Έλα, καιρός να το παραδεχτούμε. Μάγκας είναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Σεπ 2020, 19:19Tετάρτη.Gherschaagk έγραψε: 23 Σεπ 2020, 18:51 Μου λες για κάτι εντελώς υποθετικό όταν είναι συγκεκριμένο το περιστατικό. Ο πατέρας του παιδιού δεν αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του. Η μάνα κινείται νομικά, ο δικαστής αποφασίζει πως θα την πληρώσει ο παππούς τη νύφη, κυριολεκτικά. Η νύφη είναι κάρια. Ο παππούς είναι θύμα. Ο πατέρας τι είναι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιστορική δικαστική απόφαση: Διατροφή για τα ανήλικα εγγόνια τους θα πληρώνουν και οι παππούδες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Ιστορική δικαστική απόφαση: Διατροφή για τα ανήλικα εγγόνια τους θα πληρώνουν και οι παππούδες
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Re: Ιστορική δικαστική απόφαση: Διατροφή για τα ανήλικα εγγόνια τους θα πληρώνουν και οι παππούδες
Για τον ίδιο λόγο που η περιουσία ή τα χρέη του πατέρα μας θα περάσουν σε μας και όχι στο δήμο.Βλήμα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 19:27Εάν η κόρη του είναι ενήλικη έχω κι εγώ αυτή την απορία. Δεν πληρώνεις τις μαλακίες του παιδιού σου, δεν είναι τιμωριτική η διατροφή, πληρώνεις για τα έξοδα του να γίνει ένα παιδί πολίτης. Ε, γιατί αυτό το πράγμα αφορά γονείς κι αδέρφια περισσότερο απ' ότι εμένα κι εσένα;aljawn έγραψε: 23 Σεπ 2020, 19:24 Νταξ ρε τύπε, πως δεν το σκέφτηκα. Να έχεις δηλαδή τον Τρολαίπωρα να σε ρωτάει αν θα πέσουν οι τιμές των ακινήτων στην Αγγλία για να επενδύσει αγοράζοντας και άλλο σπίτι και στο επόμενο νήμα να ρωτάει γιατί να υποχρεωθεί να πληρώσει τις μαλακίες της κόρης του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
talaipwros
αυτα που λες, οτι τα τεκνα στις μονογονεικες οικογενειες πρεπει να τα αναλαμβανει το κρατος;
ε, στην Αγγλια γινεται κατα κορον
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Να πληρώνει ο παππούς και η γιαγιά τα γαμησιάτικα και το δικαστήριο να κρίνει το πόσα να δώσουν χωρίς να πεθάνουν της πέινας.
Ψυχασθένεια.
Ψυχασθένεια.
Ναι, κάτι τέτοιοι μάγκες καταλήγουν άστεγοι και κλαίγονται που κανείς δεν τους νοιάζεται.Gherschaagk έγραψε: 23 Σεπ 2020, 19:53Έλα, καιρός να το παραδεχτούμε. Μάγκας είναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Σεπ 2020, 19:19Tετάρτη.Gherschaagk έγραψε: 23 Σεπ 2020, 18:51 Μου λες για κάτι εντελώς υποθετικό όταν είναι συγκεκριμένο το περιστατικό. Ο πατέρας του παιδιού δεν αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του. Η μάνα κινείται νομικά, ο δικαστής αποφασίζει πως θα την πληρώσει ο παππούς τη νύφη, κυριολεκτικά. Η νύφη είναι κάρια. Ο παππούς είναι θύμα. Ο πατέρας τι είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν είμαι εξπέρ στην ιστορία της Θάτσερ κι ένα γκουγκλάρισμα που έκανα δεν μου βγάζει τίποτα που να σχετίζει την Θάτσερ με αυτό.talaipwros έγραψε: 23 Σεπ 2020, 19:56αυτα που λες, οτι τα τεκνα στις μονογονεικες οικογενειες πρεπει να τα αναλαμβανει το κρατος;
ε, στην Αγγλια γινεται κατα κορον
-
stergiosbik
Για να παρεις τα φραγκα του πατερα σου πρεπει να κανεις αποδοχη κληρονομιας.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Σεπ 2020, 19:56Για τον ίδιο λόγο που η περιουσία ή τα χρέη του πατέρα μας θα περάσουν σε μας και όχι στο δήμο.Βλήμα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 19:27Εάν η κόρη του είναι ενήλικη έχω κι εγώ αυτή την απορία. Δεν πληρώνεις τις μαλακίες του παιδιού σου, δεν είναι τιμωριτική η διατροφή, πληρώνεις για τα έξοδα του να γίνει ένα παιδί πολίτης. Ε, γιατί αυτό το πράγμα αφορά γονείς κι αδέρφια περισσότερο απ' ότι εμένα κι εσένα;aljawn έγραψε: 23 Σεπ 2020, 19:24 Νταξ ρε τύπε, πως δεν το σκέφτηκα. Να έχεις δηλαδή τον Τρολαίπωρα να σε ρωτάει αν θα πέσουν οι τιμές των ακινήτων στην Αγγλία για να επενδύσει αγοράζοντας και άλλο σπίτι και στο επόμενο νήμα να ρωτάει γιατί να υποχρεωθεί να πληρώσει τις μαλακίες της κόρης του.
Ο νομος ομως σου δινει το δικαιωμα μεσω της αποποιησης να μην την φορτωθεις αν χρωστουσε ο πατερας σου ή αν κρινεις οτι δεν σε συμφερει να τον κληρονομησεις.
Ο παππους της υποθεσης ομως δεν εχει καν τετοιο δικαιωμα.Τον φορτωσανε με βαρη για τα οποια δεν ευθυνεται.
Συγγένεια λέγεται.Βλήμα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 19:52Από πού κι ως πού πιο δίκαιη από το να αναλάμβανε τα έξοδα του παιδιού η πολιτεία;aljawn έγραψε: 23 Σεπ 2020, 19:41Για αγέλη μιλάμε, όχι για όλους τους ουραγκοτάγκους της Νιγηρίας ή τους ιππόκαμπους της Κούβας.Βλήμα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 19:36 Όχι όμως οι γονείς των γονιών, ούτε τα αδέρφια τους.
Edit: κι η πρότασή μου να αναλαμβάνει το κράτος είναι επίκληση στην υπευθυνότητα της αγέλης.
Και στην τελική, όπως έγραψα, η λύση δεν είναι σωστή για όλους, είναι όμως δίκαιη.
Αν δε ο γονέας (πχ. ο Τρολαίπωρος) την θεωρεί άδικη, γιατί θα έπρεπε να πληρώνει διατροφή άλλος, ας στραφεί κατά της κόρης του, να τα ζητήσει ή ας τα ζητήσει από το ελληνικό δημόσιο να τον πάρουν με τις πέτρες (το δικαίωμα υποκατάστασης το έχει).
My Life had stood, a Loaded Gun
Που είναι;ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Σεπ 2020, 19:56Για τον ίδιο λόγο που η περιουσία ή τα χρέη του πατέρα μας θα περάσουν σε μας και όχι στο δήμο.Βλήμα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 19:27Εάν η κόρη του είναι ενήλικη έχω κι εγώ αυτή την απορία. Δεν πληρώνεις τις μαλακίες του παιδιού σου, δεν είναι τιμωριτική η διατροφή, πληρώνεις για τα έξοδα του να γίνει ένα παιδί πολίτης. Ε, γιατί αυτό το πράγμα αφορά γονείς κι αδέρφια περισσότερο απ' ότι εμένα κι εσένα;aljawn έγραψε: 23 Σεπ 2020, 19:24 Νταξ ρε τύπε, πως δεν το σκέφτηκα. Να έχεις δηλαδή τον Τρολαίπωρα να σε ρωτάει αν θα πέσουν οι τιμές των ακινήτων στην Αγγλία για να επενδύσει αγοράζοντας και άλλο σπίτι και στο επόμενο νήμα να ρωτάει γιατί να υποχρεωθεί να πληρώσει τις μαλακίες της κόρης του.
-
talaipwros
εισαι σιγουρη οτι τα χρεη του πατερα μας θα περασουν υποχρεωτικα σε μας;ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Σεπ 2020, 19:56Για τον ίδιο λόγο που η περιουσία ή τα χρέη του πατέρα μας θα περάσουν σε μας και όχι στο δήμο.Βλήμα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 19:27Εάν η κόρη του είναι ενήλικη έχω κι εγώ αυτή την απορία. Δεν πληρώνεις τις μαλακίες του παιδιού σου, δεν είναι τιμωριτική η διατροφή, πληρώνεις για τα έξοδα του να γίνει ένα παιδί πολίτης. Ε, γιατί αυτό το πράγμα αφορά γονείς κι αδέρφια περισσότερο απ' ότι εμένα κι εσένα;aljawn έγραψε: 23 Σεπ 2020, 19:24 Νταξ ρε τύπε, πως δεν το σκέφτηκα. Να έχεις δηλαδή τον Τρολαίπωρα να σε ρωτάει αν θα πέσουν οι τιμές των ακινήτων στην Αγγλία για να επενδύσει αγοράζοντας και άλλο σπίτι και στο επόμενο νήμα να ρωτάει γιατί να υποχρεωθεί να πληρώσει τις μαλακίες της κόρης του.
Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι η διατροφή ενός ανθρώπου είναι σημαντικότερη από μια κληρονομιά, έτσι δεν είναι;stergiosbik έγραψε: 23 Σεπ 2020, 20:00 Για να παρεις τα φραγκα του πατερα σου πρεπει να κανεις αποδοχη κληρονομιας.
Ο νομος ομως σου δινει το δικαιωμα μεσω της αποποιησης να μην την φορτωθεις αν χρωστουσε ο πατερας σου ή αν κρινεις οτι δεν σε συμφερει να τον κληρονομησεις.
Ο παππους της υποθεσης ομως δεν εχει καν τετοιο δικαιωμα.Τον φορτωσανε με βαρη για τα οποια δεν ευθυνεται.
Το νήμα έχει σπάσει κάθε ρεκόρ μπουμεροσύνης
My Life had stood, a Loaded Gun
Ο παππούς χρεώθηκε με 120 ευρώ.stergiosbik έγραψε: 23 Σεπ 2020, 20:00Για να παρεις τα φραγκα του πατερα σου πρεπει να κανεις αποδοχη κληρονομιας.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Σεπ 2020, 19:56Για τον ίδιο λόγο που η περιουσία ή τα χρέη του πατέρα μας θα περάσουν σε μας και όχι στο δήμο.Βλήμα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 19:27
Εάν η κόρη του είναι ενήλικη έχω κι εγώ αυτή την απορία. Δεν πληρώνεις τις μαλακίες του παιδιού σου, δεν είναι τιμωριτική η διατροφή, πληρώνεις για τα έξοδα του να γίνει ένα παιδί πολίτης. Ε, γιατί αυτό το πράγμα αφορά γονείς κι αδέρφια περισσότερο απ' ότι εμένα κι εσένα;
Ας τα ζητήσει από το λεβέντη του αν δεν μπορεί να τα πληρώσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αν αποδεχτείς την κληρονομιά ναι? Αν όχι δεν παίρνεις και τα χρέη. Χρέη και περιουσία πάνε πακέτο.talaipwros έγραψε: 23 Σεπ 2020, 20:02εισαι σιγουρη οτι τα χρεη του πατερα μας θα περασουν υποχρεωτικα σε μας;ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Σεπ 2020, 19:56Για τον ίδιο λόγο που η περιουσία ή τα χρέη του πατέρα μας θα περάσουν σε μας και όχι στο δήμο.Βλήμα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 19:27
Εάν η κόρη του είναι ενήλικη έχω κι εγώ αυτή την απορία. Δεν πληρώνεις τις μαλακίες του παιδιού σου, δεν είναι τιμωριτική η διατροφή, πληρώνεις για τα έξοδα του να γίνει ένα παιδί πολίτης. Ε, γιατί αυτό το πράγμα αφορά γονείς κι αδέρφια περισσότερο απ' ότι εμένα κι εσένα;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Θες να μου πεις ότι το δίκαιο είναι να αναλαμβάνει εξολοκλήρου τις ευθύνες ενός ανεύθυνου πατέρα κάποιος που είχε την ατυχία να συνδέεται μαζί του συγγενικά; Οκ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
-
- 0 Απαντήσεις