουλις κάνει εκδρομούλες.Αρίστος έγραψε: 02 Δεκ 2020, 21:31Belisarius έγραψε: 02 Δεκ 2020, 21:27 Ο Κυριάκος μαλακία έκανε, θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. Εγώ στο βουνό έχω τη μάσκα μαζί και κοιτώ να μη πλησιάσω κόσμο. Αυτός είναι πρωθυπουργός έπρεπε να προσέχει διπλά.
Σκεψου ΠΟΣΟ ζουν στον κοσμο τους αυτος ο Βασιλιας Ηλιος και η Μαρια Αντουανετα του που χαμπαρι δεν πηραν ποσο θα προκαλουσαν την κοινη γνωμη τη στιγμη που πεθαινει ενα Ματι καθημερινα και χιλιαδες πληρωνουν 300ρια προστιμο για πολυ χαμηλοτερες παραβασεις.
.
- hellegennes
Υποτίθεται για λόγους δουλειάς, όχι για να βγαίνει φωτογραφίες με εντουράδες.
Και γιατί είπαμε είναι αυτοί έξω; Και γιατί δεν φοράει μάσκα κανείς τους;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά. Έχει ήδη ανοσία στο ρεζιλίκι.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 01 Δεκ 2020, 12:41Γιατι ρεζιλευεσαι τοσο για ενα κομμα?under έγραψε: 01 Δεκ 2020, 12:24 Ρε σεις,ποσο γτπ ειστε ;
Κι εσεις εχετε δικαιωμα να βγειτε και να πατε στην Παρνηθα και στον Υμηττο και στον Διαολο αν θελετε.
Προφανως εκει τον ειδαν καποιοι και του ζητησαν φωτογραφια την οποια δημοσιευσαν εκεινοι και οχι ο ιδιος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
vagabondo έγραψε: 03 Δεκ 2020, 01:54 O Σενέκας που άνοιξε το παρακάτω νήμα: viewtopic.php?f=63&t=25929
Έτσι στα 4 τυπε, ευγεεεεεunder έγραψε: 01 Δεκ 2020, 12:24 Ρε σεις,ποσο γτπ ειστε ;
Κι εσεις εχετε δικαιωμα να βγειτε και να πατε στην Παρνηθα και στον Υμηττο και στον Διαολο αν θελετε.
Προφανως εκει τον ειδαν καποιοι και του ζητησαν φωτογραφια την οποια δημοσιευσαν εκεινοι και οχι ο ιδιος.
- Υδράργυρος
Θα βολεύονται επ αόριστο από γενιά σε γενιάnyxtovios έγραψε: 03 Δεκ 2020, 01:33 δεν θα μπορέσουν να βολεύονται ως κομματοσκυλα επ αόριστον γενιά γενιά.
Η ΝΔ έχει συστηματοποιήσει το πελατειακό κράτος σε τέτοιο βαθμό που πολύς κόσμος έχει κάνει τη σύνδεση πολιτική=λεφτά.
Για αυτό και βλέπεις κάποιους τόσο φανατικούς κυβερνητικούς. Πίσω από αυτό κρύβονται πελατειακές σχέσεις
Η ποδηλασια επιτρεπεται και δεν χρειαζεται να φορας μασκα.Κρετινε.hellegennes έγραψε: 03 Δεκ 2020, 03:07Υποτίθεται για λόγους δουλειάς, όχι για να βγαίνει φωτογραφίες με εντουράδες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος plouf την 03 Δεκ 2020, 17:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπως αυτός που λέει ότι ο Εθνικός Δρυμός δεν είναι για γκαβλογκαζιες.
Δεν τα ανέχεται αυτά ο Καραγκιόζης Ρόζα Παρκς.
Το εντουρο στον εθνικό δρυμό ΔΕΝ επιτρέπεται.under έγραψε: 03 Δεκ 2020, 09:14Η ποδηλασια επιτρεπεται και δεν χρειαζεται να φορας μασκα.Κρετινε.hellegennes έγραψε: 03 Δεκ 2020, 03:07Υποτίθεται για λόγους δουλειάς, όχι για να βγαίνει φωτογραφίες με εντουράδες.
Και μάσκα δε φοράς όταν είσαι πάνω στο όχημα.
Όχι όταν βγαίνεις σελφι με άλλους τέσσερις βοθρυλους γράφοντας στα κακομαθημένα μικροσκοπικά αρχιδακια σου την υποχρέωση για απόσταση 2 μέτρων και κίνηση το πολύ ανά δύο.
Λάθος. Δε μπορείς να ρεζιλέψεις το ρεζιλίκι. Είναι αδύνατο.hellegennes έγραψε: 03 Δεκ 2020, 03:12Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά. Έχει ήδη ανοσία στο ρεζιλίκι.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 01 Δεκ 2020, 12:41Γιατι ρεζιλευεσαι τοσο για ενα κομμα?under έγραψε: 01 Δεκ 2020, 12:24 Ρε σεις,ποσο γτπ ειστε ;
Το εντουρο δεν ηταν δικο του και δεν ξερουμε που ακριβως ηταν.foscilis έγραψε: 03 Δεκ 2020, 09:20Το εντουρο στον εθνικό δρυμό ΔΕΝ επιτρέπεται.under έγραψε: 03 Δεκ 2020, 09:14Η ποδηλασια επιτρεπεται και δεν χρειαζεται να φορας μασκα.Κρετινε.hellegennes έγραψε: 03 Δεκ 2020, 03:07
Υποτίθεται για λόγους δουλειάς, όχι για να βγαίνει φωτογραφίες με εντουράδες.
Και μάσκα δε φοράς όταν είσαι πάνω στο όχημα.
Όχι όταν βγαίνεις σελφι με άλλους τέσσερις βοθρυλους γράφοντας στα κακομαθημένα μικροσκοπικά αρχιδακια σου την υποχρέωση για απόσταση 2 μέτρων και κίνηση το πολύ ανά δύο.
Εκει συναντησε τους εντουραδες και φωτογραφηθηκε.
Θες να μου πεις οτι επρεπε να κρατησει αποστασεις στη φωτογραφια ; Ναι,θεωρητικα επρεπε.
Αλλο αυτο και αλλο οι παπαριες που εχουν γραφτει.
Μαλακες,οκ το καταλαβαινω οτι ο Κυριακος μετα την πενταετια Ζηκου φανταζει Θεος αλλα ειναι ανθρωπος,μην μπερδευεστε.Αυτο σημαινει οτι εκανε λαθος στη φωτογραφηση.
Δεν εσπασε κανονες μετακινησης ομως οπως μας πρηζετε τον πουτσο τοσες ημερες.
Και πιο πονηρα να στο πω :Εχει σπιτι στην Κηφισια.Το Τατοι και οι προποδες της Παρνηθας ειναι διπλα.Και τυπικα ειναι ενταξει.
Η ακομα πιο πονηρα : ειναι ΠΘ.Δεν θα βγει για ποδηλασια μαζι με τη συνοδεια του στην Κυψελη.Θα παει σε πιο ανοιχτο μερος.
Ομως τιποτα απο ολα αυτα δεν συμβαινει : Ειχε δικαιωμα να βρισκεται εκει για ποδηλασια οπως ακριβως εχεις και εσυ.
Please,μην πρηζετε τον τσιοκο του κοσμου με μα λα κι ες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 231 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 40 Απαντήσεις