!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι η παχυσαρκία αρρώστια;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Re: Είναι η παχυσαρκία αρρώστια;
παλαιά ατάκα του κουμπάρου μου:
-Δεν είμαι χοντρός, χαμηλοστήθης είμαι!
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Εμένα θα με λατρέψεις. Δεν έχω ελιά στο μάγουλο.Naida έγραψε: 13 Μάιος 2020, 10:31Μ' αρέσουν διάφορες ιδιαιτεροτητες στους ανθρώπους. Ενα πράγμα δεν μ' αρεσει με τίποτα στον άντρα. Η ελιά στο μαγουλο.
- Cecily Anne
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 12:29 παλαιά ατάκα του κουμπάρου μου:
Δηλαδή; Τα βυζά φτάνουν στον αφαλό;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Χμ μου βγάζεις κάτι το πολύ φιλικό. Θα μπορούσα να σε λέω Νίκο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αν οχι εδω μεσα, που; δε θα βρεις καλυτερο μερος για διαστροφες.νύχτα έγραψε: 13 Μάιος 2020, 12:25δεν τολμώ να ξεκινήσω κουβέντα για τις διαστροφές μου εδώ μέσαCecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 22:02 Κάτσε, να το συζητήσουμε. Τις ραγάδες και τις ουλές τις βρίσκω σέξυ. Δεν ήταν χειρότερη κατάσταση.![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
To 'χω αυτό. Ναι. Μπορείς να με λες Νίκο.Naida έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:04Χμ μου βγάζεις κάτι το πολύ φιλικό. Θα μπορούσα να σε λέω Νίκο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Μάιος 2020, 12:51Εμένα θα με λατρέψεις. Δεν έχω ελιά στο μάγουλο.Naida έγραψε: 13 Μάιος 2020, 10:31
Μ' αρέσουν διάφορες ιδιαιτεροτητες στους ανθρώπους. Ενα πράγμα δεν μ' αρεσει με τίποτα στον άντρα. Η ελιά στο μαγουλο.
'γώ θεωρώ το σώμα ενός παλαιστή σουμο ως τον ιδανικό σωματότυπο. Χοντρός και γυμνασμένος. Το να είσαι δυνατός για να ανταπεξέρχεσαι στις δυσκολίες της ζωής δεν το θεωρώ αρρώστια.
Επίσης δεν μου ταιριάζει ο χαρακτηρισμός ρατσιστής για τα άτομα που κάνουν διακρίσεις βάσει βάρους, νομίζω το χοντροφοβικός είναι καταλληλότερο.
Φυσικά είμαι δεκτικός απέναντι σε προτάσεις για βελτίωση της απόδοσης του αγγλικού όρου.
Επίσης δεν μου ταιριάζει ο χαρακτηρισμός ρατσιστής για τα άτομα που κάνουν διακρίσεις βάσει βάρους, νομίζω το χοντροφοβικός είναι καταλληλότερο.
Φυσικά είμαι δεκτικός απέναντι σε προτάσεις για βελτίωση της απόδοσης του αγγλικού όρου.
Κι αν κάποιος κάνει τατουάζ ελιά στο μάγουλο;Naida έγραψε: 13 Μάιος 2020, 10:31Μ' αρέσουν διάφορες ιδιαιτεροτητες στους ανθρώπους. Ενα πράγμα δεν μ' αρεσει με τίποτα στον άντρα. Η ελιά στο μαγουλο.
Είπες ότι σου αρέσουν τα τατουάζ στον άντρα...
οχι
ουτε αισθητικα λαθος
μια χαρα ειναι - για αυτο δεν υπαρχουν - προβληματα υγειας - διαιτες - προγραμματα γυμναστικης - προιοντα αδυνατισματος κ μια τεραστια βιομηχανια .
ουτε αισθητικα λαθος
μια χαρα ειναι - για αυτο δεν υπαρχουν - προβληματα υγειας - διαιτες - προγραμματα γυμναστικης - προιοντα αδυνατισματος κ μια τεραστια βιομηχανια .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Antigeist
Πρέπει να είσαι χοντρός ή σούμο1451 έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:27 'γώ θεωρώ το σώμα ενός παλαιστή σουμο ως τον ιδανικό σωματότυπο. Χοντρός και γυμνασμένος. Το να είσαι δυνατός για να ανταπεξέρχεσαι στις δυσκολίες της ζωής δεν το θεωρώ αρρώστια.
Δεν ξέρω αν είναι αρρώστια, αλλά είναι μαλακία. Χρειάζεται ένα μέτρο. Κάποτε έκανα υπερβολές, και χρειάστηκε πέρσι να χάσω 14 κιλά σε 1 χρόνο.
Ordem e Progresso.
Πώς θα αντέξεις τον κρύο άνεμο χωρίς πάχη, μην αναζητάς την ευτυχία και φρόντισε να αποκτήσεις ένα σώμα αρκετά ανθεκτικό ώστε να αντέξεις την δυστυχία πριν αναπόφευκτα πεθάνεις.
Δεν μου αρέσουν όλα τα τατουαζ καλέstavmanr έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:06Κι αν κάποιος κάνει τατουάζ ελιά στο μάγουλο;
Είπες ότι σου αρέσουν τα τατουάζ στον άντρα...
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Antigeist
Τα τατουάζ που γράφουν πάνω τσιτάτα η γράμματα είναι το απόλυτο αισθητικό αίσχος.
Antigeist έγραψε: 13 Μάιος 2020, 15:30 Τα τατουάζ που γράφουν πάνω τσιτάτα η γράμματα είναι το απόλυτο αισθητικό αίσχος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 4333 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono